Prima pagină » Cancan ultimă oră » Elena Marin nu mai poate să danseze. Medicii au pus-o să aleagă

Elena Marin nu mai poate să danseze. Medicii au pus-o să aleagă

25 sept. 2021, 19:20,
în Cancan ultimă oră

Participarea la Survivor România i-a adus Elenei Marin multă faimă dar și multe probleme. Faimoasa a ajuns în competiție până aproape de marea finală, dar asta a avut un preț mare pentru ea. Întoarsă în țară, Elena a solicitat ajutorul medicilor din cauza unor accidentări din timpul competiției, iar diagnosticul primit a fost unul cât se poate de serios. Faimoasa nu mai poate să danseze și nici nu reușește, cel puțin momentan, să-și îndeplinească marele vis.

Ce i-au spus medicii Elenei Marin de la Survivor

Faimoasa are probleme mari la ambii genunchi, iar medicii i-au dat de ales între kinetoterapie și operație. Elena a cerut părerea mai multor specialiști, dar fiecare a avut un punct de vedere diferit și acesta este și motivul pentru care Faimoasa este confuză acum.

Nimeni nu mi-a dat nicio șansă de 100% ca voi fi ok cu fizioterapia. Acum mă întreb dacă să fac fizioterapie și să pierd o lună-două, iar apoi să ajung la operație?, a declarat Elena Marin la Ștafeta Mixtă.

Aceste probleme de sănătate au derutat-o complet pe vedetă care avea planuri mari după întoarcerea din competiția Survivor România. Elena Marin visa să-și deschidă cât de repede o sală de dans, dar acum se vede în postura de a amâna realizarea acestui vis.

Înainte de Survivor, Elena Marin era foarte activă din punct de vedere profesional, iar acum, din cauza problemelor la picioare, nu mai poate face nimic din ce făcea. Nu poate să danseze, aceasta fiind pasiunea și totodată meseria ei de bază.

Elena Marin face parte din trupa de dansatori Andreei Bălan

Mulți o cunosc pe Elena Marin prin prisma job-ului de asistentă tv în emisiunea lui Mihai Morar de la Antena Stars. Ei bine, Elena face parte și din trupa de dans a Andreei Bălan, a lucrat și la Circul de stat, precum și la o sală de fitness. Problemele de sănătate au determinat-o să pună stop la toată această activitate intensă, iar Elena nu este obișnuită să aibă atât de mult timp liber.

De departe, cel mai tare o doare faptul că nu poate să-și deschidă acum propria sală de dans. Este visul ei cel mai mare care deocamdată a fost pus pe pauză.

Elena Marin trebuie să decidă dacă va urma ședințele de fizioterapie, sau va opta pentru o operație care să-i rezolve problemele de la nivelul membrelor inferioare.

Nu este o decizie ușoară, dar îl are pe logodnicul ei aproape care o susține necondiționat, iar asta îi dă putere dansatoarei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *