Prima pagină » Cancan » Elena Marin – biografie. Cu ce s-a ocupat vedeta înainte să ajungă celebră 

Elena Marin – biografie. Cu ce s-a ocupat vedeta înainte să ajungă celebră 

11 nov. 2021, 11:59,
BZI.ro, în Cancan

Fosta asistentă tv de la „Răi da’ buni”, Elena Marin, are o biografie surprinzătoare. Frumoasa dansatoare atrage privirile tuturor când apare la tv, însă puțini sunt cei care știu cu ce s-a ocupat vedeta înainte să ajungă celebră.

Elena Marin – biografie impresionantă la 34 de ani

Elena Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Talentată și extrem de carismatică, fosta concurentă de la „Survivor România” a avut parte de nenumărate provocări pe plan personal, dar și profesional. 

Vedeta se bucură în prezent de mulți admiratori în mediul online, iar fotografiile în ipostaze provocatoare de pe rețelele de socializare au adunat numeroase vizualizări. Fizicul de invidiat și aparițiile incendiare în spațiul public au declanșat în presă zvonuri că aceasta a pozat nud. 

La vârstă de 34 de ani, Elena Marin are o carieră frumoasă, remarcându-se în mai multe domenii. Frumoasa artistă a făcut gimnastică și dans de performanță și a obținut mai multe medalii.  Fosta concurentă de la Survivor a cochetat în tinerețe și cu moda, fiind apreciată pentru fizicul și atitudinea sa. 

După terminarea liceului, Elena Marin a intrat în corpul de balet al Operei Naționale din București, iar ulterior a predat cursuri de dans sportiv și balet. 

Îndrăgita asistentă tv a fost și dansatoarea Andreei Bălan, care a susținut-o în proiectele sale profesionale. Mai mult decât atât, celebra cântăreață a ajutat-o pe prietena ei, Elena, să își îndeplinească un alt vis, acela de a intra în televiziune. Frumoasa dansatoare a fost remarcată imediat și a primit postul de asistentă tv la emisiunea lui Mihai Morar. 

Provocările din planul profesional al Elenei Marin nu au lipsit nici din viața privată. Relațiile ei amoroase au stârnit interesul publicului, mai ales că aceasta a fost mereu discretă în ceea ce privește planul personal. 

Cu ce s-a ocupat vedeta tv înainte de celebritate

Elena Marin are un CV impresionant. Înainte de succesul în televiziune, fosta asistentă de la „Răi da’ buni” a practicat gimnastică de performanță și a obținut numeroase premii. Talentată și extrem de ambițioasă, vedeta și-a îndreptat atenția și spre balet, apoi a devenit coregraf. 

De asemenea, Elena Marin a cochetat cu actoria și a jucat în mai multe telenovele precum „Secretul Mariei”, „Burlacii”, demonstrând că are și talent actoricesc.

Cu toate acestea, marea pasiune a frumoasei artiste a fost dansul, iar talentul și fizicul de invidiat i-au adus imediat celebritatea. Elena Marin este una dintre cele mai apreciate dansatoare din echipa Andreei Bălan. Fosta concurentă de la Survivor a apărut și în videoclipurile mai multor artiști celebri precum Anda Adam, Ana Lesko și Connect-R. 

Elena Marin se bucură de succes și în televiziune. Primele sale apariții tv au fost la TVR 1, când a făcut parte din baletul emisiunii „Surprize, surprize.” Ulterior, s-a remarcat la show-urile „Te cunosc de undeva”, „X factor”, „Survivor România” și „Răi da’ buni.”

În prezent, frumoasa dansatoare se bucură de succes și colaborează cu mai mulți artiști. 

Cu toate acestea, Elena Marin a avut parte și de conflicte cu colegii de breaslă, dar și cu logodnicul ei. Acesta a fost deranjat că iubita lui celebră a acceptat să concureze la competiția „Survivor”, chiar dacă l-a început a susținut-o pe Elena în alegerea ei.

„Era pandemie, nu știam încotro să o luăm, ce să facem. Existau mici discuții pe care le transformam în ceva de amploare. Nu pot spune că a fost ceva grav, erau lucruri pe care doream să le rezolvăm și nu știam. Ținând cont că am plecat într-un astfel de moment în care noi aveam mici probleme și nu am stat acasă să le rezolv, lucrurile au luat o întorsătură urâtă.

Am aflat cu foarte puțin timp înainte de plecare că voi fi parte din Survivor România și a fost un șoc și pentru mine, și pentru el.”, a declarat fosta asistentă tv. 

Elena Marin are o carieră de succes și o biografie impresionantă. Până la 34 de ani vedeta s-a remarcat în mai multe domenii artistice și a demonstrat că este extrem de talentată și ambițioasă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *