Prima pagină » Cancan » Elena Marin are o mare pasiune pentru dans. Cu cine a colaborat fosta concurentă de la Survivor România

Elena Marin are o mare pasiune pentru dans. Cu cine a colaborat fosta concurentă de la Survivor România

22 oct. 2021, 10:26,
BZI.ro, în Cancan

Cunoscută pentru aparițiile sale televizate în care afișează o ținută fără cusur, Elena Marin are o mare pasiune pentru dans. Extrem de frumoasă și talentată, vedeta tv are mulți admiratori care se întreabă cu cine a colaborat fosta concurenta de la Survivor România.

La cei 33 de ani, Elena Marin are o carieră de succes și un CV impresionant cu care se poate mândri. 

Elena Marin are o mare pasiune pentru dans

Celebra vedetă a demonstrat că visele pot deveni realitate dacă îți dorești cu adevărat acest lucru. Marea pasiune a artistei este dansul, însă Elena Marin a avut mai multe profesii până a descoperit ce i se potrivește cu adevărat. 

Puțini sunt cei care știu traseul profesional al frumoasei dansatoare. Aceasta a practicat gimnastica încă de la o vârstă fragedă, apoi a făcut cursuri de dans sportiv. 

Mai mult decât atât, Elena Marin a dorit să se perfecționeze și a urmat cursuri de balet care aveau să o ajute câțiva ani mai târziu. Ulterior, vedeta a devenit instructor de dans sportiv și a predat copiilor ore de balet clasic.

Pe lângă aceste cursuri, frumoasa asistentă a emisiunii lui Mihai Morar are și talent actoricesc. Acesta a primit roluri secundare în serialele „Secretul Mariei”, „Burlacii”, „Spitalul de urgență”, demonstrând cât este de talentată. 

De asemenea, vedeta a cochetat la începutul carierei sale și cu modellingul, experiență care a ajutat-o mai târziu în aparițiile sale tv. 

Cu cine a colaborat frumoasa Elena, fosta concurentă de la Survivor

Elena Marin a atras atenția publicului prin energia sa debordantă și zâmbetul fermecător. Dincolo de aparițiile la emisiuni televizate, aceasta este activă și în mediul online, fiind urmărită constant de admiratori.

Colaborările cu alte vedete din showbiz-ul românesc se pare că i-au adus celebritatea. Elena Marin a apărut în videoclipurile mai multor artiști români precum Anda Adam, Connect-R, dar și în show-urile Andreei Bălan. 

De asemenea, a apărut și în corpul de balet la emisiuni precum „Te cunosc de undeva” sau „X Factor” unde a atras atenția tuturor. 

Elena Marin s-a remarcat atât în emisiunea „Răi da’ buni” prezentată de Mihai Morar, dar și în competiția de la Survivor. Frumoasa dansatoare a demonstrat că nimic nu îi poate sta în cale și că este o fire luptătoare. 

Fosta concurentă a avut parte de peripeții în cadrul acestei competiții, fiind în conflict cu ceilalți concurenți. Printre aceștia a fost Zanni care a acuzat-o pe vedeta tv că a venit în concurs pentru a-și găsi sufletul pereche, chiar dacă avea un iubit. 

Vedeta a negat vehement acuzațiile, fiind susținută și de iubitul ei, Andrei, care a declarat în nenumărate rânduri că are încredere în frumoasa Elena. 

„În momentul în care Elena a zis ceva, cu siguranță Zanni le-a interpretat în așa fel încât să poată avea o armă, să creeze un atac. Sincer, îmi era teamă de lucrul acesta, de faptul că Elena este o fire mult prea blândă și bună…”, a declarat Andrei în momentul în care Elena se afla în celebra competiție.

Conflictele au fost nenumărate, Elena având mai multe discuții în contradictoriu cu Maria Chițu, fostă concurentă în aceeași competiție. Chiar dacă Maria Chițu a susținut-o pe Elena și i-a luat de multe ori apărarea, se pare că cele două nu au păstrat legătura după emisiune.

Cine este iubitul Elenei Marin

Frumoasa asistentă tv este discretă când vine vorba de viața personală. Cu toate acestea, ea a declarat că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Andrei, bărbatul care i-a cucerit inima. Relația dintre cei doi a fost una agitată, cu certuri și împăcări, însă cei doi au planuri serioase împreună. 

Într-un interviu, iubitul Elenei a povestit cum a cucerit-o și despre planurile lor de nuntă:

„Locuim împreună de doi ani, nu s-a pus niciodată problema de separări. Ne-am certat, dar am apucat să ne împăcăm înainte de a pleca la Survivor. (…) Suntem împreună din 21 octombrie 2018, suntem logodiți de un an și jumătate și plănuiam să ne căsătorim. Dar, a venit pandemia. (…) 

Eu am curtat-o pe Elena Marin vreo 4 ani, am fost ambițios dar nu insistent. Atențiile mele erau răruțe și discrete. La un moment dat, după ce am început relația, Elena a primit un reminder pe Facebook… Cu 4 ani în urmă își postase o poză în care avea un trandafir la mânerul portierei mașinii. Era trandafirul pus de mine și abia atunci și-a dat seama că eu eram. Momentul a fost unul special…”, a povestit emoționat Andrei.

Elena Marin are o carieră de succes cu care se poate mândri. Extrem de talentată, vedeta are o mare pasiune pentru dans și se face remarcată ori de câte ori apare pe marile ecrane. Colaborările cu artiști celebri și participările la diferite competiții au demonstrat că este ambițioasă și luptătoare, spre încântarea admiratorilor ei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *