Prima pagină » Cancan » Elena Marin ar putea deveni mămică pentru prima oară anul acesta! Ce predicție a făcut Carmen Harra

Elena Marin ar putea deveni mămică pentru prima oară anul acesta! Ce predicție a făcut Carmen Harra

28 iul. 2021, 13:13,
BZI.ro, în Cancan

Carmen Harra a prezis că Elena Marin ar putea deveni mămică pentru prima oară anul acesta. Totul se întâmpla încă de pe vremea când “Faimoasa” era asistenta lui Mihai Morar. Ajunsă acasă din Republica Dominicană, cel mai probabil fosta concurentă își face planuri de nuntă cu logodnicul ei.

În trecut, Elena Marin și-a surprins urmăritorii de pe o celebră rețea socială după ce a pozat nud.

Elena Marin ar putea deveni mămică

Elena Marin s-a logodit cu Andrei în toamna anului 2019, iar nașii celor doi sunt Mihai Morar și soția lui. În 2016, celebra prezicătoare i-a spus Elenei Marin că va avea un copil într-un viitor apropiat.

”Întotdeauna un copil este o binecuvântare. Nu întotdeauna planificăm ceea ce se întâmplă. Aștept cu sufletul la gură, îmi doresc mult copilul ăsta”, a dezvăluit la vremea respectivă Elena Marin. S-ar putea ca anul acesta… predicția lui Carmen Harra să se adeverească, mai ales că fosta asistentă TV a mărturisit în ultima perioadă cât de mult își dorește să-și întemeieze o familie.

Ce salariu avea Elena Marin

Elena Marin este dansatoarea și una dintre cele mai bune prietene ale Andreei Bălan. Totodată, ea a devenit cunoscută publicului larg după ce s-a angajat în trustul Antena Stars. Din anul 2014 până în 2020, Elena Marin a fost asistenta lui Mihai Morar în cadrul emisiunii ”Răi da’ buni”.

În ciuda faptului că era o angajată model, salariul Elenei Marin nu era deloc motivant. Onorariul dansatoarei nu ar fi trecut niciodată de 500 de euro, iar ea nu a cerut mărire în toți anii în care apărea pe sticlă de luni până vineri. Viața ei, însă, s-ar putea schimba la 180 de grade dacă sâmbătă ar intra în posesia marelui premiu ”Survivor România 2021”.

Elena Marin, despre incidentul amoros dintre Roxana Ghiță și Musty

De curând, Elena Marin a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri și noi detalii au ieșit la iveală din timpul competiției fenormen de supraviețuire.

În urmă cu ceva timp, Zanni a povestit că cei doi ar fi fost mai apropiați decât s-a văzut la televizor, iar fanii emisiunii vor să știe toate detaliile.

Cu prima ocazie în care Elena Marin a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, un internaut nu a mai stat pe gânduri și i-a cerut să spună mai multe despre așa-zisul incident amoros din tabăra Războinicilor.

„Unele întrebări cred că sunt un pic cam incomode și nu cred că e treaba noastră ce au făcut ei acolo, plus că noi nu eram cu ei în tabără, noi nu eram în tabăra Războinicilor, așa că nu cred că ar trebui să ne dăm cu părerea despre ce s-a întâmplat între ei”, a explicat Elena Marin la InstaStory.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *