Prima pagină » Cultural » Elena Lasconi va merge în Paris, acolo unde locuiește fiica ei, pentru a lămuri situația tensionată dintre ele. „Mă pregătesc să plec…”

Elena Lasconi va merge în Paris, acolo unde locuiește fiica ei, pentru a lămuri situația tensionată dintre ele. „Mă pregătesc să plec…”

08 nov. 2023, 14:18,
în Cultural

Elena Lasconi va merge în Paris pentru a lămuri situația tensionată cu fiica ei. La scurt timp după ce Oana a făcut o declarație surprinzătoare despre mama sa, dezvăluind că aceasta a votat „Da” la referendumul pentru familie, Elena Lasconi a declarat că intenționează să călătorească în Paris pentru a discuta cu Oana.

Un conflict major a izbucnit între Elena Lasconi și fiica sa, după ce primărița din Câmpulung Muscel a afirmat că a votat „DA” la referendumul pentru familie din 2018, exprimându-și opinia că, susţine căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

Elena Lasconi va merge în Paris pentru a lămuri situația tensionată cu fiica ei

După aceea, Oana, fiica sa, care locuiește în Paris de mulți ani, a avut o reacție șocantă și a făcut declarații tulburătoare la adresa mamei sale. Elena Lasconi a fost profund afectată de cuvintele exprimate de Oana în mediul online, așa că nu a stat mult pe gânduri și a luat o decizie semnificativă. Primărița din Câmpulung Muscel a recunoscut că nu se așteapta ca propria sa fiică să fie împotriva ei, dar totuși, tânăra rămâne cea mai importantă persoană din viața sa.

Din acest motiv, Elena Lasconi, fostă jurnalistă, intenționează să clarifice întreaga situație și să discute totul în mod explicit cu Oana, motiv pentru care va călători în curând în Franța.

„M-am așteptat la orice, mai puțin la faza cu Oana. Pur şi simplu m-a doborât. Cel mai greu e să fiu spectator la linşajul de care are ea parte zilele acestea şi cine ştie câte de acum înainte şi la cât suferă întreaga mea familie.

Înainte de funcţii, care vin şi pleacă, fiica mea este şi va rămâne fiica mea cât o să trăiesc. O iubesc indiferent ce o să spună sau o să facă. Aşa că, mă pregătesc să plec la Paris să o ascult, să avem un dialog, să o strâng în braţe. Ce se întâmplă acum nu e o problemă atâta timp cât există iubire. Lucrurile astea le rezolv eu cu ea şi ştiu că o să fie bine. ăptămâna asta o să mă ocup doar de asta”, a transmis Elena Lasconi, potrivit News.ro.

Declarațiile Elenei Lasconi au generat o reacție neașteptată

În urma celor declarate de Elena Lasconi, fiica acesteia a avut o reacție neașteptată. Tânăra și-a criticat dur mama și s-a declarat „dezgustată” de alegerile făcute de aceasta.

„Sunt aici să vorbesc despre mama mea, Elena Lasconi, candidat USR la europarlamentare. Am citit știrile de astăzi, însă sunt în continuare în șoc și absolut dezgustată să aflu că mama mea a votat «DA» la referendumului Coaliției pentru Familie pentru a susține așa-zisa familie tradițională între un bărbat și o femeie.

Nu pot să descriu durerea pe care o simt nu numai ca fiica ei, însă și ca un membru al acelei comunități. Sunt absolut dezgustată, dezamăgită și șocată. Nu-mi vine să cred că persoana pe care am susținut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă. Nu am cuvinte.

Nu m-aș fi așteptat la așa ceva niciodată, nu m-aș fi așteptat ca ea să fi militat vreodată pentru drepturi egale. Nu a părut vreodată pasionată de acest subiect, însă sunt șocată să aud că a votat «DA» pentru modificarea Constituției într-un mod jegos și discriminatoriu”, au fost o parte din declarațiile făcute de Oana Lasconi.

Pentru a lămuri situaţia tensionată, Elena Lasconia va merge la Paris pentru a lămuri toate problemele cu fiica ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *