Prima pagină » Actualitate » Elena Lasconi, atac la Klaus Iohannis: „Mă deranjează că e arogant, că și-a văzut doar de vacanțe și de propriul interes””
Elena Lasconi, atac la Klaus Iohannis:

Elena Lasconi, atac la Klaus Iohannis: „Mă deranjează că e arogant, că și-a văzut doar de vacanțe și de propriul interes””

30 aug. 2024, 23:20, 12 ,
în Actualitate

Elena Lasconi, președinta USR și candidată la alegerile prezidențiale, l-a criticat pe președintele Klaus Iohannis, calificându-l drept „arogant” și acuzându-l că nu a oferit României o direcție clară. De asemenea, Lasconi l-a catalogat pe Nicolae Ciucă, președintele PNL, drept „PSD-ist vopsit galben” și a menționat că Mircea Geoană ar trebui să se distanțeze de trecutul său în PSD.

Într-o emisiune la B1 TV, Lasconi a subliniat că Iohannis s-a îndepărtat de cetățeni și nu a reușit să implementeze proiectul „România educată”, considerând că acesta a rămas doar pe hârtie. În opinia ei, președintele a fost mai preocupat de propriile vacanțe și interese, iar singura persoană care mai are o părere bună despre el ar fi chiar el însuși.

„Pe mine mă deranjează sănătatea și educația. A avut proiectul „România educată”, care a dat bine doar pe hârtie și nu s-a întâmplat absolut nimic. Mi se pare că s-a călcat cu bocancii în picioare educația în România. Mă deranjează că e arogant, că și-a văzut doar de vacanțe și de propriul interes. Cred că singura persoană care îl mai place pe Klaus Iohannis în momentul de față este chiar Klaus Iohannis”, a spus Elena Lasconi.

Elena Lasconi: „Domnul Geoană este PSD-istul independent”

Referindu-se la Nicolae Ciucă, Lasconi l-a descris ca pe un fost PSD-ist care acum se prezintă sub culoarea PNL-ului, adăugând că scena politică prezidențială este aglomerată de diferiți politicieni cu legături PSD-iste. Despre Mircea Geoană, ea a spus că, deși încearcă să se reinventeze după perioada petrecută la NATO, trecutul său legat de PSD rămâne relevant și greu de ignorat.

„Domnia sa are o problemă, să se spele de PSD. Când spun asta, eu nu pot să uit că a fost cel mai longeviv președinte PSD de după revoluție. Și nu uită nimeni. A, că vrei să te dai spălat, că ai fost la NATO, dar tot PSD-ul te-a cocoțat acolo. Noi nu uităm. Nu uităm de Geoană-Vântu, de tot trecutul, de vizite în Rusia. Nu uităm lucrul ăsta. Poate că unii români au uitat, dar eu nu”, a spus Lasconi.

În ceea ce privește o posibilă alianță între USR și partide precum PMP, Forța Dreptei și REPER, Lasconi a afirmat că discuțiile sunt în desfășurare și că încă așteaptă un răspuns. De asemenea, a menționat că, în calitate de președintă a României, ar sprijini comasarea comunelor cu mai puțin de 2.000 de locuitori, explicând că multe dintre acestea nu își pot acoperi cheltuielile.

În final, referindu-se la cartea scrisă de Nicolae Ciucă, Lasconi a glumit că intenționează să scrie două cărți, una despre cum să devii primar și alta despre cum să devii președinte, dar va aștepta până la pensionare pentru a le finaliza.

Comentarii
  • Elena Lasconi nu exista in urma cu doua luni. Cine a c*cat-o pe ea incearca sa distraga atentia de la Diana Sosoaca.

    Din nefericire pentru ei, Lasconi are farmecul unui zdrente cu care te stergi la c*r.

    Diana Sosoaca e the real deal si eu voi vota numai SOS RO.

  • Păi cine ia lins panpersul tătucului căcăwernator marionetă din ani 2020 încoace când erau în șobolănimea ciorrrrdelisto-orbano- lgbtq-piride a lui fratemiu nu al de ea părinte 1&2,3,4–-? apro câți părinți lgbtqq-piride a avut până acun înperecheați de a lui fretemiu căcăloșului crăcănici–

  • Ei hai, chiar asa te deranjeaza abia acum cand esti in campanie? Nu spune nimeni ca este multumit de el, da, a fost doar un pion care a distrus tara pentru interese proprii! Dar ne intrebam, de ce nu i-ati taiat „macaroana” cand ati fost la guvernare? De ce va plangeti abia acum la finalul carierei sale de politician( ca nimeni nu-l mai vrea, poate sibienii).

    • Nu , nu e in campanie. Inca. Dar toti au inceput sa se macelareasca intre ei. TOTI.Poate cel mai tacut e ciuca cu maciuca. Dar campania electorala nu a inceput!!

  • Climenum, doza maxima

    Cand se vor termina alegerile, iar realitatea de maximum 4% o va izbi in freza-i blonda, hoasca isi va ridica fustele si va incepe sa tipe ca a fost fraudata si abuzata. Impotriva menopauzei doar Climenum da rezultate; in schimb, o campanie electorala pe banii statului nu va face decat sa se agraveze bufeurile si migrenele.

  • Madama asta o sa ajunga in finala. Locul 1 si 2 sunt ocupate de 2 pesedei. Daca se retrage unul dintre ei , cucoana trece pe 2. Locul 1 si 2 au acelasi bazin electoral, adunat cam 35-40%(vedeti alegerile din ultimii 25-30 ani). Creste unul din ei , automat ia pct de la celalalt. Vom vedea!

  • USR partidul lui Soros , infiintat de Coldea, USR , sluga AmericiI. USR partidul vechilor securisti si actualilor . Madama asta Lasconi a aparut de vreo 3 luni ca mare candidata. Si inca ce candidata destrabalata, care nu a facut nimic ca politician pentru Romania, un primar de Campulung, Sustinatoare convinsa a drogurilor si paganisului si Lgbt -ului la fel ca toti USR-istii . Asta vreti voi pentru copiii si nepotii nostri? Aveti probleme la mansarda daca ii dati macar 1 vot. A auzit cineva de Lasconi pana acum 3 luni in afara de cei de la Campulung? Nu. De unde a aparut tot acolo sa dispara. DE CE NU L-A CRITICAT PE IOHANS PANA ACUM FATARNICA SI INCULTA SI INCOMPETENTA PROASTA DRACULUI. Asta prostalanca nu are nicio treaba cu presedentia Romaniei, aceeasi problema , este imipinsa de Coldea cetatean american sa urmeze politica americii in Romania si distrugerea Romaniei. Maaaaaaars , sustinuta si de Basescu prietenul de pahar a lui Lasconi si de nesuferitul infect Chireac de la RO TV. Hai mars fatarnica tradatoare USR -ista la alta masa la cersit. Sau …. nu cumva va place ca suna bine, este frumos numele Lasconi ca presedinte ? Asa v-a placut ca si numele iohanis suna bine ca nume de presedinte este nume frumos, , dupa unii doar numele conduce tara adica 7 litere- iohanis! lasconi. Tara condusa de niste litere care alcatuiesc nume frumos ????

  • Nu voteaza nimeni cu USR / nu voteaza nimeni cu PNL/nu voteaza nimeni cu HAUR/
    Toti voteaza cu SOS si PSD ,numai ca exista o mica problema .Presedintii sunt pusi de afara …..
    De aceea , toti fraierii care merg la vot , or s-o ia direct in bot.

  • Voi vota Sos Romania la parlamentare si la presidentiale DIANA SOSOACA. Foarte multa lume aud ca voteaza Sos si Sosoaca. Problema este psd, pnl, usr sa nu se fure iar voturile ca la alegerile anterioare. Daca va fi iar frauda electorala si se vor da procentele din pix trebuie sa cerem renumararea tuturor voturilor in toata tara cu observatori internationali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`