Prima pagină » National » Elena Lasconi a refuzat o donație pentru comunitate. Motivul invocat de primarul din Câmpulung Muscel

Elena Lasconi a refuzat o donație pentru comunitate. Motivul invocat de primarul din Câmpulung Muscel

04 dec. 2020, 11:09,
BZI.ro, în National

Gest incredibil al primarului din Câmpulung Muscel. Elena Lasconi a refuzat o donație pentru comunitate. Mai exact, actualul primar al orașului a refuzat un cadou pentru comunitate, respectiv bradul de Crăciun. Motivul invocat de aceasta a fost că bradul are crengile rupte, că e aproape chel, vina aparținând transportatorilor.

Întreagă întâmplare a fost relatată pe o rețea de socializare chiar de către edilul orașului. După ce a refuzat donația pentru cetățenii urbei, primarul a mers personal în pădure pentru a găsi un brad pe placul întregii comunități.

Elena Lasconi a refuzat o donație pentru comunitate

Gest uluitor al primarului din Câmpulung Muscel. Elena Lasconi a refuzat să primească în interesul comunității. Există un motiv pentru care primarul din Câmpulung a refuzat o donație. Aceasta s-a descurcat pe cont propriu, făcându-se sigură că este ceea ce trebuie.

Potrivit paginii de Facebook unde a relatat cele întâmplate, primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a refuzat o donație pe baza unui motiv întemeiat. Așadar actualul primar al orașului a refuzat să primească un cadou pentru comunitate, bradul de Crăciun. Motivul invocat de aceasta a fost că bradul are crengile rupte, că e aproape chel, vina aparțînând transportatorilor.

“Am primit donație un brad care arăta bine în poză însă în urma transportului și a manevrelor făcute în timpul montajului ne-am trezit cu un brad aproape chel”, a explicat pe Facebook, primarul Elena Lasconi.

Astfel, după ce bradul donat a fost refuzat de către primarul Câmpulung Muscel, aceasta a mers personal în pădure să găsească un brad pe placul ei și al cetățenilor. Aceasta le-a cerut celor care se ocupă de transport că dorește să îl aducă în aceeași stare în oraș, iar nu precum celălalt.

“Acum m-am întors din pădure și am identificat un brad și am primit asigurări că o să fie transportat corespunzător. În primăvară o să plantăm un brad superb pe care l-am identificat deja pentru a nu mai trece prin asemenea situații”, a mai spus primarul Elena Lasconi în postarea de pe Facebook, potrivit antena3.ro .

Elena Lasconi a castigat alegerile în Câmpulung Muscel cu peste 70%

În luna septembrie, cetetenii din Câmpulung Muscel au votat candidatul din partea USR-PLUS pentru funcția de primar. Astfel, realizatoarea TV a câștigat alegerile locale. După ce a aflat rezultatele alegerilor, aceasta a mers în piața principală și a sărbătorit cu simpatizanții săi. Elena Lasconi a scris istorie. Ea a devenit prima femeie primar al orașului Câmpulung Muscel.

”E foarte simplu de ce m-au ales oamenii. Au văzut că nu am discurs politic, că sunt un om autentic. Secretul e să iubești oamenii. Am intrat în politică că să o folosesc exact că pe un instrument pentru a ajuta oamenii și pentru a face lucruri bune în orașul pe care îl iubesc și îl simt acasă”, a declarat Elena Lasconi.

După ce timp de 30 de ani, cetățenii musceleni au votat PSD, de această dată votul lor a lăsat de înteles că doresc o schimbare. 70% dintre votanți au preferat-o pe Elena Lasconi și speră că aceasta le vă putea reda frumusețea orașului și vor face Câmpulung Muscel, un oraș foarte apreciat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *