Prima pagină » Cancan » Elena Ionescu, prima „victimă” de la Survivor All Stars. Ce s-a întâmplat cu fața concurentei

Elena Ionescu, prima „victimă” de la Survivor All Stars. Ce s-a întâmplat cu fața concurentei

17 ian. 2024, 11:48,
în Cancan

Elena Ionescu pare să fi devenit prima „victimă” de la Survivor All Stars, însă nu a probelor din concurs, ci a transformărilor fizice. Astfel, focoasa brunetă a apărut în prima ediție a celebrei competiții cu fața umflată și plină de pete și bubițe. Însă nu doar Elena Ionescu s-a confruntat cu astfel de probleme la Survivor, ci și alte concurente au avut de suferit în acest sens.

Fiecare sezon al celebrei emisiuni de supraviețuire vine cu o serie de transformări fizice în ceea ce-i privește pe concurenți. De departe, cele mai vizibile sunt cele observate la nivelul feței celor mai multe competitoare, fapt ce a generat anumite speculații. Cu toate acestea, un medic a explicat care este de fapt adevărul cu privire la acest aspect. Astfel, concurentelor li se umflă fața din cauza condițiilor dure din junglă, care scot la iveala anumite probleme de sănătate.

Elena Ionescu, prima „victimă” de la Survivor All Stars

În esență, emisiunea Survivor nu testează doar rezistența fizică și mentală a concurenților, ci și limitele organismului uman în condiții extrem de dificile. Iar fețele umflate ale concurentelor devin un simbol al acestui efort de supraviețuire în mediul ostil al junglei. De aici ne putem da seama care sunt sacrificiile și provocările cu care se confruntă participanții.

Survivor All Stars a debutat în seara de 16 ianuarie 2024 pe Pro TV și pe Voyo, iar telespectatorii au rămas uimiți de provocările întâmpinate de concurenți. Și totuși, se pare că una dintre cele mai complicate probleme ale participantelor la această competiție a fost transformarea vizibilă la nivelul feței.

Iar prima și cea mai afectată „victimă” din acest sezon a fost nimeni alta decât artista Elena Ionescu, câștigătoarea trofeului Survivor în primul sezon. Dacă în momentul în care a ajuns pe insulă vedeta arăta impecabil, după perioada de acomodare petrecută în jungla din Republica Dominicană fața ei s-a transformat total.

Din ce cauză se umflă fața concurentelor de la Survivor

Printre concurentele cel mai afectate de aceste transformări s-au numărat, de-a lungul timpului, Vica Blochina, Maria Lungu sau Carmen Grebenișan, ale căror fețe au suferit modificări semnificative. Iar în acest sezon, o lovitură de imagine a suferit chiar Elena Ionescu.

Potrivit medicului, edemul facial reprezintă una dintre consecințele evidente ale acestor condiții extreme. Acesta indică faptul că participantele pot suferi de retenție de apă, malnutriție și alte afecțiuni, toate acestea contribuind la umflarea fețelor în timpul competiției.

Alte concurente, precum Roxana Nemeș și Elena Marin, au întâmpinat aceleași probleme în sezoanele anterioare. Totodată, un alt aspect este legat de consumul de lapte de cocos la Survivor. Acest aliment, aparent inofensiv, poate crea numeroase probleme pentru concurenți, inclusiv suprasolicitarea pancreasului și apariția afecțiunilor ficatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *