Prima pagină » Cancan » Elena Ionescu a pozat nud? Frumoasa artistă s-a afișat în ipostaze surprinzătoare pe rețelele de socializare

Elena Ionescu a pozat nud? Frumoasa artistă s-a afișat în ipostaze surprinzătoare pe rețelele de socializare

01 feb. 2022, 15:52,
BZI.ro, în Cancan

Multă lume se întreabă dacă Elena Ionescu a pozat nud. Celebra cântăreață face furori în lumea mondenă cu formele ei perfecte și ținutele provocatoare. Vedeta a provocat nu de puține ori controverse în spațiul public, iar viața sa amoroasă a fost în atenția tuturor.

Elena Ionescu și-a uimit fanii după ce a recunoscut că se confruntă cu o problemă care îi afectează înfățișarea. Recent, frumoasa artistă s-a afișat în ipostaze surprinzătoare pe rețelele de socializare.

Elena Ionescu nu a acceptat să pozeze nud

Una dintre cele mai râvnite artiste din showbiz-ul autohton, Elena Ionescu, a refuzat ofertele de a poza nud în revistele de profil. Deși nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia, cântăreața nu a acceptat să pozeze goală până cum. Artista a recunoscut că a primit mai multe propuneri pentru a se lăsa fotografiată în ipostaze incendiare, însă aceasta a refuzat.

Elena Ionescu a mărturisit în cadrul unui interviu de ce nu a acceptat să pozeze nud.

,,Da, am primit multe. Le-am luat ca pe un compliment, dar am decis să le refuz.”, a declarat aceasta.

Cu toate acestea, fosta cântăreață a trupei Mandinga a acceptat să pozeze fără sutien, realizând un pictorial provocator, spre încântarea admiratorilor ei. Mai mult, Elena Ionescu face furori și în mediul online, unde postează fotografii în ținute sexy.

O altă vedetă care atrage privirile tuturor cu fotografiile incendiare este Daniela Crudu. Aceasta a pozat goală de mai multe ori, iar aparițiile ei au provocat controverse. Și Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, și-a surprins admiratorii cu poze inedite în mediul online.

Gina Pistol s-a lăsat fotografiată nud pentru revistele de profil, iar pictorialele sexy i-au adus și mai multă celebritate. La fel a fost și în cazul Andreei Tonciu, care a pozat goală de mai multe ori.

Îndrăgita cântăreață Elena Ionescu se bucură de aprecierea publicului, având numeroase proiecte în televiziune. Pe lângă piesele sale muzicale de un real succes, focoasa brunetă a participat la mai multe show-uri de televiziune care i-au adus și mai multă celebritate.

La vârsta de 33 de ani, Elena Ionescu arată spectaculos. Artista este mămică de ceva vreme, însă reușește cu succes să se mențină în formă. Aceasta a dezvăluit care sunt secretele ei de frumusețe și ce o ajută să arate atât de bine.

,,Sportul este a doua mea pasiune, momentul în care mă deconectez, mă încarc de energie pozitivă și mă simt foarte bine! Merg la sală aproape în fiecare zi. Este un stil de viață pentru mine. Merg la sală, dar fac și alergare prin parc. Nu țin regim alimentar, însă mă străduiesc să am mese fixe atunci când îmi permite timpul. ”, a precizat artista.

Cum s-a afișat recent frumoasa artistă pe rețelele de socializare

De ceva vreme, Elena Ionescu se confruntă cu o problemă de sănătate care îi afectează înfățișarea. Dacă până acum, vedeta a încercat să ascundă această situație, recent cântăreața a vorbit despre problema pe care o are.

Bruneta și-a uimit fanii cu fotografii în care se observă că tenul ei este vizibil afectat de acnee. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Elena Ionescu a mărturisit că această problemă de sănătate pe care o are de ceva timp o afectează enorm și a rămas cu cicatrici pe față.

,,M-am trezit cu nişte coşuri pe barbă, am zis că o fi de la machiaj. Am fost la dermatolog şi am aflat că am un stafilococ care poate fi luat de la machiaj, de pe perna unui hotel, se poate lua de pe orice. Nu e o plăcere să vorbeşti despre o problemă de sănătate pe care o poate avea oricine. Am un program extrem de încărcat, stau mereu cu machiaj pe faţă şi atunci procesul de vindecare durează. De cinci luni de zile mă lupt cu această problemă. O să fac un fel de peeling, se face sub anestezie. Acum e bine, am rămas cu nişte semne pe care le voi rezolva cât de repede.”, a precizat artista.

Dincolo de provocările din viața privată, Elena Ionescu nu ține cont de criticile celor din jur și se bucură de celebritate. Frumoasa cântăreață se declară o femeie împlinită, iar de când este mamă, vedeta radiază de fericire.

Elena Ionescu nu a acceptat să pozeze complet nud, deși a primit mai multe propuneri. Cu toate acestea, artista face furori la evenimentele mondene, unde afișează o siluetă de invidiat. Cântăreața se bucură de aprecierea publicului, iar pe rețelele de socializare are un număr impresionant de urmăritori.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *