Prima pagină » Cancan » Elena Gheorghe, o vedetă la înălțime. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa artistă

Elena Gheorghe, o vedetă la înălțime. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa artistă

09 feb. 2022, 09:47,
BZI.ro, în Cancan

Frumoasa cântăreață Elena Gheorghe este o vedetă la înălțime, cu o carieră impresionantă și o familie superbă. Artista se bucură de celebritate și face furori la evenimentele mondene cu fizicul fără cusur. Mereu energică și cu o siluetă perfectă, Elena Gheorghe pare că a descoperit secretul frumuseții și nu ține cont de vârstă. Iată cum reușește să se mențină în formă frumoasa artistă.

Elena Gheorghe, o artistă la înălțime

Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. La vârsta de 36 de ani, artista are succes în muzică și se declară o femeie împlinită pe plan personal. Frumoasa vedetă are o căsnicie de mai mulți ani cu Cornel Ene, bărbatul pentru care a luptat mult să îi fie alături.

De când este mamă, Elena Gheorghe este mai fericită ca oricând. Artista reușește să îmbine perfect planul personal cu cel profesional, fiind mereu susținută de partenerul ei de viață. Dincolo de provocările din viața privată, aceasta a reușit să își îndeplinească cel mai mare vis, acela de a avea o familie frumoasă.

În cadrul unui interviu, celebra cântăreață a mărturisit cât de mult a luptat împreună cu soțul ei pentru a fi împreună.

,,Nimic nu e mai frumos pe lume decât să trăieşti «o poveste de dragoste adevărată», acea dragoste pură pe care n-o întâlneşti decât o singură dată în viaţă după părerea mea, acea dragoste care poate trece peste greutăţi, peste defecte, peste orice şi nu se stinge niciodată.

În relaţia mea cu soţul meu am trecut prin foarte multe încercări, am trecut peste cuvântul familiei, peste cel al trupei din care făceam parte amândoi (n.r. Mandinga), chiar şi cu riscul că vom fi daţi afară, am trecut prin Rai şi Iad şi cine ne cunoaşte cu adevărat ştie despre ce vorbesc, însă dragostea noastră întotdeauna a învins şi îi mulţumim Celui de Sus în fiecare secundă pentru asta. ”, a declarat  frumoasa artistă.

Extrem de discretă când vine vorba de viața privată, Elena Gheorghe a încercat mereu să fie departe de scandaluri. Celebra cântăreață a refuzat să pozeze nud, deși a avut parte de numeroase propuneri din partea publicațiilor de profil.

Nici colega ei de breaslă, focoasa Elena Ionescu, nu a acceptat să pozeze goală, însă aceasta își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare. Și frumoasa artistă Andreea Antonescu face furori în mediul online cu ținutele sexy și formele perfecte. De asemenea, celebra Vlăduța Lupău și-a impresionat recent admiratorii cu fotografii incendiare în mediul online.

O altă vedetă din România care s-a lăsat fotografiată seminud și a făcut furori cu pictorialul sexy este Alexandra Dinu. Fosta soție a lui Adrian Mutu atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene, fiind una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton.

Cum se menține în formă îndrăgita cântăreață

La vârsta de 36 de ani și cu o înalțime de 1,6 m, Elena Gheorghe are un fizic de invidiat. Frumoasa artistă afișează mereu o ținută perfectă și atrage privirile la fiecare apariție pe scenă.

Recent, Elena Gheorghe și-a etalat formele fără cusur în fotografii sexy pe Instagram. Aprecierile din mediul online nu au întârziat să apară. Frumusețea artistei a provocat însă și unele controverse. S-a zvonit că aceasta a apelat la ajutorul esteticienilor pentru a se menține în formă, însă vedeta a negat cu vehemență aceste presupuneri.

,,Am învăţat să mă iubesc aşa cum sunt. Nu am intervenţii estetice, dar cine ştie? Poate peste 20 de ani îmi voi face ceva. ”, a mărturisit artista.

Elena Gheorghe a recunoscut că a trecut de-a lungul timpului prin schimbări fizice spectaculoase, iar în adolescență a fost complexată de unele părți ale corpului ei. Cu toate acestea, vedeta a reușit să se mențină în formă, fiind în prezent una dintre cele mai frumoase și apreciate artiste din România.

,,Mă iubesc şi mă accept în orice etapă a vieţii mele. Au fost unele momente când nu m-am acceptat, ba chiar am fost foarte rea cu mine şi aceste lucruri au avut repercusiuni, dar din greşeli învaţă omul. Cât despre pasiunea mea pentru muzică încă arde în mine şi mai zace atâta talent pe care n-am avut răbdare să-l descopăr, să-l scot în lumină.”, a declarat aceasta.

Elena Gheorghe este o artistă la înălțime, având o carieră de succes în muzică și o familie frumoasă de care este tare mândră. Îndrăgita cântăreață arată spectaculos și se bucură de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *