Prima pagină » Cultural » Elena Gheorghe își ascunde vârsta și se menține tânără. Ce spune artista despre problemele de sănătate prin care a trecut

Elena Gheorghe își ascunde vârsta și se menține tânără. Ce spune artista despre problemele de sănătate prin care a trecut

08 feb. 2023, 10:04,
BZI.ro, în Cultural

Elena Gheorghe își ascunde vârsta și se menține tânără. Celebra cântăreață se mândrește cu o siluetă fără cusur la vârsta de 37 de ani și atrage multe priviri când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Artista se bucură din plin de aprecierea publicului și de succes în muzică. În viața privată, Elena Gheorghe este o femeie împlinită alături de soț și de copii. Vedeta este extrem de discretă și își ține familia departe de ochii curioșilor. Recent, aceasta a avut parte de multe suferințe pe plan personal. Iată ce spune artista despre problemele de sănătate prin care a trecut.

Elena Gheorghe își ascunde vârsta și se menține tânără

Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața are o carieră de succes în muzică și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta se bucură din plin de celebritate și radiază de fericire. La vârsta de 37 de ani, Elena Gheorghe arată spectaculos și atrage multe priviri când apare în lumina reflectoarelor.

Artista se mândrește cu o siluetă fără cusur și nu ezită să pozeze sexy ori de câte ori are ocazia. Elena Gheorghe face furori pe Instagram cu fotografii incendiare, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Aceasta se declară o femeie împlinită în viața privată alături de soțul ei și de cei doi copii. Artista reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se consideră o femeie norocoasă. Recent, Elena Gheorghe a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt trucurile ei de înfrumusețare.

„Imediat după ce mă trezesc, beau un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, care ajută la eliminarea toxinelor din corp, apoi, după 20-30 de minute, beau un pahar mare de suc de țelină apio, care ajută incredibil de mult tot organismul, hidratează celula, după alte 20 de minute beau un smoothie, care ajută la eliminarea metalelor grele.

La prânz, consum salate de tot felul, în general hrană vie, iar seara, supe-creme, mâncare gătită la abur sau la cuptor, pește, sunt o mulțime de variante. Între mese, am gustare: un fruct la alegere, de obicei papaya sau măr. Aşa că sunt pentru mâncare sănătoasă şi mişcare, iar seara după 20.00, ceai şi apă din belşug.”, a precizat artista.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat vedeta

Elena Gheorghe este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta și-a ținut mereu familia departe de lumina reflectoarelor. Artista și soțul ei, Cornel Ene, formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din lumea mondenă. Aceștia se bucură din plin de rolul de părinți și radiază de fericire împreună.

Artista reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită. Cântăreața a recunoscut că are un program încărcat, care i-a adus în ultima perioadă și probleme grave de sănătate. Elena Gherghe a fost nevoită să stea la pat două săptămâni și a făcut fizioterapie și kinetiterapie. Vedeta a avut dureri de cap, de mâini și spate și îi era greu să se deplaseze.

„2022 a fost cel mai aglomerat an din punct de vedere profesional și asta pentru că majoritatea evenimentelor din ultimii 2 ani au fost reprogramate. Am bătut România în lung și-n lat și am cântat peste tot. (…)

Ne-am simțit minunat, am făcut ceea ce ne place cel mai mult, și au fost multe momente în care am uitat de noi, de oboseală, de acasă și de sănătate! Iar apoi a venit nota de plata , m-am resimțit, am avut dureri mari de cap, de spate, de mâini și nu știam care e cauza. A fost o perioadă grea în care cautăm sa găsesc un diagnostic dar si o cale rapidă de vindecare. După 2 saptamani de stat la pat am aflat că se poate și fără operație, dar cu multă rigoare și am început recuperare, în fiecare zi 4-5 ore fizioterapie si kinetoterapie.”, a mărturisit cântăreața.

În prezent, Elena Gheorghe se dedică muzicii și familiei sale de care este tare mândră. Artista face furori de fiecare dată când apare pe scenă și cucerește publicul cu vocea deosebită și energia debordantă. La vârsta de 37 de ani, Elena Gheorghe arată spectaculos și atrage multe priviri la evenimentele mondene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *