Prima pagină » Cancan ultimă oră » Elena Gheorghe, în lacrimi pe rețelele de socializare. Cum a reacționat fiica ei: „Te fac eu bine”

Elena Gheorghe, în lacrimi pe rețelele de socializare. Cum a reacționat fiica ei: „Te fac eu bine”

18 iul. 2022, 21:03,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Elena Gheorghe și-a șocat marea comunitate de care se bucură pe conturile ei personale de socializare, asta imediat după ce s-a afișat plângând, în adevăratul sens al cuvântului. Bineînțeles, fiica ei a văzut-o imediat, astfel că a avut o reacție neașteptată, pe care frumoasa artistă nu a putut să nu o împărtășească cu cei care o iubesc și îndrăgesc. Iată ce a pățit, de fapt, cât și ce a întristat-o!

Elena Gheorghe este mereu cu zâmbetul pe buze și gata să învselească pe toată lumea, mai ales când merge la concerte, cântări sau când își face simțită prezența pe micile ecrane și în mediu online, însă recent lucrurile nu au stat la fel de bine.

De ce a început Elena Gheorghe să plângă în mediul online

Elena Gheorghe este destul de activă în mediul online, așa că împărtășește cu cei dragi fiecare moment din viața ei privată, indiferent că este vorba despre un moment plăcut sau mai puțin fericit, cum a fost de data aceasta.

Fără a ezita și a se ascunde vreo clipă, Elena Gheorghe nu a mai vrut să se ascundă în spatele vieții perfecte de pe rețelele de socializare, așa că le-a arătat fanilor că mai sunt și zile în care lacrimile își facă prezența pe fața ei, de data aceasta motivul fiind unul neașteptat.

„E normal să mai si plângi și să fii trist. Cel puțin asa am inteles după ce am vazut desenele animate „Inside out”. Se pare că animațiile pentru copii spun mai mult adevăr decât toate filmele pentru adulti”, a spus Elena Gheorghe pe contul ei personal de Instagram.

Cum a reacționat fiica artistei când a văzut-o că plânge

Ei bine, în timp ce plângea după scenele și adevărurile ascunse din desenele animate pe care le-a văzut, Elena Gheorghe a fost surprinsă de către fiica ei, care nu a ezitat și a întrebat-o ce a pățit.

Nu a durat mult, și după răspunsul artistei, micuța Amelie s-a dus la locul unde are jucăriile pentru a-și lua halatul de doctortiță și toate cele necesare, asta pentru a o face bine pe mama ei. Bineînțeles, momentul a emoționat-o profund pe Elena Gheorghe, așa că nu a putut să nu-l împărtășească cu cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *