Prima pagină » Cancan » Elena Gheorghe este răsfățată de soț. Ce probleme a avut în căsnicie frumoasa artistă

Elena Gheorghe este răsfățată de soț. Ce probleme a avut în căsnicie frumoasa artistă

15 mart. 2022, 12:25,
în Cancan

Frumoasa cântăreață Elena Gheorghe este răsfățată de soț și se mândrește cu familia ei superbă. Dincolo de succesul impresionant pe scena artistică din România, vedeta se declară o femeie împlinită și pe plan personal. De-a lungul timpului, Elena Gheorghe s-a confruntat cu momente extrem de grele în viața de cuplu, dar a reușit să le depășească împreună cu bărbatul care i-a cucerit inima. Iată ce probleme a avut în căsnicie frumoasa artistă.

Elena Gheorghe are o familie superbă și este răsfățată de soț

Îndrăgita artistă Elena Gheorghe se bucură de succes în carieră, iar în viața privată se declară o femeie împlinită. Aceasta se mândrește cu copiii ei și cu partenerul de viață, Cornel Ene, care îi este alături de mai mulți ani și o răsfață mereu.

La vârsta de 36 de ani, Elena Gheorghe este o vedetă la înălțime și face furori de fiecare dată când apare în lumea mondenă. Artista arată spectaculos și își surprinde fanii cu fotografii provocatoare pe Instagram. Cu toate că este posesoarea unui corp perfect, Elena Gheorghe a refuzat cu vehemență să pozeze nud, la fel ca tânăra artistă Nicole Cherry, care nu a acceptat să pozeze goală, dar este o mămică sexy și fericită.

Elena Gheorghe are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei de viață. Aceasta a recunoscut că mai au și momente tensionate în cuplu, dar reușesc de fiecare dată să treacă peste neînțelegeri.

,,Poate că sună a fairytale, dar eu cred în suflete-pereche, cred că în viață (mai devreme sau mai târziu) poți întâlni acea persoană cu care să rezonezi întru totul. Iar eu am fost norocoasă, căci l-am găsit fără să răstorn lumea. Ne-am cunoscut când eu aveam 15 ani, iar el, 18, eram colegi în trupa Mandinga. (…)

Am crescut și am evoluat împreună, am clădit pas cu pas și am trecut prin multe experiențe care ne-au maturizat, ne-au apropiat și ne-au făcut ceea ce suntem astăzi. În 14 ani cred că am fost despărțiți maximum 15 zile, căci n-am avut unde să dorm atunci când a fost Cornel internat, în rest am fost mereu împreună și acasă, și pe scenă, și când am născut, mereu pentru că ne simțim bine împreună.”, a mărturisit cântăreața.

Ce spune frumoasa artistă despre problemele din căsnicia sa

Elena Gheorghe a vorbit în repetate rânduri despre provocările din viața privată și cât de mult a luptat împreună cu soțul ei, Cornel Ene, pentru a fi împreună. În pofida situațiilor grele și a reticențelor unora, cei doi au demonstrat tuturor cât de mult se iubesc, iar în prezent formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton.

Artista a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat la începutul relației cu Cornel Ene, dar și cum gestionează conflictele care mai apar în viața de cuplu.

,,În relaţia mea cu soţul meu am trecut prin foarte multe încercări, am trecut peste cuvântul familiei, peste cel al trupei din care făceam parte amândoi, chiar şi cu riscul că vom fi daţi afară, am trecut prin Rai şi Iad şi cine ne cunoaşte cu adevărat ştie despre ce vorbesc, însă dragostea noastră întotdeauna a învins. (…)

Cel mai și cel mai rău ne împungem de la muzică. Acolo e jale. De la orice legat de muzică. De exemplu, el vrea să fie o anumită orchestrație sau un anumit instrument. În momentul în care avem divergențe pe partea asta profesională, atunci ies mai multe scântei.

Dar, de multe ori, ajungeam acasă și eram supărați pe treaba asta cu muzica și ne-am dat seama că dacă n-o să lăsăm profesia la ușă și o să o lăsăm să intre în casă, e nasol.”, a declarat vedeta.

Cu toate acestea, Elena Gheorghe și soțul ei sunt mai fericiți ca oricând și reușesc de fiecare dată să treacă peste conflictele din mariaj. Artista radiază de fericire alături de partenerul ei de viață și se mândrește cu familia ei superbă.

Elena Gheorghe are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei, Cornel Ene. Celebra cântăreață a recunoscut că este răsfățată de bărbatul care i-a cucerit inima în urmă cu mai mulți ani, iar de când este mămică se declară o femeie împlinită. Elena Gheorghe se bucură de succes în carieră, fiind una dintre cele mai apreciate artiste din România.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *