Prima pagină » Cancan » Elena Gheorghe are doi copii superbi. Ce spune frumoasa artistă despre provocările vieții de familie

Elena Gheorghe are doi copii superbi. Ce spune frumoasa artistă despre provocările vieții de familie

03 mart. 2022, 13:43,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgita cântăreață Elena Gheorghe are doi copii superbi și se mândrește cu familia ei frumoasă. Vedeta se bucură de succes pe plan profesional și de împliniri în viața privată. Cu o căsnicie de mai mulți ani, aceasta se declară o femeie fericită alături de partenerul ei de viață care o susține mereu.

Dincolo de realizările deosebite în carieră, Elena Gheorghe a avut parte de multe încercări și a înfruntat situații extrem de grele. Iată ce spune frumoasa artistă despre provocările vieții de familie.

Elena Gheorghe are doi copii superbi și un soț devotat

La vârsta de 36 de ani, Elena Gheorghe este o vedetă la înălțime. Frumoasa cântăreață se bucură din plin de viață alături de Cornel Ene, bărbatul care i-a cucerit definitiv inima în urmă cu câțiva ani. Aceștia au împreună doi copii, pe Nicolas și Amelie, de care sunt tare mândri.

Celebra vedetă își surprinde mereu fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii de familie, dar și cu poze în ipostaze inedite. Elena Gheorghe are un fizic de invidiat și nu ezită să își etaleze formele perfecte în ținute provocatoare. Cu toate că nu a acceptat să pozeze nud până acum, artista face furori pe Instagram cu silueta fără cusur și frumusețea ei răvășitoare.

O altă artistă care nu a acceptat să pozeze goală este Nicole Cherry. Tânăra mămică însă arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public. Și frumoasa cântăreață Delia Matache se afișează în ipostaze îndrăznețe pe rețelele de socializare, spre încântarea fanilor ei.

De când este mamă, viața Elenei Gheorghe s-a schimbat complet. Aceasta radiază de fericire alături de soțul ei și se bucură din plin de viața de familie. Recent, frumoasa artistă a vorbit despre cei doi copii ai săi de care este tare mândră, mărturisind cum se descurcă în ipostaza de mămică alături de partenerul ei.

,,Din exterior pare ușor, mai ales când nu știi câtă energie, câte curiozități și ce năzdrăvănii se pot ascunde în doi copii. La noi în casă nu este o regulă cu sarcinile, gătim împreună cu cei mici, le facem baie, ne jucăm, dar se întâmplă ca, la un moment dat, unul dintre noi să clacheze – copiii, în schimb, niciodată – pentru că oboseala își spune cuvântul.

Atunci, celălalt intră de serviciu în schimbul doi și rămâne să continue activitățile. Apoi, schimbăm rolurile și tot așa, la foc continuu. Încercăm să fim odihniți și veseli când suntem cu ei, ca să le putem reda aceeași stare.”, a mărturisit cântăreața.

Ce spune îndrăgita artistă despre provocările din viața privată

Elena Gheorghe a recunoscut că viața cu doi copii nu este ușoară, dar se bucură din plin de momentele frumoase petrecute în familie. Artista a dezvăluit în repetate rânduri că soțul ei o susține mereu și este extrem de devotat.

Cei doi au luptat încă de la începutul relației pentru a fi împreună și le-au demonstrat celor care nu credeau în povestea lor de dragoste cât de mult se iubesc. Cu o căsnicie superbă de mai mulți ani, Elena Gheorghe se declară o femeie împlinită pe plan personal și profesional.

Vedeta a mărturisit cum reușește să gestioneze momentele tensionate din cuplu și care sunt secretele unui mariaj fericit.

,,În toate situațiile prin care am trecut, întotdeauna am găsit echilibrul împreună.(…) Cred că fericirea se simte atunci când tu, ca om, ești înfloritor lângă alt om, nu pentru că trebuie să te schimbi pentru el, ci pentru că tu ești cea mai bună versiune a ta când ești lângă el. Asta mi se pare mie fericire.

În momentul în care te schimbi pentru omul de lângă tine, chiar dacă, poate, e o schimbare în bine, nu zic nu, dar tu nu te simți relaxat cu acea schimbare, intervine frustrarea.”, a declarat aceasta.

O altă artistă care are o familie superbă și se bucură din plin de rolul de mămică este cântăreața Emilia Ghinescu. Aceasta are trei copii frumoși și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de actualul partener de viață.

Frumoasa cântăreață Elena Gheorghe se mândrește cu cei doi copii și este extrem de fericită alături de soțul ei. Vedeta se bucură din plin de succes, fiind apreciată de publicul autohton.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *