Prima pagină » Cancan » Elena Gheorghe, apariții sexy pe Instagram. Ce spune frumoasa artistă despre partenerul ei de viață

Elena Gheorghe, apariții sexy pe Instagram. Ce spune frumoasa artistă despre partenerul ei de viață

02 feb. 2022, 10:33,
BZI.ro, în Cancan

Elena Gheorghe și-a surprins fanii cu apariții sexy pe Instagram. Îndrăgita cântăreață a făcut recent o schimbare de look, iar noua sa înfățișare atrage privirile tuturor. Vedeta a postat câteva fotografii în care apare în ținute sexy, care îi pun în evidență formele perfecte.

În urmă cu câteva zile, cântăreața i-a făcut o surpriză de neuitat soțului ei, Cornel Ene. Iată ce spune frumoasa artistă despre partenerul ei de viață.

Elena Gheorghe, extrem de sexy pe Instagram

Frumoasa cântăreață Elena Gheorghe face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Artista are un fizic de invidiat și nu ezită să se afișeze în ipostaze provocatoare, spre încântarea admiratorilor.

Vedeta este extrem de activă în mediul online, iar recent și-a surprins fanii cu fotografii sexy pe Instagram. Mai mult, celebra artistă le-a mărturisit internauților că a făcut o schimbare de look, care îi pune în evidență înfățișarea. Elena Gheorghe și-a schimbat culoarea părului și coafura, iar noul look a fost extrem de apreciat.

La vârsta de 36 de ani, Elena Gheorghe arată spectaculos și se menține în formă. Artista este o apariție răvășitoare în spațiul public, iar ținutele sexy îi pun în evidență fizicul fără cusur. O altă cântăreață celebră care nu ține cont de vârstă și are un fizic de invidiat este Diana Matei. Aceasta atrage privirile tuturor la evenimentele mondene, fiind una dintre cele mai frumoase artiste din showbiz-ul autohton.

La fel de frumoasă este și Maria Dragomiroiu, care se menține tânără și arată spectaculos la vârsta de 66 de ani.

Cu toate că Elena Gheorghe face furori cu fotografiile în ipostaze provocatoare, aceasta nu a acceptat să pozeze nud. Artista a recunoscut că a primit nenumărate oferte, pe care le-a refuzat cu vehemență.

Dincolo de celebritate, cântăreața are o familie frumoasă și un soț de care este tare mândră. Când vine vorba de bărbatul care i-a cucerit inima, Elena Gheorghe are doar cuvinte de laudă.

Ce spune celebra artistă despre partenerul ei de viață

Elena Gheorghe are o căsnicie frumoasă alături de Cornel Ene, iar de când sunt părinți, cei doi radiază de fericire. Frumoasa artistă a vorbit în repetate rânduri despre provocările și momentele dificile din relația de cuplu, dar și despre cât de mult a luptat pentru a fi împreună cu bărbatul iubit.

Vedeta a recunocut că povestea de dragoste alături de soțul ei a avut de întâmpinat multe obstacole, la început chiar și din partea familiei.

„Poate că sună a fairytale, dar eu cred în suflete-pereche, cred că în viață (mai devreme sau mai târziu) poți întâlni acea persoană cu care să rezonezi întru totul. Iar eu am fost norocoasă, căci l-am găsit fără să răstorn lumea. Ne-am cunoscut când eu aveam 15 ani, iar el, 18, eram colegi în trupa Mandinga. (…)

În relaţia mea cu soţul meu am trecut prin foarte multe încercări, am trecut peste cuvântul familiei, peste cel al trupei din care făceam parte amândoi, chiar şi cu riscul că vom fi daţi afară, am trecut prin Rai şi Iad şi cine ne cunoaşte cu adevărat ştie despre ce vorbesc. ”, a declarat artista.

Cu toate că la început familia Elenei Gheorghe nu a fost de acord cu relația ei, treptat Cornel Ene a fost acceptat de toți, iar în prezent este îndrăgit și iubit de familia artistei.

Cântăreața nu ezită să își surprindă soțul și să îi declare iubirea ori de câte ori are ocazia. Cei doi formeză de mai mulți ani unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton.

Elena Gheorghe s-a afișat în ipostaze sexy pe Instagram. Frumoasa artistă se bucură de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă. Vedeta are o carieră artistică impresionantă și o familie superbă.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *