Prima pagină » Cultural » Elena Chiriac face furori pe Instagram. Ce mesaj a postat vedeta pentru cei care o critică

Elena Chiriac face furori pe Instagram. Ce mesaj a postat vedeta pentru cei care o critică

29 mart. 2023, 12:11,
în Cultural

Elena Chiriac face furori pe Instagram și se bucură din plin de celebritate. Tânăra în vârstă de 20 de ani este model, actriță, sportivă și mai nou cochetează cu actoria. Fosta concurentă de la Survivor a stârnit controverse când a participat la faimoasa emisiune și a avut parte de replici dure. Iată cum a schimbat-o competiția pe Elena Chiriac și ce mesaj a postat vedeta pentru cei care o critică.

Elena Chiriac face furori pe Instagram

Elena Chiriac este o prezență răvășitoare în lumea mondenă și se bucură de succes în carieră. Aceasta are un număr impresionant de urmăritori pe rețelele de socializare și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Pe Instagram, vedeta pozează sexy, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Fosta concurentă de la Survivor a revenit în competiție, însă de această dată în calitate de mentor pentru echipa Faimoșilor. Elena Chiriac a dezvăluit cât de mult a contat celebrul show de televiziune pentru cariera sa, dar și ce lecții de viață a avut de învățat. Tânăra a fost deranjată de faptul că a fost criticată de cei de acasă.

,,Știu cât de dureros poate fi să fii judecat de oameni fără să știe, de fapt, prin ce treci tu cu adevărat. M-a durut faptul că m-au judecat oamenii pe baza unui sfert din ceea ce s-a întâmplat și din ceea ce sunt eu, de fapt. Nu m-ar fi deranjat să mă judece oamenii pentru cine sunt în totalitate. Nu spun că nu sunt persoana care s-a dat la televizor, spun că sunt mult mai mult de atât.

E foarte greu să îmi dau cu părerea despre acest sezon, pentru că eu știu sezonul meu de acolo. La sezonul ăsta m-am uitat de acasă. Știu că nu se vede nici 25% din ce se întâmplă cu adevărat. Totodată, mai știu că televizorul nu poate transmite ceea ce simt concurenții cu adevărat.”, a declarat vedeta.

În prezent, Elena Chiriac se dedică proiectelor sale în televiziune și nu numai și se bucură de celebritate. Aceasta are o carieră de succes la doar 20 de ani. De realizări deosebite pe plan profesional are parte și Eva Zaharescu. Fiica prezentatoarei de știri Andreea Berecleanu cochetează cu modellingul și face furori cu aparițiile sale îndrăznețe pe rețelele de socializare. Și Alexia Eram are un succes uluitor la vârsta sa. Aceasta câștigă venituri uluitoare din proiectele sale în mediul online.

Ce spune vedeta despre experiența de la Survivor

Elena Chiriac a fost în centrul atenției când a participat la faimoasa competiție Survivor. Tânăra a fost protagonista unor controverse și scandaluri, însă nu a ținut cont de replicile dure ale unora. Vedeta a revenit anul acesta la Survivor, dar în calitate de mentor. Elena Chiriac a vorbit recent despre provocările și trăirile de care a avut parte în celebrul show de televiziune și a precizat care sunt lecțiile de viață pe care le-a învățat.

„În spatele acțiunilor mele au fost multe motive. Televizorul dă câteva ore, tu nu poți vedea tot ce se întâmplă în concurs. În schimb, m-a durut faptul că oamenii chiar au crezut că eu sunt scorpia asta. Eu cred că pot să fiu și o persoană foarte bună. Mi-ar plăcea ca oamenii să vadă și asta la mine. N-aș vrea să mă las influențată de părerile oamenilor. Ele sunt bazate pe foarte puțin, pe un vârf de iceberg. Îmi propun mie să fiu o persoană bună, lucru pe care l-am făcut după ce am ieșit din Survivor. Am ieșit cu multe lecții de acolo și le-am aplicat în viața mea de zi cu zi. Cred că o să fiu mai înțelegătoare, mai calmă, cu puțin  mai multă răbdare.”, a precizat aceasta.

La vârsta de 20 de ani, Elena Chiriac se bucură din plin de celebritate și de succes în carieră. Tânăra este extrem de activă pe rețelele de socializare și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Comentarii
  • Vreau sa va intreb de ce fata asta e vedeta? Sa nu pateasca precum Goganca, alta vedeta pe care politia a prins-o beata la volan si drogata!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`