Prima pagină » Radio » Actualitate » Elena Chiriac, dezvăluiri despre relația cu Alex Delea: „O să o facem, va ști toată lumea!”

Elena Chiriac, dezvăluiri despre relația cu Alex Delea: „O să o facem, va ști toată lumea!”

22 sept. 2022, 12:17,
BZI.ro, în Radio

Fosta „faimoasă” Elena Chiriac a făcut recent dezvăluiri despre relația pe care o are cu Alex Delea, fostul coleg de la Survivor. După reality-show-ul din Republica Dominicană, cei doi vor fi implicați într-un nou proiect, care va fi practic debutul loc cinematografic. Astfel, Elena Chiriac și Alex Delea au fost cooptați în distribuția filmului „Haita”, care va fi realizat de casa de producție a lui Matei Dima, cunoscut ca și BRomania.

Elena Chiriac a fost poate unul dintre cele mai controversate personaje ale show-ului „Survivor”, unde a fost învinsă în finală de Alex Delea. Cu toate acestea, cei doi au rămas în relații extrem de apropiate, aspect ce i-a pus pe gânduri pe fani. Acum, după celebra emisiune difuzată de Pro TV, un alt proiect s-a ivit la orizont pentru Elena Chiriac și Alex Delea. Cei doi vor debuta în actoria de cinema, după ce BRomania a văzut potențialul lor și i-a cooptat în distribuția filmului „Haita”, a cărui relizare va debuta anul acesta.

Elena Chiriac, dezvăluiri despre relația cu Alex Delea

Tot mai des în ultima vreme, internauții au avut curiozitatea de a afla cu cine se iubește Elena Chiriac. Reamintim că tânăra sportivă a făcut vâlvă printre telespectatorii show-urilor Ferma și Survivor, ajungând până în finală. Se pare că apropierea ei de Alex Delea a fost catalogată drept relație de către cei din exterior. Nu în ultimul râînd, Cucu de la „Noaptea Târziu”, o numea pe Elena Chiriac fosta iubită, fapt neconfirmat de către „faimoasă”. Însă acum a venit rândul ca tocmai Elena să facă lumină cu privire la această situație.

Întrebată ce relație este între ea și Delea, Elena s-a eschivat în primă fază spunând că viața ei privată o interesează doar pe ea. Însă, a promis că atunci când va fi momentul oportun va spune ce este între ea și Alex Delea.

„Dacă voiam să spun până acum, o făceam. Așa că întrebarea asta este cea mai comună pe care o primesc. Dar nu cred că este încă momentul să vă spun da sau nu sau să vă spun orice. (…) Când o să fim noi pregătiți să spunem că suntem prieteni sau suntem împreună sau mai știu eu ce, o să o facem și cu siguranță va ști toată lumea”, a spus Elena Chiriac, potrivit Cancan.ro.

Nu în ultimul rând, Elena Chiriac a ținut să explice și care a fost de fapt adevărul cu privire la „relația” cu Cucu de la „Noaptea Târziu”. Ei bine, nici vorbă de așa ceva, potrivit sportivei.

„Eu am fost foarte deranjată și n-aș vrea să spun că sunt în continuare. Eu am spus foarte clar că noi nu am fost împreună și că între noi nu a fost absolut nimic niciodată, nici măcar să lăsăm de gândit oamenilor”, a mai precizat finalista de la Survivor.

De pe micile ecrane, direct la cinema

După experiența căpătată de Elena Chiriac în reality-show-urile la care a participat, urmează o nouă etapă în viața ei. Iar în acest proiect va participa împreună cu Alex Delea, câștigătorul sezonului 3 al Survivor România. Cei doi vor face pasul către industria cinematografică odată cu apariția în filmul „Haita”, care va fi lansat în 2023.

„Și eu, și Delea o să facem parte din încă un proiect împreună, pentru că noi suntem foarte apropiați, după cum bine știți. Și eu îmi doream foarte mult să pot odată să încep să pornesc pe drumul ăsta de actorie în România, pentru că am studiat în Anglia și n-am pus niciodată în practică. Iar acum e momentul! Și mai mult decât că e momentul, e și cu un om atât de drag mie, și anume Delea, de aia mă bucur”, a încheiat Elena Chiriac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *