Prima pagină » Radio » Actualitate » Elena Chiriac a revenit la Survivor lăsând în urmă un mega-scandal. „Nu merită nici măcar salutul meu”

Elena Chiriac a revenit la Survivor lăsând în urmă un mega-scandal. „Nu merită nici măcar salutul meu”

23 mart. 2023, 09:44,
în Radio

Elena Chiriac a revenit la Survivor, după ce sezonul trecut a fost finalistă, lăsând în urmă, acasă, un mega-scandal. Totul a pornit după ce Cucu de la „Noaptea Târziu” s-a lăudat că ar fi avut o idilă cu fosta „faimoasă”. Însă odată ce Elena Chiriac a revenit în țară, nu numai că a dezmințit totul, dar s-a arătat foarte deranjată de declarațiile acestuia.

Elena Chiriac a revenit pe insula din Republica Dominicană, alături de Alex Delea, Zani și Oana Ciocan. Cu toate acestea, înainte de a intra în provocarea lansată din mediul online, fosta „faimoasă” a ținut să clarifice câteva aspecte referitoare la viața ei personală.

Elena Chiriac a revenit la Survivor lăsând în urmă un mega-scandal

După ce Cucu de la „Noaptea Târziu” s-ar fi lăudat că a avut o idilă cu Elena Chiriac, „faimoasa” de la Survivor România a luat atitudine și a spus lucrurilor pe nume. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi.

Totul a început în momentul în care Cucu a declarat public faptul că el și Elena Chiriac ar fi fost într-o relație. Toate bune și frumoase, însă afirmațiile acestuia au fost făcute în momentul în care bruneta se afla în competiția Survivor România.

Imediat cum a ajuns în țară, Elena Chiriac a văzut cele declarate de Cucu, vorbe ce au afectat-o și au deranjat-o destul de mult. În cadrul unui interviu, sportiva a declarat că nu există niciun fel de prietenie între ea și Cucu și nici nu se pune problema de o posibilă apropiere.

„Nu mă salut cu Cucu. Nu suntem nici măcar la nivelul ăla de prietenie. Poate că el și-ar dori. Eu, în schimb, nu-mi doresc. Mi se pare că a putut să-mi arate lipsă de respect în toate modurile posibile încât nu mai merită nici salutul meu. M-a deranjat foarte tare ce a făcut în lipsa mea din țară.

Nu sunt o persoană supărăcioasă. Nu sunt o persoană care să poarte ură… Dar când încalci toate limitele într-un așa fel, cu siguranță nu vei mai primi nimic bun din partea mea”, a declarat Elena Chiriac.

Ce spunea Cucu de la Noapta Târziu despre Elena Chiriac

Reamintim că, într-un interviu acordat pentru Cancan.ro, în urmă cu aproximativ un an, Cucu a dezvăluit dedesubturile relației cu Elena Chiriac, declarații de la care a pornit o adevărată „telenovelă”.

„Cu Elena nu pot să zic că am fost prieten înainte să fie ceva între noi și cumva nici nu s-a terminat prost între noi. (n.r. – motivul despărțirii) Distanța a fost, că ea locuiește în Londra, eu în București și a fost o perioadă mai dificilă, și am zis «Bă, decât să așa, am mai rărit din discuții!». E mișto Elena, dar în același timp suntem oameni și cumva din experiența mea de viață am avut câteva relații, nu foarte multe, dar iau totul ca pe o experiență.

Dacă o să fie vreodată să fim din nou împreună, o să fim, dacă nu, nu! Știi cât hate îmi iau pentru că oamenii știu că a fost ceva între noi? Îmi scriau oamenii «Bă, vezi că asta nu e de nasul tău, nu se uită la tine, că nu ai atâția bani câți au alții!»”, se lăuda la acea vreme Cucu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *