Prima pagină » Cultural » Elena Cârstea, urmărită de un blestem? A suferit un AVC, iar acum…

Elena Cârstea, urmărită de un blestem? A suferit un AVC, iar acum…

17 apr. 2023, 10:05,
în Cultural

După ce a fost la un pas de moarte, Elena Cârstea este dărâmată din nou. Ea și-a pierdut, recent, cățelușa pe care o iubea enorm. Și, pentru a suplini cât de cât lipsa animăluțului, fosta artistă a adus-o din România pe Roxy, aceeași rasă ca și Bellatrix, care alături de Cooper și cele patru pisici pe care le are în America, îi umple ziua.

Elena Cârstea a trecut cu bine peste problemele de sănătate avute în acest an, când a fost la un pas de moarte. Dar cum un necaz nu vine niciodată singur, fosta artistă a trecut, recent, prin alte momente grele.

Elena Cârstea, urmărită de un blestem?

Fosta cântăreață a pierdut-o pe Bellatrix, cățelușa sa, în vârstă de doar cinci ani, care s-a stins rapid, în urma unui cancer galopant. Și, pentru a trece mai ușor peste această durere, ea a comandat din România un alt animăluț, aceeași rasă.

„Sunt dărâmată. Mi-a murit cățelușa, avea doar cinci ani, era tânără. Îmi lipsește enorm. A făcut un cancer galopant și s-a stins. Nu ne așteptam. Am luat alta, la fel, aceeași rasă, de la prietenii noștri din România. Pe Roxy am dus-o la școala de dresaj. Provine dintr-o echipă de campioni. Pentru mine, câinii sunt ca și copiii mei. Îl mai am și pe Cooper, care are șapte ani. Mă plictisesc dacă nu fac ceva. Eu sunt și cu pisicile mele. Am patru persane, printre care doi puiuți, asta e terapia mea cea mai bună”, a declarat Elena Cârstea pentru CANCAN.RO.

Elena Cârstea vrea să se apuce de dansuri

În ceea ce privește starea sa de sănătate, după cumpăna prin care a trecut, fiind internată la terapie intensivă mai bine de două săptămâni, Elena Cârstea a mărturisit:

„Testele au ieșit ok, mă voi recupera complet, fără urmări. Mi-am revenit cu sănătatea. Merg încă destul de greu. Mai trebuie să folosesc bastonul, obosesc repede, am nevoie să mă sprijin. Mi-am comandat și unul alb, tot cu Swarovsky. Continui recuperarea la piscină, unde merg zilnic, apa are un efect benefic. O să mă apuc de dansuri. În ultimul timp, mă uit la seriale coreene, mi se par senzaționale. Mă bucur că mai respir!”

Elena Cârstea s-a stabilit peste Ocean de mai bine de 15 ani, la scurt timp după ce s-a căsătorit cu americanul Glenn Muttart. Și-n acest an, ea a sărbătorit atât Paștele catolic, cât și pe cel ortodox, cu preparate specific românești.

„Am făcut atât Paștele catolic, cât și pe cel ortodox. Am făcut și friptură de miel, soțului meu îi place mâncarea românească. Nu am găsit însă vopsea roșie de ouă nicăieri! Le-am făcut colorate. Am cumpărat pască, cozonac, amandină. Am mâncat și sarmale, soțul le adoră”, a mai spus aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *