Prima pagină » Radio » Actualitate » Elena Cârstea, probleme mari de sănătate după ce a suferit un atac cerebral. „Vreau să mai trăiesc”

Elena Cârstea, probleme mari de sănătate după ce a suferit un atac cerebral. „Vreau să mai trăiesc”

03 aug. 2023, 14:44,
în Radio

Elena Cârstea se confruntă cu mari probleme de sănătate, după ce, în urmă cu șase luni, a suferit un atac cerebral. Din acel moment, viața artistei s-a schimbat radical, aceasta fiind dependentă de baston pentru a se deplasa. Elena Cârstea, care urmează un program de recuperare, susține că acum iese foarte rar din casă.

Elena Cârstea este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Artista locuiește în America de ani de zile, iar în urmă cu câteva luni a suferit un AVC și mai multe pneumonii. După ce a stat o perioadă în spital, Elena Cârstea urmează acum un program de recuperare.

Elena Cârstea, probleme mari de sănătate după ce a suferit un atac cerebral

Recent, Elena Cârstea a dezvăluit că are probleme în ceea ce privește deplasarea și folosește trei bastoane, cu cristale Swaroski. De asemenea, fosta cântăreață a renunțat să plece în concediu, iar în curând este nevoită să se întoarcă la muncă. Elena Cârstea este agent imobiliar, în America.

Elena Cârstea a renunțat la cariera muzicală din România și s-a mutat în America, în urmă cu câțiva ani. În urmă cu șase luni, artista a suferit un atac cerebral și mai multe pneumonii, fiind la un pas de moarte. În prezent, Elena Cârstea este dependentă de baston și urmează un program de recuperare.

„Tot cu bastonul cu cristale mă deplasez. Am deja trei, unul alb, unul negru și altul albastru. Îmi voi comanda și roz, ca să mă pot asorta. Din păcate, încă nu mi-am revenit complet… Am probleme cu deplasarea, merg greu. Ceea ce mă enervează, pentru că eu mereu am fost activă. Recuperarea va mai dura câteva luni bune, fac zilnic, la piscină”, a declarat Elena Cârstea.

Elena Cârstea și-a schimbat stilul de viață

În vârstăd e 61 de ani, artista a dezvăluit că viața i s-a schimbat radical după ce a suferit atacul cerebral. Elena Cârstea nu mai poate pleca în concediu alături de soțul ei și abia iese din casă. De asemenea, în curând trebuie să se întoarcă la locul de muncă pentru a-și relua activitatea. Elena Cârstea este multumită pentru că soțul este alături de ea și o sprijină.

„Nu am putut să merg până acum la muncă. Sâmbătă încep, am un șef foarte drăguț și înțelegător… Nu mă pot mișca foarte mult, trebuie să țin cont de asta. Nu pot pleca în niciun concediu, sunt limitată… Soțul meu trage de mine să ieșim în oraș. Eu nu vreau să aud, nu pot face efort, obosesc foarte repede. El e stresat să nu mi se întâmple ceva”, a mai spus artista.

Elena Cârstea și-a schimbat și stilul de viață după ce s-a confruntat cu problemele de sănătate. Aceasta a renunțat la fumat și la cafea, declarând că își dorește să fie o persoană sănătoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024