Prima pagină » Cultural » Mozaic muzical » Elena Cârstea o jignește grav pe Roxen: „Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă?”

Elena Cârstea o jignește grav pe Roxen: „Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă?”

08 iul. 2021, 10:16,
în Cultural

Elena Cârstea o jignește grav pe Roxen, artista care ne-a reprezentat la Eurovision 2021. Cântăreața stabilită în Statele Unite a declanșat un scandal după ce a crititcat prestația României la competiția desfășurată la Rotterdam.

Cântăreața, stabilită de ani buni peste Ocean, a avut o intervenție dură în emisiunea Marinei Almășan, de la TVR, care a avut ca subiect participarea țării noastre la acest concurs muzical.

Elena Cârstea o jignește grav pe Roxen

Elena Cârstea a dat de pământ cu delegația TVR, dar și cu reprezentanta României, Roxen. Solista, care a participat și ea în trecut la selecția națională (2013), a lovit și în casele de discuri, pe care le-a acuzat că promovează cântăreți pe pile.

„Îmi doresc ca România să fie reprezentată fără interesele caselor de discuri. Fără intervenții, pile, cum bine știți. Să nu-mi spuneți că nu e așa, că așa e. Dacă țineți măgăriile în continuare nu o să aveți nimic. Educația muzicală lipsește cu desăvârșire din școli. Nu asta e problema. Problema este calitatea muzicii. Nu poți să trimiți un om nepregătit. N-ați trimis-o pe Loredana, pe Andra. Ultima picătură a fost copila aia care cântă ca un Dumnezeu, Laura Bretan. Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă, se fâțâie că la școală? Profesionalismul lipsește cu desăvârșire”, a comentat Elena Cârstea, nervoasă, în emisiunea Marinei Almășan.

Liana Stanciu, șefa delegației Eurovision de anul acesta, a explicat că nu ea a fost șef de producție. Întregul eșec a fost aruncat, într-un final, în cârca managementului defectuous al TVR, dar și a casei de producție care s-a ocupat de Roxen.

În acest an, Roxen a reprezentat România la Eurovision cu piesa „Amnesia”. Din nefericire, țara noastră nu s-a calificat în finala de la Rotterdam, tânăra artistă ocupând în semifinală doar locul 13.

Elena Cârstea are probleme grave de sănătate, în America

În urmă cu 14 ani, Elena Cârstea a plecat din România pentru a se stabili în America. Acolo, a încercat o reconversie profesională și s-a făcut agent imobiliar, însă, în ultima perioadă, viața ei nu a fost deloc liniștită. Stabilită pe tărâm american, împreună cu soțul ei, Glenn Muttart, Elena Cârstea duce dorul scenei și al României, însă recunoaște că nu intenționează să revină prea curând în țara natală, motivul principal fiind pandemia de COVID-19, dar și probleme de sănătate cu care s-a luptat în ultima perioadă.

Departe de țara natală și cu gândul la o viață mult mai bună, artista se confruntă cu anumite probleme care i-au dat viața peste cap.

Chiar dacă are parte și de momente de liniște alături de soțul ei, artista are și momente care nu îi dau pace. Acum, Elena Cârstea le-a vorbit fanilor săi despre problemele cu care se confruntă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`