Prima pagină » Radio » Actualitate » Elena Cârstea are probleme cu greutatea, la 8 luni de la AVC. Cum arată și cu ce se ocupă artista acum

Elena Cârstea are probleme cu greutatea, la 8 luni de la AVC. Cum arată și cu ce se ocupă artista acum

12 oct. 2023, 11:35,
BZI.ro, în Radio

Fosta interpretă Elena Cârstea se confruntă cu mari probleme cu greutatea, la 8 luni după ce a suferit un AVC masiv. Atunci, artista a fost la un pas de moarte, deoarece mai apoi s-a confruntat cu o pneumonie severă. În prezent, Elena Cârstea merge la recuperare, dar mărturisește că îi cam dau bătăii de cap kilogramele în plus.

Pe 26 februarie 2023, Elena Cârstea a împlinit 61 de ani. Numai că aniversarea artistei a fost la un pas de a se transforma în… comemorare, dat fiind că a suferit un AVC masiv, urmat apoi de o pneumonie. Aceasta a stat mai bine de două săptămâni în spital, și-a revenit, însă a urmat o lungă perioadă de recuperare, care nu s-a încheiat nici în prezent.

Elena Cârstea are probleme cu greutatea

Elena Cârstea a fost întotdeauna o femeie puternică și nu se dezminte nici acum, artista reușind să revină pe linia de plutire. La 8 luni de la atacul cerebral masiv pe care l-a suferit, Elena Cârstea încă face recuperare, dar este optimistă. Chiar dacă starea de sănătate nu i-a mai permis să meargă la job, artista a intrat într-o afacere care i-ar putea aduce bani serioși.

Însă, una dintre problemele cu care se luptă Elena Cârstea în prezent o reprezintă, din păcate, kilogramele în plus pe care le-a luat după atacul cerebral și perioada de spitalizare. La toate acestea se adaugă și faptul că artista este nevoită încă să se deplaseze cu jutorul unui baston, dar nici nu mai poate face mișcare ca înainte de AVC.

„Toată viața am mâncat puțin, ca să nu mă îngraș. Acum zici că-s o minge rotundă, Elenuța bulinuța. E îngrozitor. Merg în continuare la recuperare, la piscină, cam de trei ori pe săptămână. Pentru că altfel nu se poate”, a precizat Elena Cârstea.

Elena Cârstea are o afacere cu pisici de rasă

Cu două luni în urmă, artista dezvăluia că AVC-ul suferit i-a schimbat viața, că merge în baston și abia iese din casă. Elenea Cârstea, care locuiește de ani de zile în America, a lucrat până înainte de atacul cerebral ca agent imobiliar, însă afecțiunea suferită a împiedicat-o să-și mai excercite meseria.

Drept urmare, Elena Cârstea a fost obligată să-și găsească altceva de lucru, pentru că nu se mai putea deplasa cu ușurință. Și cum artista a fost dintotdeauna o mare iubitoare de animale și a avut mereu câini și pisici, s-a gândit că ar putea scoate și ceva bani din asta. Elena Cârstea s-a apucat, așadar, de ceva timp de crescut pisici persane, iar vânzarea puilor i-a adus până acum  10.000 de dolari.

„Am vândut deja cinci pui, din cei 9 pe care-i am. Unul îl dau cu 2000 de dolari, deși se vând și mai scump. Îi dau de când sunt mici, ca să nu mă atașez prea tare de ei”, povestea Eelna Cârstea în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *