Prima pagină » Cancan ultimă oră » Elena Cârstea a suferit un accident vascular cerebral. Artista a aniversat 61 de ani în lacrimi

Elena Cârstea a suferit un accident vascular cerebral. Artista a aniversat 61 de ani în lacrimi

01 mart. 2023, 22:19,
în Cancan ultimă oră

Elena Cârstea și-a aniversat vârsta de 61 de ani, însă în lacrimi. Artista a trecut prin clipe de coșmar, iar acum este în perioada de recuperare, după ce a suferit un atac cerebral și a avut pneumonie.

Toate aceste probleme s-au întâmplat înainte ca artista să împlinească 61 de ani și a povestit prin ce a trecut.

Elena Cârstea: „Nu am mai putut să merg și nu știam”

Elena Cârstea a povestit, într-o intervenție telefonică în emisiunea ”Exclusiv VIP”, cu Cristi Brancu, de la Prima TV, ce probleme de sănatate grave au apărut înainte de aniversarea a 61 de ani.

Artista a povestit că nu putea merge și a stat la spital aproximativ două săptămâni.

„Nu am mai putut să merg și nu știam. Asta a fost înainte de pneumonie, cu vreo săptămână. Iar apoi s-a agravat. Și am intrat în spital. Am stat acolo, la urgență, vreo două săptămâni și ceva. Apoi am făcut tratament acasă.

Toată luna trecută și luna asta am fost în continuu la doctor, la toate testele. Se rezolvă încet și sigur, doar că trebuie să fiu cuminte și să nu mă mai țin de prostii – să mă reapuc de fumat.

Nici doctorii nu știu, înainte să vadă toate testele, dacă pneumonia și atacul cerebral sunt legate”, a mărturisit artista, care, din cele mai recente poze, e complet schimbată.

Elena Cârstea: „Nu m-am speriat când am făcut atacul cerebral”

Elena Cârstea a mărturisit că nu s-a speriat în momentul în care a făcut atacul cerebral, dar spune că a știut că ceva nu este în regulă cu ea.

„Nu m-am speriat când am făcut atacul cerebral. Am știut că ceva nu e în regulă, dar am lăsat deoparte, că am fost ocupată. Și nu m-am agitat foarte tare, până nu a mai mers.

Nu e vina nimănui, decât vina mea. Am o viață foarte liniștită aici, dar sănătatea mea nu e în ordine, nu a fost cum trebuie”, a mai declarat cântăreața, plecată de ani buni în America.

Din fericire, artista se simte mai bine acum și a povestit că în șase luni își revine complet. De asemenea, Elena Cârstea spune că o să acorde mai multă atenție anumitor lucruri.

„Am stat în perfuzii tot timpul, cu aparat de respirat, injecții peste injecții – am fost toată vânătă.

Acum merg la piscină, 1 oră pe zi la gimnastică în apă, la înot. În 6 luni o să îmi revin complet. Trăiesc la fel cu trăiam și înainte, dar o să fiu mai atentă la anumite lucruri. Și să nu îl mai înnebunesc pe soțul meu. Săracul, mă roagă de nu știu când să nu mai fumez; dar eu nu am ascultat! Mi-a zis că nu poate să trăiască făra mine, să rămână sigur. E un om prea cumsecade…”, a mai povestit artista.

Elena Cârstea a împlinit 61 de ani

Despre cum și-a aniversat cei 61 de ani, pe 26 februarie, Elena Cârstea a spus că a mers în oraș și a primit foarte multe cadouri de la cei dragi.

”Ne-am dus în oraș, am mâncat la prânz. Eu nu pot să merg foarte mult în momentul acesta, de aceea nu ne-am dus prea mult. Sunt limitată cu activitățile și atunci ne-am dus numai în centru.

Adriana e la facultate în Colorado, să se înscrie la Medicină (a ieșit din armată, e deja veterană), iar Sanda rămâne în armată – că asta îi place.

Fetele mi-au luat cadouri toată luna, în continuu, nonstop. În fiecare zi, ba una ba alta; o geantă Channel, bijuterii, au complotat cu soțul.

A fost neașteptat. Miron Gabriel, fotograful, care întotdeauna mi-a făcut niște colaje de poze de ziua mea, și anul acesta a făcut unul minunat. Dar, cea mai mare surpriză a fost din partea colegilor din liceu, de la Sibiu, cu care m-am văzut pe WhatsApp și mi-au cântat La mulți ani”, a mai mărturisit artista noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *