Prima pagină » Radio » Actualitate » Elena Cârstea a renunțat complet la muzică. Cu ce se ocupă artista după ce s-a reprofilat
Elena Cârstea a renunțat complet la muzică. Cu ce se ocupă artista după ce s-a reprofilat

Elena Cârstea a renunțat complet la muzică. Cu ce se ocupă artista după ce s-a reprofilat

16 dec. 2022, 13:02, 1 ,
BZI.ro, în Radio

Elena Cârstea a avut o carieră artistică de succes în România dar a renunțat complet la muzică după ce s-a mutat în America. Pentru o perioadă, aceasta a lucrat în domeniul imobiliar, însă în prezent se ocupă de o crescătorie de pisici. Nu în ultimul rând, Elena Cârstea spune că și-a găsit liniștea de când trăiește peste Ocean.

Elena Cârstea este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Piesele ei au făcut furori în timpurile ei de glorie și au rămas în amintirea tuturor românilor. Și totuși, de câțiva ani buni, aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a mutat în America. Aceasta a sperat astfel că îi va fi mai bine, iar viața ei s-a schimbat complet.

Elena Cârstea a renunțat complet la muzică

Elena Cârstea a avut mare succes în urmă cu ani buni. Artista a devenit cunoscută după, ce la vârsta de 16 ani, și-a format propria trupă alături de Ioan Gyuri Pascu, grup numit Trandafirii Negri. Mai apoi, artista a devenit solista formațiilor Alexandru Wilmany și Cornel Verban. Cu toate acestea, succesul ei s-a sfârșit odată cu plecarea în America pentru o viață mai bună.

Totuși, acolo a reușit să-și întemeieze o familie, a adoptat două fete și este foarte fericită din acest punct de vedere. Fiicele sale o fac mereu mândră și relația cu soțul ei funcționează perfect. Cele două copile au dorit să îmbrățișeze o carieră militară în SUA și se descurcă de minune. În plus, este foarte fericită alături de soțul ei, cu care spune că trăiește o iubire de poveste.

„Avem o relație absolut minunată. Ne certăm foarte rar, dar nu e neapărat o ceartă… E ca într-o telenovelă. Se râde și se iubește”, a declarat Elena Cârstea.

În prezent, Elena Cârstea se ocupă cu creșterea pisicilor din care a făcut o afacere. Astfel, fiind o mare iubitoare de animale, artista își umple timpul cu această activitate.

Cum arată acum Elena Cârstea

Celebra interpretă de acum 20 de ani s-a schimbat foarte mult în ultima perioadă, mai ales din punct de vedere fizic. Artista a ajuns la vârsta de 60 de ani și nu se mai poate lăuda cu trăsăturile perfecte de dinainte. Cu toate acestea, se pare că este la fel de plină de viață și radiază din toate punctele de vedere.

Mai mult, Elena Cârstea are o mulțime de responsabilități în Statele Unite ale Americii, una dintre ele fiind mama sa. Femeia este în vârstă și extrem de bolnavă, ea depinzând complet de fiica sa. Mama iubitei artiste nu este capabilă nici măcar să mănânce, dar fiica ei se simte bine că o poate ajuta în ultimii ani de viață.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *