LIVE VIDEO – Elena Bumbu, specialist Feng Shui, acreditat international și membră asociată a IFSA România ne oferă în emisiunea BZI LIVE solutii pentru a aduce Feng Shui în casă și în viață

21 mai 2024, 15:00,
BZI.ro, în BZI LIVE

Feng Shui ne ajută să obținem mai mult control asupra energiilor care tranzitează spațiul în care locuim. Feng Shui este o filosofie străveche ce folosește cele 5 elemente principale din natură în amenajarea locuinței pentru a crea fluxul potrivit de energie. Când lemnul, focul, pământul, apa și metalul sunt în armonie perfectă, energia dintr-un spațiu de locuit deține vibrații înalte, benefice.

Mai multe informații despre acestea în ediția BZI LIVE, 22 mai 2024, ora 10.00, moderată de Irina Zaharia , împreună cu invitata Elena Bumbu, specialist Feng Shui, acreditat international și membra asociata a IFSA Romania.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *