Prima pagină » Cancan ultimă oră » Elena Băsescu, pe drumurile înzăpezite de munte cu cizme Chanel în valoare de 2000 de euro

Elena Băsescu, pe drumurile înzăpezite de munte cu cizme Chanel în valoare de 2000 de euro

31 ian. 2022, 20:16,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Elena Băsescu (41 de ani) a revenit în atenția presei mondene în urma unei postări pe Instagram. Fata cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, se află la munte împreună cu copiii săi (Sofia Anais, în vârstă de 7 ani, Anastasia, de 3 ani și Traian Jr., de 6 ani).

Elena s-a afișat pe potecile înzăpezite cu o pereche de încălțări ce valorează în jur de 2000 de euro

Elena s-a afișat pe potecile înzăpezite de la munte, în drum spre pârtie, cu o pereche de încălțări ce valorează în jur de 2000 de euro. Este vorba despre o pereche de cizme îmblănite dintr-o colecție mai veche Chanel. Modelul a fist lansat în urmă cu mai bine de 10 ani și a fost la momentul respectiv la mare căutare de și de vedetele de la noi.

Cizmele sunt înalte până la genunchi și sunt acoperite cu blană artificială. Ținuta completă a fostului europarlamentar a fost alcătuită dintr-o pereche de pantaloni negri și o geacă bej. Elena Băsescu a blocat opțiunea de a lăsa comentarii în dreptul acestei poze cu cizmele Chanel.

Elena Băsescu și ghinionul în viața amoroasă

Fata cea mică a lui Traian Băsescu are un istoric amoros variat. Înainte să devină mamă, Elena a avut o relație cu Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, la vremea respectivă un adversar politic al lui Traian Băsescu.

După despărțirea de acesta a urmat o relație cu Daniel Gheorghe care a nu a durat foarte mult. A urmat prima căsătorie cu Bogdan Ionescu, zis “Syda”, din care au rezultat doi copii – Sofia și Traian Jr. Dar nici această relație nu s-a dovedit a fi una de succes. După divorțul de Syda, Elena Băsescu s-a căsătorit cu Cătălin Toma și așa avenit pe lume cel de-al treilea copil al fostului europarlamentar – Anastasia. La scurt timp după borezul fetei, Elena și Cătălin au divorțat. Cei doi au rămas în relații bune de dragul copiilor.

Toate amănuntele despre Theo Rose

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *