Prima pagină » Radio » Actualitate » Elena Băsescu a făcut abuz de operații estetice. Fiica fostului președinte a ajuns de nerecunoscut

Elena Băsescu a făcut abuz de operații estetice. Fiica fostului președinte a ajuns de nerecunoscut

12 iul. 2022, 14:40,
BZI.ro, în Radio

Elena Băsescu, mezina fostului președinte, pare abonată la operații estetice, aceasta apelând frecvent la proceduri care i-au modificat fizionomia. Aceasta este schimbată total față de cum o știam cu toții atunci când a intrat în poolitică. Ce-i drept, au trecut destui ani de atunci și, mai mult, Elena Băsescu a adus pe lume și trei copii.

Elena Băsescu este fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu. Aceasta a fost europarlamentar, timp de un mandat, fapt ce a generat un adevărat scandal la acea vreme. Fost fotomodel, de profesie economist, Elena Băsescu pare să nu fi avut noroc în viața privată, chiar dacă a adus pe lume trei copii. Mezina fostului președinte a fost căsătorită cu Bogdan Ionescu, cunoscut și drept Syda, cu care are doi copii. De asemenea, mai are o fetiță din relația cu Cătălin Tomată, dar și de acesta s-a despărțit.

Elena Băsescu, mare amatoare de operații estetice

Transformare șoc pentru Elena Băsescu! Fiica cea mica a fostului președinte al României a ajuns de nerecunoscut în urma intervențiilor estetice. Astfel, fostul europarlamentar nu mai seamănă deloc cu cea pe care o știam cu toții, iar dovada stă în ultimele poze cu ea. În vârstă de 42 de ani, Elena Băsescu a fost mereu atentă la fizicul ei! Se știe că fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu face potecă pe la clinicile de înfrumusețare. Și asta nu de acum, ci de ani de zile!

Elena Băsescu a apelat dintotdeauna la cele mai noi și mai inovative proceduri estetice, care i-au modificat fizionomia feței în mod vizibil. Recent, jurnaliștii de la Click au intrat în posesia ultimelor imagini cu fiica cea mică a lui Traian Băsescu. Imaginile sunt uimitoare și arată o Elena Băsescu transformată total de intervențiile estetice.

Din poze de observă că fiica cea mică a fostului președinte a vizitat de curând o clinică de înfrumusețare, unde a apelat din plin la injecțiile cu botox, dar și la acidul hialuronic. Buzele vedetei sunt cu mult mai voluminoase, iar trăsăturile feței vizibil modificate. Chipul Elenei a ajuns de nerecunoscut aproape, ea putând fi lesne confundată cu Marinela Nițu, fosta pasiune al Luceafărului huilei, Miron Cozma, și ea o împătimită a intervențiilor estetice.

Ce intervenții și-a făcut Elena Băsescu

Pe parcursul anilor, Elena Băsescu a tot apelat la intervenții estice. Și-a operat nasul, şi-a injectat colagen în buze, apoi şi-a tatuat și sprâncenele. După toate aceste transformări, se pare că fiica cea mică a fostului preşedinte a devenit oarecum dependentă de aceste metode și proceduri de înfrumuseţare.

Unele voci avizate afirmă că EBa ar fi umblat chiar și la pomeți și și-ar fi injectat diverse substanțe, pentru a-i contura mult mai bine. Peste toate, Elena Băsescu a slăbit spectaculos în ultima vreme. Aceasta merge la sală foarte des și se mândrește cu o siluetă de invidiat. Și aceasta în pofida faptului că a născut trei copii. Din mariajul cu Syda, îi are pe Sofia (8 ani și 6 luni) și pe Traian (7 ani), iar mezina Anastasia (3 ani și 9 luni), provine din relația cu Cătălin Tomată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *