Prima pagină » Cancan » Elena Băsescu a atras toate privirile pe litoral

Elena Băsescu a atras toate privirile pe litoral

07 aug. 2020, 12:16,
BZI.ro, în Cancan

Elena Băsescu a atras toate privirile pe litoralul din România. Deşi are trei copii, alături de care a ales să îşi petreacă concediul, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu arata demenţial. Focoasa bruneta în vârstă de 40 de ani arata mai bine ca oricând, Cu un trup bine sculptat EBA, după cum este cunoscută în lumea mondenă, a reuşit să atragă privirle tuturor.

Fiind o prezenta constantă pe reţelele de socializare, Elena Băsescu a postat recent o imagine din vacanţa pe care o petrece alături de cei mici. Nu a trecut mult până că reacţiile să apară. Numeroase mesaje şi aprecieri au apărut la poza cu pricina.

Elena Băsescu a atras toate privirile pe litoral

„Arăți ca un manechin!”, „Când femeile nu sunt doar frumoase, ci și inteligente”, Mămică frumoasă, copii frumoși”, sunt doar câteva din remarcile făcute de internauţi în mediul online.

Elena Băsescu este într-o formă de invidiat şi nu ezită să-și etaleze trupul în costum de baie sau în ținute care îi pun în valoare formele.

Vedeta chiar se poate mândri cu un trup şi o siluetă de fotomodel, lucur pentru care trage din greu la sala de fitness.

Eba se poate mândri cu faptul că a reușit să dea jos de fiecare dată kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii. Lucru care nu a fost deloc uşor, iar kilogramele nu au fost puține. Fiica fostului șef de stat a lua aproximativ 30 de kilograme în timpul sarcinilor, dar a reușit să le dea jos extrem de rapid.

În prezent, EBA cântărește puțin peste 50 de kilograme și își permite să mănânce aproape orice îi poftește inima pentru că nu se îngrașă. Nu de puține ori a fost observată înfulecând de zori pizza sau fast food.

Bruneta arată ca trasă prin inel și asta se poate vedea cu ochiul liber prin intermediul imaginilor de pe rețelele de socializare.

De ce s-a despărţit de Cătălin Gheorghe, alias Tomata

Elena Băsescu atrage privirile pe litoral deşi are trei copii.

Relaţia Elenei Băsescu cu Tomata a ţinut doi ani, timp în care cei doi au devenit şi părinţii unei fetiţe, Anastasia, cel de-al treilea copil al fiicei lui Traian Băsescu.

Elena Băsescu şi Cătălin au preferat să păstreze discreţia în ceea ce priveşte separarea lor. După despărţire, fetiţa celor doi a rămas în grija mamei.

Elena Băsescu, mezina fostului preşedinte al României, Traian Băsescu, mai are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu – Sofia şi Traian.

Mariajul Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a terminat în septembrie 2016, după patru ani. În data de 14 octombrie 2018, Elena Băsescu a botezat-o pe fiica sa cea mică, Anastasia. Anastasia este al treilea copil al Elenei Băsescu şi primul pe care îl are cu Cătălin Tomata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *