Prima pagină » Actualitate » Ele sunt femeile care au murit în tragicul accident rutier din Bacău! Două familii au decedat

Ele sunt femeile care au murit în tragicul accident rutier din Bacău! Două familii au decedat

28 iul. 2021, 14:20,
BZI.ro, în Actualitate

Tragedia din Bacău va lăsa pentru mult timp o pată neagră pe şoselele din România. 8 persoane au murit după ce un microbuz a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circulă regulamentar. Femeile care au murit în accidentul rutier mortal erau rude între ele. Două familii au decedat, iar cele care au murit în microbuz erau mamă, fiică, soacră dar şi o prietenă de-a celor trei victime.

Oamenii legii au activat planul roşu de intervenţie, iar în acest fel mai multe echipaje din trei judeţe au fost mobilizate pentru a acorda primul ajutor. Din păcate, efortul medicilor a fost în zadar pentru 8 dintre persoanele implicate în eveniment.

Ele sunt femeile care au murit în accidentul rutier din Bacău

Impactul dintre microbuz şi autoturism a fost atât de grav încât 7 persoane au murit pe loc, în timp ce o a opta a murit la spital. De altfel, bilanţul este unul tragic. Vorbim despre două familii destrămate care au murit. În autoturismul implicat în impact au murit mama şi cei doi copii, iar din microbuz au murit o mamă, fiica ei în vârstă de 17 ani dar şi soacra şi o prietenă de-a acesteia.

Mai multe ambulanţe au venit de urgentă la fața locului dar nu au mai putut face nimic pentru 7 dintre persoanele implicate. O a opta persoană a fost transportată în stare gravă la spital dar a decedat la doar câteva ore după ce a ajuns.

Ieri trupurile fără viață ale Mirabelei Iosipescu, Iustinei Iosipescu, Cocăi Iosipescu și al Lilianei Deniz au fost depuse la capelă, iar mâine vor fi înmormântate.

Cum s-a produs accidentul mortal din Bacău

Datele preliminare din anchetă arată faptul că microbuzul de culoare roşie ar fi intrat în depăşire fără să se asigure. Acesta a intrat în coliziune cu un autoturism marca Mercedes care se deplasa regulamentar În urma incidentului grav ce a avut loc în weekend nu s-a găsit nicio urmă de frânare, iar până acum nu se știe cu exactitate cum a avut loc impactul grav soldat cu șapte morți.

Finalul de săptămână a fost unul plin de accidente, iar mai multe persoane și-au găsit sfârșitul pe șosele. Iar acest lucru a continuat și în timpul săptămânii.

De exemplu, pe acelaşi drum din Bacău, la o distantă de câțiva zeci de kilometri, pe data de 28 iulie 2021 s-a mai produs o tragedie. Şoferul a intrat cu maşina într-un copac. Bilanţul evenimentului tragic a fost unul dureros: sunt trei persoane decedate iar o a patra persoană este în stare gravă şi a fost transportată de urgentă la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *