Prima pagină » Lifestyle » Celebritati » Ele sunt cuplurile formate la „Mireasa pentru fiul meu” care au rezistat in timp! Iubirea adevarata invinge

Ele sunt cuplurile formate la „Mireasa pentru fiul meu” care au rezistat in timp! Iubirea adevarata invinge

30 mart. 2017, 10:51,
BZI.ro, în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:46433;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}
Emisiunea „Mireasa pentru fiul meu” a reprezentat pentru ei un mare prilej de a-si gasi fericirea. Ele sunt cuplurile care au participat la acest show matrimonial si care au rezistat in timp.
Si-au gasit jumatatea si, foarte multi dintre ei, au reusit sa isi faca o familie frumoasa, conform mpfmmireasapentrufiulmeu.blogspot.ro.
Monica si Ionut sunt fosti concurenti ai primului sezon „Mireasa pentru fiul meu”. Au format un cuplu in luna februarie 2012 si s-au casatorit in marea finala a sezonului, in luna august 2012. In luna iunie 2013, cei doi au facut cununia religioasa, iar in luna martie 2015 au devenit parintii unei fetite, pe nume Ioana Nataly.
Alexandra si Dragos au format un cuplu in sezonul 1 „Mireasa pentru fiul meu”, in luna ianuarie 2012. In luna ianuarie 2015 a venit pe lume fiul lor, Raul Vladimir.
Andreea si Alin au participat la „Mireasa pentru fiul meu” in cel de-al doilea sezon, si-au unit destinele in marea finala a sezonului din august 2013, iar in luna octombrie 2014 au facut cununia religioasa. Dintre toate cuplurile formate in sezonul 2 „Mireasa pentru fiul meu”, Andreea si Alin sunt singurii care mai sunt in prezent impreuna.
Mariana si Grigore au format un cuplu in sezonul 3 al emisiunii „Mireasa pentru fiul meu”, in luna septembrie 2013 si au devenit sot si sotie in marea finala a sezonului din luna august 2014. In luna mai 2017, Mariana si Grigore vor face cununia religioasa.
Raymond si Constantin, castigatorii celui de-al treilea sezon al emisiunii „Mireasa pentru fiul meu”, au format un cuplu in luna octombrie 2013. Cei doi indragostiti nu au dorit sa se casatoreasca in marea finala a emisiunii din august 2014, dar si-au continuat relatia in afara competitiei.
Cristina si Andrei au fost concurenti in cel de-al treilea sezon al emisiunii „Mireasa pentru fiul meu”, au format un cuplu in luna noiembrie 2013 si s-au casatorit in finala sezonului din luna august 2014.
Claudia si Sorin, fostii concurenti din sezonul 3 Mireasa pentru fiul meu, au format un cuplu in luna octombrie 2013. Cei doi tineri au petrecut doar doua luni si jumatate in competitie, dar si-au continuat relatia in afara emisiunii.
Raluca si Flavius, fostii concurenti ai sezonului 4 „Mireasa pentru fiul meu”, au format un cuplu in luna septembrie 2014. 

Oana si Cosmin au fost concurenti in sezonul 5 Mireasa pentru fiul meu. Acestia au format un cuplu in luna noiembrie 2015. Cei doi au devenit de curand parintii unui baietel pe nume Kevin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *