Prima pagină » Cancan » Ela Moiș din Certeze trăiește o viață de vis cu „regele bijuteriilor”. Cine este milionarul care i-a pus lumea la picioare

Ela Moiș din Certeze trăiește o viață de vis cu „regele bijuteriilor”. Cine este milionarul care i-a pus lumea la picioare

13 sept. 2024, 13:52, 1 ,
în Cancan

Sătmăreanca Ela Moiș, originară din Certeze, trăiește în prezent o viață de vis alături de „regele bijuteriilor”, Anil Arjandas. Cei doi au făcut nunta în urmă cu 8 ani, într-un resort de lux din Marbela, iar ceremonia a fost de-a dreptul fastuoasă. În urmă cu trei ani, Ela Moiș l-a făcut tată de băiat pe Anil Arjandas, cei doi sărbătorindu-și fiul, la sfârșitul lunii august, în București.

Se numește Ela Moiș, s-a născut în Certeze, aproape de granița cu Ucraina, și a ajuns să ducă o viață despre care cei mai mulți oameni află numai dacă citesc basme. Blonda în vârstă de 32 de ani este căsătorită cu Anil Arjandas, supranumit regele bijuteriilor, potrivit LPF.

Ela Moiș din Certeze trăiește o viață de vis cu „regele bijuteriilor”

Ela Moiș este o superbă blondă cu ochi albaștri, zâmbet strălucitor și trup de zeiță. A studiat Dreptul, dar a lăsat tot ce avea în țară pentru a se muta în Spania. Acum 10 ani se îndrăgostea de Anil Arjandas, un spaniol de origine indiană, care a făcut avere din crearea și comercializarea bijuteriilor și a ceasurilor de lux.

Viața sătmărencei s-a schimbat rapid la 180 de grade. Pe lângă o iubire de vis, Ela a ajuns să guste, la prima mână, și din cele mai mari răsfățuri posibile. Se plimbă prin toate lumea numai la clasa I, are o garderobă ce pare un butic de lux, o adevărată colecție de genți de designer și acces la toate bijuteriile pe care le-ar putea visa. Mai mult, soțul a făcut directoarea magazinelor lui internaționale.

Elei îi place și atenția primită pe Instagram. Postează imagini din călătoriile ei din toată lumea, din restaurante de lux, de la întâlnirile romantice cu soțul și fragmente din momentele de suflet petrecute cu fiul ei. Are peste 270.000 de urmăritori care-i admiră și pozele în costum de baie, dar și pe cele în care prezintă cele mai noi bijuterii create de partenerul ei de viață.

Nunta a avut loc într-un resort de lux din Marbella

Ela Moiș și Anil Arjandas au făcut nunta în 2016, într-un resort de lux din Marbella, unde au acces doar bogații planetei. S-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă, la care invitații au gustat băuturi fine, dar și homari și alte preparate scumpe.

Românca a îmbrăcat rochia de prințesă la care a visat mereu, una amplă, cu trenă lungă, care i-a venit ca turnată, și a tăiat dintr-un tort de cinci etaje. Ochii i-au fost toată noaptea la soțul ei, care, la rândul lui, a privit-o cu toată dragostea din lume. De altfel, și acum, la 8 ani de la nuntă, o numește iubirea vieții lui.

Ela Moiș și Anil Arjandas au un băiat

Bijutierul milionar i-a pus lumea la picioare blondei care l-a cucerit, iar ea l-a făcut tatăl unui băiat, pe care l-a adus pe lume în 2021. Ayaan este bucuria părinților și, deși este încă foarte mic, este centrul universului Elei și al lui Anil. Are deja un „garaj” propriu, cu mașini în miniatură, copii ale celor pe care le conduc părinții lui, dar și o garderobă în care se găsesc numai piese de designer. La sfârșitul lunii august, Ela și Anil l-au sărbătorit pe Ayaan în București.

Anil Arjandas, cu 10 ani mai mare decât Ela Moiș, este un antreprenor și designer de bijuterii de lux, cunoscut în special pentru brandul său, Anil Arjandas Jewels. El s-a impus în industria bijuteriilor prin crearea unor piese care abundă de aur, diamante și alte pietre prețioase. Bijuteriile lui sunt purtate de celebrități. Și Anil este activ pe rețelele sociale, unde împărtășește adesea stilul său de viață luxos și creațiile sale, atrăgând un public global. Numai pe Instagram are peste 1 milion de urmăritori.

 

Comentarii
  • De unde mai scoateti toate rapandulele astea? In fiecare saptamana mai vad un titlu despre vreo manelista care a fatat, s-a cununat, a plecat in vacanta plus toate parerile ei despre probleme globale ale omenirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *