Prima pagină » BZI LIVE » EL Radu, interpret/producător, povestește pentru BZI LIVE despre noua lansare de piesă și videoclip, “Visul tău de vară”
EL Radu, interpret/producător, povestește pentru BZI LIVE despre noua lansare de piesă și videoclip, “Visul tău de vară”

EL Radu, interpret/producător, povestește pentru BZI LIVE despre noua lansare de piesă și videoclip, “Visul tău de vară”

29 sept. 2024, 12:07,
în BZI LIVE

Luni, 30 septembrie 2024, începând cu ora 15:30, în studioul BZI LIVE se va afla EL Radu, interpret/producător.

„Visul tău de vară” este single-ul pe care EL Radu îl aduce în playlisturi toamna aceasta, o piesă fresh, pe beaturi pop-latino. Cu muzica și versurile compuse de către Ivan Linkovsky alături de „The Master of The Sound”și EL Radu, „Visul tău de vară” vorbește despre dragoste, libertate și ,dorințe ascunse, toate îmbrăcate în farmecul verii.

Invitatul Georgianei Adam va împărtăși totul despre noua piesă, din culisele videoclipului și despre proiectele sale muzicale viitoare.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`