Prima pagină » Local » El este traficantul care încearcă să scape de închisoare, după ce partenerul său de afaceri a fost eliberat: „Respinge, ca nefondată, contestația formulată de inculpat” – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

El este traficantul care încearcă să scape de închisoare, după ce partenerul său de afaceri a fost eliberat: „Respinge, ca nefondată, contestația formulată de inculpat” – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

06 sept. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

El este traficantul care încearcă să scape de închisoare, după ce partenerul său de afaceri a fost eliberat la câteva ore. Însă blestemele par să nu-l uite, deoarece anchetatorii au respins contestația pe care a formulat-o inculpatul

Vineri, 4 august 2023, Paul Bucur, fost Buhan, și Andrei Odobașu s-au trezit cu mascații la ușă, pentru că s-a început o anchetă care are la bază infracțiuni privind traficul de persoane. În timpul descinderilor de la locuințele lor din satul Cornești, comuna ieșeană Miroslava, dar și din municipiul Iași, s-au ridicat două mașini, o sabie și o pușcă, descoperindu-se că, din anul 2014, cei doi au recrutat mai multe persoane majore, aproximativ 8, și le-au transportat pe teritoriul Marii Britanii, în scopul exploatării prin obligarea la prostituție sub atenția traficanților. Atunci, anchetatorii au decis reținerea preventivă a lor pentru o durată de 24 de ore, pronunțând decizii importante.

El este traficantul care încearcă să scape de închisoare după ce partenerul său de afaceri a fost eliberat

Andrei Odobașu, tânărul ce avea să aibă petrecerea de nuntă sâmbătă, pe 5 august, la Le GaGa, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, în timp ce partenerul său de afaceri, Paul Bucur, a rămas pentru încă 30 de zile în Centrul de Reținere și Arest Preventiv (CRAP) din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași. Acesta a încercat să scape de închisoare și să conteste decizia, dar blestemele par să nu-l uite, fiindcă cererea i-a fost respinsă, ca fiind nefondată.

„În temeiul art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b Cod procedură penală, raportat la art. 204 şi 203 alin. 5 Cod procedură penală, respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul împotriva încheierii penale din data de 29.08.2023, pronunţată de Tribunalul Iaşi, pe care o menţine”, au transmis anchetatorii.

Mirele care și-a anulat nunta a scăpat de închisoare, dar prietenul său va rămâne după gratii

Unul mai blestemat ca altul? Cu siguranță, fiindcă judecătorii au pronunțat decizii importante. Deși cei doi au lucrat împreună ca să se îmbogățească pe spatele unor persoane nevinovate pe care le-au obligat să întrețină relații sexuale în diferite apartamente închiriate de ei, unul a ieșit „învingător”.

Vă reamintim că nici descinderile din satul Cornești, comuna ieșeană Miroslava, nu au picat prea bine, fiindcă Paul, Ionuț și Cristi Buhan se aflau în țară doar pentru niște lucrări, însă s-au trezit cu mascații în casă, fiind vizați pentru aceeași infracțiune, trafic de persoane.

Există o prietenie între Paul Odobașu și frații Buhan, deoarece surse ale reporterilor BZI susțin că săptămâna trecută au fost la oficierea căsătoriei și urmau să fie prezenți și ca nuntași la petrecere. Cristi Buhan este tatăl celor doi frați, Paul și Ionuț, iar de meserie este tractorist. Ancheta care i-a vizat și pe copiii săi, dar și pe tânărul care urma să devină mire, l-a șocat.

Rămâne de văzut dacă traficantul care încearcă să scape de închisoare va reuși sau va primi o condamnare cu executarea pedepsei.

 

Comentarii
  • Antonescu for ever

    Executati la esafod acesti tigani borati si umflati, apoi trimisa factura de achitat catre restul familiei de ciori cu contravaloarea gloantelor si serviciilor celor care au tras.
    Daca nu achita… urmatorii la rand la esafod.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *