El este tânărul în vârstă de 24 de ani băgat după gratii pentru uciderea celor două prietene românce, în Italia. Polițiștii susțin că ar fi de origine română – FOTO

06 ian. 2024, 18:00,
BZI.ro, în Actualitate

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, despre care presa italiană susține că ar fi român, a fost arestat, în urmă cazului legat de cele două decese ale Mariei și Deliei, femeile găsite fără suflare în Sicilia, Italia. Iată cine este bărbatul suspect în această crimă!

Amintim că, de curând, două femei de origine română au fost descoperite fără suflare în Sicilia, fiecare în propria locuință. Maria și Delia, pe numele lor, locuiau în apropiere una de cealaltă și erau prietene foarte bune, detaliu care ridică suspiciunea anchetatorilor cu privire la posibilitatea unei crime duble.

El este tânărul de 24 de ani arestat pentru uciderea celor două prietene românce, în Italia

Știm despre cele două prietene că au fost găsite joi noaptea, una carbonizată şi cealaltă într-o baltă de sânge, fiecare în casa ei.

Amintim că Maria şi Delia locuiau la 150 de metri distanţă una de cealaltă. Oamenii legii care se ocupă de caz bănuiesc că ar fi vorba despre o crimă dublă.

Crimele au şocat întreaga comunitate din Naro

S-a aflat identitatea celor două victime ale crimei din Sicilia, Italia. Astfel, știm că Maria Rus avea 57 de ani şi trăia în Naro de mai bine de 19 ani. Aceasta lucra sezonier, în agricultură, la cules de struguri şi măsline.

De aproape cinci ani, Maria nu mai fusese acasă, în România, la Cluj, acolo unde locuia. Cu toate acestea, s-a descoperit că fiica ei, care locuia şi ea în Italia, a aflat de la vecini de tragedie.

De cealaltă parte, Delia Zărnescu, cealaltă femeie găsită într-o baltă de sânge, avea vârstă de 58 de ani. Aceasta din urmă și-ar fi pierdut soţul de curând şi ar fi avut ceva probleme financiare, potrivit unor surse din anchetă.

Comentarii
  • Adevarul crunt

    Romanul avea la activ infractiuni de furt…iar pana la crima e un pas..Cine fura azi un ou, maine la fura un Bou (pe timpul lui Ceasca).Azi, nici islamistii nu se omoara intre ei decat pentru convingeri religioase, pe cand ai nostri…Traim din istorie si atata…azi TRADARE, VANZARE DE NEAM SI TARA, VIOLURI SI UCIGASI PENTRU 2 LEI.Asta e STAREA NATIEI.

  • Terchea Berchea

    De ce blurati fata criminalului? Aşa prevede legea făcută de mafioţii de politicieni români? Doar dobitocii respectă legile făcute de hoţi…

  • Ar mai fi niste intrebari de raspuns
    Ce cauta taurasul de 24 de ani ori in ce fel de relatii de prietenie era taurasul cu acele doua femei prietene singurele ? pentru ca se cunosteau foarte bine din moment ce le putea vizita cind dorea si se cunoasteau intre ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *