Prima pagină » Local » El este tânărul care nu va fi uitat niciodată de două femei. Locul memorabil al „întâlnirii”: centrul Iașului – EXCLUSIV
El este tânărul care nu va fi uitat niciodată de două femei. Locul memorabil al „întâlnirii”: centrul Iașului – EXCLUSIV

El este tânărul care nu va fi uitat niciodată de două femei. Locul memorabil al „întâlnirii”: centrul Iașului – EXCLUSIV

08 aug. 2023, 02:00, 1 ,
Cosmina Puiu în Local

El este tânărul care nu va fi uitat niciodată de două femei în vârstă de 24, respectiv 54 de ani, deoarece le-a tâlhărit în miezul zilei, deposedându-le de bani și lucruri materiale valoroase. Locul memorabil al „întâlnirii” este chiar în centrul Iașului

Costel Burdun, în vârstă de 22 de ani, și-a găsit „job-ul” perfect, care i-a adus cea mai mare satisfacție. De ani buni a început să fure de la oameni necunoscuți, atunci când nu erau atenți, iar dacă era nevoie și de violență, apela la ea, ca să reușească să ducă o viață de lux pe spatele altora.

În cursul zilei de sâmbătă, 5 august 2023, Costel i-a sustras, prin smulgere, geanta unei femei în vârstă de 54 de ani, precum și alte bunuri, cauzându-i un prejudiciu în valoare de aproximativ 500 de lei. Dar nu a fost la prima abatere de acest gen, fiind cunoscut de majoritatea ieșencelor.

El este tânărul care nu va fi uitat niciodată de două femei

Tot Costel este și cel care în data de 31 iulie 2023 a ochit o tânără pe gustul său, care ținea un rucsac în spate. Din nefericire, nu s-a putut abține și l-a smuls, furându-i mai multe bunuri. Polițiștii au intrat pe fir și în data de 6 august 2023 a fost prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, dispunând măsura arestării preventive față de acesta pentru o durată de 30 de zile.

„În temeiul art.226 raportat la art.223 alin. (2) C.proc.pen. admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală, în ceea ce îl priveşte pe inculpatul şi, în consecinţă: În baza art. 226 Cod procedură penală rap. la art. 202 Cod procedură penală şi art. 223 alin. (2) Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de: furt prev. de art. 228 alin. 1 Cod pen. şi tâlhărie calificată prev. de art. 233 – art. 234 alin. 1 lit. d Cod pen., cu aplic. art. 38 alin. 1 Cod pen., pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 06.08.2023 şi până la data de 04.09.2023, inclusiv”, transmit anchetatorii.

Diavolul dintre blocuri. A reușit să terorizeze mai multe femei din Iași, dar două dintre ele nu-l vor uita niciodată

Totul s-a întâmplat în luna iulie a anului trecut, după ce Adrian, un tânăr cu toată viața înainte, a „evoluat” în cadrul jobului pe care-l are de ani de zile și a trecut la furtul lucrurilor scumpe. Așa a și pornit. A ochit două femei care aveau lanțuri de aur la gât și păreau a fi scumpe.

Ulterior, când le-a zărit printre blocuri a sărit la gâtul lor, smulgându-le bijuteriile. Femeile au suferit un atac de panică și au sunat la 112, solicitând ajutor din partea medicilor și a polițiștilor. La fața locului a ajuns o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Iași, care le-a transportat la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Costel Burdun nu va fi uitat niciodată de două femei, pentru că le-a tâlhărit în miezul zilei, chiar în centrul Iașului, fără a primi ajutor de la vreun cetățean.

Comentarii
  • Poate ia măsuri POLIȚIA și cu golani care stau în ștația de taximetre Mircea cel Bătrân și pândesc toată ziua pensionari și alți oameni care ies de-la bancomatul din Mircea și-le cer bani și țigări prin constrângere..Beau la crama din Mircea și se iau de oameni..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *