Prima pagină » Local » El este tânărul care a murit înecat în comuna Mogoșești. Era la scăldat cu câțiva prieteni – EXCLUSIV, FOTO

El este tânărul care a murit înecat în comuna Mogoșești. Era la scăldat cu câțiva prieteni – EXCLUSIV, FOTO

19 iun. 2022, 16:37, 2 ,
BZI.ro, în Local

Astăzi, 19 iunie 2022, un tânăr de doar 14 ani a murit înecat după ce a mers la scăldat cu câțiva prieteni în comuna Mogoșești. Olaru Neculai provine dintr-o familie cu 7 frați, iar el este cel mai mic. Tatăl lui este decedat de 4 ani. Neculai venise la scăldat cu încă trei băieți de vârsta lui, care s-au speriat și au fugit. Niciunul dintre ei nu știa să înoate. Băiatul s-a înecat într-o viroagă unde apa măsura 2 metri adâncime. Acesta se pare că a stat sub apă aproximativ o oră. Scafandrii l-au căutat câteva zeci de minute. După ce a fost scos la suprafață, medicii au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a-l aduce la viață. Adolescentul a fost resuscitat timp de o oră, însă totul a fost în zadar. Din păcate s-a declarat decesul.

 

 

Comentarii
  • Si dobitocii aia cu care era la scaldat au fugit si l-au lasat acolo, scarbe de needucati de Mogosesti. Ce draq fac parintii de nu-i educa, inafara ca beau toata ziua? Au asat copilu acolo, a murit cu zile.

  • Arata a viitor mafiot. Poze de cocalar/tiktok, pumnul tare categoria gaina…
    Avem o generatie tare „smechera”.. desigur au destule „modele” prin tara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *