Prima pagină » Titlurile zilei » El este piromanul din Nicolina! A dat foc, fără niciun motiv, unei bijuterii pe două roți. La rândul lor, oamenii legii l-au „ars” – EXCLUSIV

El este piromanul din Nicolina! A dat foc, fără niciun motiv, unei bijuterii pe două roți. La rândul lor, oamenii legii l-au „ars” – EXCLUSIV

04 oct. 2022, 02:00, 12 ,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Caz ciudat la Iași. Un bărbat a dat foc, fără niciun motiv, unei motociclete. Polițiștii au intrat pe fir și l-au identificat în scurt timp, iar acum acesta se află în spatele gratiilor

Un individ a fost arestat preventiv zilele trecute, după ce dat foc unei motociclete. Ceea ce părea un fel de reglare de conturi s-a dovedit a fi, de fapt, o întâmplare de neînțeles. Pe 29 septembrie, Ion Olaru se afla în zona Nicolina, lângă peco Mol. A observat o motocicletă parcată lângă Grădinița Longavit și, fără niciun motiv, i-a dat foc. Incendiul s-a manifestat violent, iar motocicleta a fost distrusă în totalitate.

Proprietarul s-a ales cu o pagubă de câteva mii de euro. Pe fir au intrat polițiștii ieșeni care, într-un timp record, l-au identificat pe autor. Acesta se numește Ion Olaru și este din Iași. Bărbatul nu se cunoștea cu proprietarul motocicletei și se pare că nu a avut o explicație în fața anchetatorilor. Oamenii legii au vrut să îi dea o lecție piromanului de ocazie, așa că l-au reținut pentru 24 de ore.

Ion Olaru, piromanul din Nicolina, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Și judecătorii ieșeni au considerat că Ion Olaru poate fi un pericol public, de aceea l-au arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au identificat un bărbat din municipiul Iași, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 29 septembrie a.c., ar fi incendiat o motocicletă parcată în fața unui imobil din municipiul Iași. Pe parcursul cercetărilor, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul celor din cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași și al luptătorilor S.A.S. Iași, au efectuat o percheziție domiciliară, fiind ridicate mijloace materiale de probă. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 1 octombrie a.c., bărbatul a fost reținut și introdus în Arestul IPJ. Iași. Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanța dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Riscă să stea ani grei în spatele gratiilor

Dacă va fi găsit vinovat, Ion Olaru ar putea ajunge în spatele gratiilor pentru o perioadă mai lungă de timp. Trebuie precizat faptul că acesta mai este cercetat într-un dosar penal pentru că a condus un autovehicul pe drumurile publice, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acest nou dosar îl duce mai aproape de pușcărie pe individul devenit piroman peste noapte.

Rămâne de văzut ce vor decide magistrații în ceea ce îl privește pe Ion Olaru, piromanul din Nicolina.

Comentarii
  • Lex et Honor

    Pe acest golan care a dat foc l-au arestat. Pe batausul si cutitarul de la Gh Asachi inca îl cerceteaza. Cam ata e diferenta intre politistii sectiei V din CUG si cei de la sectia II Gara!

  • Chirica Mihai

    Piromanul seamana leit cu Mircea Rotariu fostul patron de burgeri Berlin Dooner Kebab din Tudor, actualmente sageata a lui Harabagiu si aruncator de fecale pe usile ziarelor

  • Lex et Honor cretinoidul asta este la a nu știu câtă abatere. Deci l-au arestat pe buna dreptate …

  • Vai, da ce bine seamana cu lingaul lui Harabagiu Vasile fostul viceprimar penal si inculpat in mai multe dosare…. Da, este vorba de Rotariu “cap de porc” Mircea, toata ziua îi curg balele pe la Primarie!!!

  • Sectia 2 de la gara este de fapt un centru social pentru persoane cu dizabilitati mintale. Toti lucratorii de acolo sunt cu debilitate intelectuala evidenta, doar sa stai de vorba cu ei.

  • Eu cunosc un piroman de biciclete.Le fura,le distruge cu toporul și le da foc.
    Și caftește și proprietarul!
    Nu pățește nimic!
    Asa-i pe la tara…mai ales când ai multe abateri…
    Strânși,uniți în jurul făptașului,să nu-i fie încarcat cazierul!

  • Olaru are foarte multe probleme psihice, cu multe internări la Socola!!!!

  • Un momârlete violent de mic, asta este rebutul ăsta de 150 de kile. Școală zero, educație zero, prostie cu nemiluita! La mulți ani Ioane, de pârnaie!

  • Comisia de disciplina

    Bine ati mai catalogat militienii de la Sc 2 Pol!!! Cum draq sa apră la “bursa barfelor” Corina cwr brazilian…😂🤣🤦🏼‍♂️ Comportament demn de o politista pututoasa cu 0 rezultate!!!

  • Anonim,e vorba cumva,tot de un ION?

  • Motoreta era posedata, avea Satana in ea…

  • Motoreta a fost exorcizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *