Prima pagină » Local » El este „Petrică Interlopul”! A fost prins la furat găini în trecut, iar acum s-a gândit să bată un polițist la „Socola”. Mascații l-au invitat la o plimbare – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

El este „Petrică Interlopul”! A fost prins la furat găini în trecut, iar acum s-a gândit să bată un polițist la „Socola”. Mascații l-au invitat la o plimbare – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

25 oct. 2023, 02:00,
Cosmina PUIU/Lucian SAVA, în Local

„Petrică Interlopul” a fost prins la furat găini în trecut, iar acum s-a gândit să bată un polițist. Chiar dacă s-a lăudat cu un cazier bogat, mascații l-au invitat la o plimbare

Gabriel Petrică, numit și „Petrică Interlopul”, a ajuns în arest după ce s-a gândit să bată și să amenințe cu moartea un polițist chiar în Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași. Ba mai mult, a început să-i povestească despre toate relațiile pe care le are din lumea interlopă și despre cazierul bogat, inclusiv despre comiterea altor infracțiuni de ultraj.

„Petrică Interlopul” a fost prins la furat găini în trecut, iar acum s-a gândit să bată un polițist

În urmă cu 5 zile, Gabriel Petrică a făcut circ în Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași. Acesta se afla cu un polițist din cadrul Poliției Municipiului Iași, Secția 4 Poliție Miroslava, a început să îi povestească despre relațiile sale din lumea „bună” a Iașului și despre toate infracțiunile de ultraj pe care le-a mai comis în trecut. Apoi a trecut la atac, amenințându-l cu moartea și lovindu-l fără a mai sta pe gânduri.

„În baza procesului-verbal întocmit la data de 18.10.2023 de către organele de cercetare din cadrul Poliţiei mun. Iaşi – Secţia 4 Miroslava, prin ordonanţa din data de 19.10.2023 s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj, faptă prev. de art. 257 alin.1,4 Cod pen. rap. la art. 206 alin. 1 Cod pen. Cercetările au fost continuate de procurorii de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, iar prin ordonanţa din data de 23.10.2023 a fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de o persoană de gen masculin, sub aspectul comiterii în stare de recidivă postexecutorie a infracţiunii de ultraj prev. de art. 257 alin. 1,4 Cod pen. rap. la art. 206 alin. 1 Cod pen., cu aplic. art. 41 alin. 1- 43 alin. 5 Cod pen., reţinându-se în esenţă până la acest moment procesual, următoarele: la data de 18.10.2023 în intervalul orar 18:00 – 18:42, în timp ce se afla în cadrul Institutului de Psihiatrie «Socola» din mun./jud. Iaşi, pe fondul nemulţumirii sale cu privire la acţiunea persoanei vătămate de gen masculin, poliţist în cadrul Poliţiei mun. Iaşi – Secţia 4 Miroslava, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, de a-l conduce la această unitate medicală, inculpatul a proferat la adresa acestuia ameninţări cu exercitarea de acte de violenţă şi cu moartea, făcând referire la antecedenţa sa infracţională, relaţiile sale din lumea interlopă, precum şi la comiterea de către acesta a altor infracţiuni de ultraj, aspecte care, fiind însoţite de mimică şi gesturi sugestive, au fost de natură şi i-au creat persoanei vătămate o stare efectivă de temere”, a transmis prim procurorul Liviu Ionuț Păiuși.

Mascații l-au invitat la o plimbare

În data de 23 octombrie 2023, s-a dispus reținerea inculpatului pe o durată de 24 de ore, cercetările fiind continuate. Ulterior, a fost adus din nou la audieri, unde s-a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

„Prin ordonanţa din data de 23.10.2023, s-a dispus reţinerea inculpatului pe o durată de 24 de ore, cercetările fiind continuate pentru întregirea situaţiei de fapt şi stabilirea adevărului judiciar. Precizăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, care nu înfrâng în niciun fel principiul prezumţia de nevinovăţie”, a adăugat prim-procurorul Liviu Ionuț Păiuși.

Iată că „Petrică Interlopul” a ajuns în arest după ce s-a gândit să bată un polițist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024