Prima pagină » Actualitate » El este noul „Burlac”! Sunt și 27 de bărbați care râvnesc la el!

El este noul „Burlac”! Sunt și 27 de bărbați care râvnesc la el!

11 sept. 2024, 08:31, 1 ,
în Actualitate

Un nou show matrimonial de tipul ”Burlacul” a fost lansat de RXF. Bogdan Mocanu este noul „Burlac“, chiar dacă s-au vehiculat nume precum Alex Bodi, Bogdan Vlădău sau Dorian Popa. Sute de fete s-au înscris în lupta pentru inima lui Bogdan Mocanu. În competiție și-au dorit să fie și 27 de bărbați.

El este noul „Burlac”!

Un nou show matrimonial de tipul „Burlacul” a fost lansat de RXF pe 10 septembrie 2024. Bogdan Mocanu a dezvăluit că el va fi pionul principal din noul show matrimonial. Prietenul lui Jador a acceptat provocarea cea mare și va trebui să își selecteze aleasa din sute de femei care râvnesc la inima lui. Bogdan are și un juriu pe măsură, format din Nikolas Sax, Yamato Zaharia, Costică de pe Tik Tok și tatăl său.

„O să mă duc la un show matrimonial. RXF-ul face un show, cum era Burlacul. Se va organiza un casting, unde se înscriu femei din toată țară. Juriul va alege care fată va merge cu mine într-o vacanță în Dubai. Din juriu vor face parte trei prieteni: Nikolas Sax, Yamato Zaharia și Costică de pe Tik Tok, dar și tatăl meu. Yamato e posibil să fie înlocuit de Jador, la un moment dat”, a spus Bogdan Mocanu.

Puțini se așteptau ca din juriu să facă parte tatăl influencer-ului.

„Tatăl meu are o mare teamă de camere, nu suportă să vorbească, pentru el e un chin. Când am filmat promo-ul, nu vrei să știi câte emoții a avut! Sunt foarte curios când se va descurca tatăl meu. Costică de pe Tik Tok e un băiat… mai special, de care am avut grijă cu orice ocazie. M-am gândit să-i fac și lui un bine, pentru imagine și pentru că 2, 3 lei nu i-ar strica și lui acolo. El are un umor aparte. Poate pe viitor se va întreține singur”, a precizat Bogdan Mocanu.

Și bărbații visează la Bogdan Mocanu

Marele premiu nu îl reprezintă doar inima lui Bogdan, marea câștigătoare urmând a avea parte și de o vacanță de 5 stele alături de acesta.

„Dintre toate femeile înscrise, doar 20 vor ajunge în platou, cu ultimele 10 vor avea niște date-uri, iar cu ultima aleasă voi merge în Dubai. Mi-au scris tot felul de fete. Unele sunt chiar foarte frumoase. Sunt și simple, și plasticate. S-au înscris și mulți bărbați. Eu știu că sunt bărbat bine, dar premiul e o vacanță în Dubai. Vreți să mergem să bem o bere acolo? S-au înscris vreo 27 de bărbați!”, a mai zis Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu, care se lăuda cu apartamentul de peste 100.000 euro, a avut o relație de ani buni, însă iubita l-a înșelat. Deși înainte cu seară Bogdan iubita lui a dormit cu acesta, a doua zi, aceasta a apărut subit la brațul altui bărbat.

Bogdan, care este noul „Burlac”, a fost sunat de către prieteni, care l-au anunțat că iubita lui este la restaurant cu altcineva. Bogdan a mers și a stat de vorbă cu aceasta și a realizat că nu are rost să mai insiste pentru că tânăra nu-l iubea cu adevărat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`