Prima pagină » Local » El este ”Nas”, scandalagiul cu aere de interlop, ce are alergie la polițiști! Ultima faptă: circ într-un magazin, amenințări și ”promisiuni”
El este ”Nas”, scandalagiul cu aere de interlop, ce are alergie la polițiști! Ultima faptă: circ într-un magazin, amenințări și ”promisiuni”

El este ”Nas”, scandalagiul cu aere de interlop, ce are alergie la polițiști! Ultima faptă: circ într-un magazin, amenințări și ”promisiuni”

04 apr. 2022, 02:00,
Dragos Savin în Local

Scandal de proporții la Hârlău după ce un individ cu aere de interlop s-a gândit să facă circ într-un magazin. A fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a-l liniști pe individ, iar pe numele său a fost depusă o plângere pentru amenințare

Scandal la Hârlău! Un individ ce se crede interlop reușește să terorizeze un oraș întreg. Iulian Brăescu sau ”Nas”, așa cum i se mai spune individului, a provocat un scandal-monstru pe data de 31 martie 2022, în jurul orei 16:00, la un magazin de pe Strada Ștefan cel Mare din Hârlău. Acolo ar fi amenințat mai mulți angajați de-ai magazinului.

O patrulă a Poliției Locale a intervenit pentru aplanarea scandalului, iar ”Nas” a fost imobilizat. Se pare că individul ar fi continuat să-i amenințe pe polițiști, iar, într-un final, a fost sancționat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Iulian Brăescu nu este străin de problemele cu legea. Individul a făcut o pasiune pentru scandaluri fiind amendat de multe ori de polițiști din această cauză. În trecut, individul, ce se crede un interlop în toată firea, a avut un conflict cu un polițist.

”Nas”, scandalagiul cu aere de interlop, i-a amenințat pe polițiști

Iulian Brăescu l-ar fi amenințat pe omul legii printr-un filmuleț care a devenit viral pe rețelele de socializare. Deși a fost implicat în scandaluri, ”Nas” este liber. Pe numele său există, însă, plângeri pentru amenințare. Individul ar putea fi anchetat și pentru ultraj, deoarece i-ar fi jignit și amenințat pe polițiștii care au intervenit să aplaneze conflictul. În ultima perioadă, scandalurile în care sunt implicați polițiști parcă s-au înmulțit. Recent, un copil de 15 ani a fost acuzat de anchetatori că ar fi amenințat polițiști pe o stradă din orașul Iași.

Astfel, recent, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Eduard Gabriel H. (15 ani), alături de Dumitru Cristian Hadarag (42 de ani), pentru 3 infracțiuni de ultraj. Anchetatorii spun că scandalul a izbucnit în timpul efectuării unor verificări privind furtul unor lemne. Acum urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

L-au amenințat pe omul legii

Anchetatorii ieșeni spun că minorul de 15 ani, Eduard Gabriel H., și Dumitru Cristian Hadarag au intrat în vizorul lor la finele anului trecut.

”În ziua de 23 noiembrie 2021, în jurul orei 15:30, în timp ce se afla pe Strada Țicăul de Jos, din Municipiul Iași, inculpatul D.C.H. i-a adresat ameninţări cu fapte de violență în scop de intimidare unui agent din cadrul Poliţiei Municipiului Iaşi aflat la faţa locului, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pentru efectuarea unor verificări referitoare la sustragerea de material lemnos. În concret, în timpul intervenţiei agenților de poliţie, inculpatul l-a ameninţat pe unul dintre ei că îi va rupe mâna şi o va băga în portbagajul maşinii. În aceeaşi împrejurare, inculpatul minor E.G.H. le-a adresat ameninţări cu acte de violenţă, în scop de intimidare, agenţilor de Poliţie, în sensul că le va sparge toate geamurile autospecialei cu care se aflau la faţa locului și le va crăpa capul cu o piatră pe care o avea în mână, simulând lovituri către aceștia atât cu piatra, precum şi cu o lopată”, a afirmat Dragoș Bordianu, Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`