Prima pagină » Local » El este Nădejde, un hoț din Podu Iloaiei, care a fost arestat după ce a furat poșete. S-a ales cu vreo 2.000 de lei, dar a căzut în plasa polițiștilor – FOTO

El este Nădejde, un hoț din Podu Iloaiei, care a fost arestat după ce a furat poșete. S-a ales cu vreo 2.000 de lei, dar a căzut în plasa polițiștilor – FOTO

01 feb. 2024, 02:00, 4 ,
Dragos Savin în Local

Un hoț din Podu Iloaiei a ajuns după gratii zilele trecute, după ce a furat mai multe bunuri dintr-un imobil. Polițiștii ieșeni l-au prins, iar individul are de dat explicații în fața legii

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași după ce a furat mai multe bunuri. Individul a intrat într-un imobil din orașul Podu Iloaiei, iar de acolo a plecat cu obiecte de aproape 2.000 de lei. La scurt timp, polițiștii au pus mâna pe individ. După ce l-au audiat, l-au reținut, apoi l-au prezentat în fața judecătorilor.

Pe numele hoțului din Podu Iloaiei a fost deschis un dosar penal

Pe numele său a fost deschis un dosar penal.

„La data de 24.01.2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Podu Iloaiei au reținut un bărbat în vârstă de 35 de ani, din oraș, bănuit de comiterea faptei de furt. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în ziua de  24 ianuarie a.c., acesta ar fi pătruns într-un imobil de pe raza Orașului Podu Iloaiei, de unde ar fi sustras diverse bunuri, în valoare de 2.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 29.01.2024, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Iași”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Judecătorii au decis să-l plaseze în arest la domiciliu

Ulterior, polițiștii ieșeni l-au prezentat pe individ în fața judecătorilor din Iași.

„Respinge ca nefondată propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, privind luarea măsurii arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile, faţă de inculpatul NĂDEJDE MARIUS COSTEL, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, dispune punerea în libertate a inculpatului NĂDEJDE MARIUS COSTEL, cu datele de stare civilă anterior menţionate, în prezent aflată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Dispune luarea faţă de inculpatul NĂDEJDE MARIUS COSTEL, cu datele de stare civilă anterior menţionate, a măsurii preventive a arestului la domiciliu, prevăzută de dispoziţiile art. 202 alin. 4 lit. d) din Codul de procedură penală, pe o perioadă de 30 de zile, începând din data de 30.01.2024 şi până la data de 28.02.2024, inclusive”, se arată în decizia judecătorilor din Iași.

Trebuie precizat faptul că individul nu este la prima faptă. Dacă va fi găsit vinovat, hoțul din Podu Iloaiei riscă să stea câțiva ani în spatele gratiilor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *