Prima pagină » Local » El este motociclistul care a murit în această seară la Iași. Cătălin nu a avut nicio șansă în urma impactului – EXCLUSIV, FOTO

El este motociclistul care a murit în această seară la Iași. Cătălin nu a avut nicio șansă în urma impactului – EXCLUSIV, FOTO

05 iun. 2024, 22:30,
BZI.ro, în Local

În această seară, în satul Vulturi, comuna Popricani, a avut loc o tragedie. Cătălin, un tânăr de 33 ani, și-a pierdut viața după ce s-a izbit de o bornă kilometrică, apoi a ajuns într-un copac. Acesta se afla pe o motocicletă a pierdut controlul într-o curbă.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale ajunse la fața locului, s-a constatat decesul tânărului.

„În seara zilei de 05 iunie a.c., în jurul orei 20:35, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DE 583, în afara localității Vulturi spre Sculeni a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că un bărbat, de 33 de ani, în timp ce conducea o motocicletă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu o bornă kilometrică, ulterior ricoșând într-un copac.

Cadrele medicale sosite la fața locului au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, ulterior fiind constatat decesul bărbatului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Comentarii
  • Din ce în ce mai multe decese pe motor în Iași, chiar nu învață nimic tinerii ăștia care mor ca proștii?

  • Fara numar, la kktii cu motoare, le dau eu de pomana la 40 de zile, fmm lor de zdrente

  • Fata de prostan ….

  • Fata de prostan…..

  • Mda ăștia chiar o cauta și o gasesc

  • Să sugeți la toți motocicliștii voi ăștia care comentați aici..Frustrați obosiți după butoane

  • Ce a pățit la urechi? E de la accident?

  • Dumnezeu să-l odihnească, am trecut în zonă cu 90 la oră în jurul orelor 20) unul din motocicliști (erau vreo 3 sau 4) a trecut pe lângă mine de parcă stăteam pe loc!

  • Urechile nu se pot dona pentru că sunt găurite cam tare ….

  • Ce si-a montat la ureche? Este butonul START/STOP de la motocicleta si daca da, la ce service s-a efectuat lucrarea?

  • Azi unu, maine altu… Din cauza jantelor din urechi, l-a tras curentul cred. Sau era gay si de gaurile alea isi agata partenerul haturile?

  • Avocații sunt de vină.

  • Viteza, bat-o vina!

  • Zona C.A Rosetti-Vulturi Sculeni e bântuită de specimene ca raposatu’!
    Zi si noapte , an de an, e un calvar zona din pricina decibelilor emanate de motoarele lor turate / fara tobe, si fara rost , la maxim!
    Nu sunt fan motoare nici anti, dar măi oameni/ baieti si fete bikeri, chiar nu va dau de gandit nimic atatea morti stupide si destine frânte inainte de vreme ?
    Acum 3 ani , un ,, tarzan”la 25 de ani , depasea in zona metro prin dreapta masini la limită pana a intrat intr un cap de pod si aut, mai deunazi unul a ramas …fara cap la Tomesti, 3 la Vaslui disparuti intr-o clipa, acum baoatul ăsta!!!!!!
    Circulati ca oamenii si n-are nimeni nimic cu voi, respectati viteza si nu uitati; VITEZA UCIDE!( si inconștiența aș adauga eu )

  • Avea ITP pentru butonul START/STOP din urechea stanga? Modificarea a fost legala? Avea conexiune bluetoth? Ar trebui ca cei de la rutiera sa-i verifice si la clapauge.

  • Mă întreb, de ce unii oameni își fac rău singuri….de dragul vitezei ?!

  • nu i-a dat prioritate borna kilometrica h o moto s e x u a l u l u i :))))
    ce fata de combinator c u ri st are :)))

  • gigi, iar m-ai plagiat… :)))))

  • the hostile one

    S-au donat organele? e cel mai important de stiut

  • Domnilor, treaba merge. Selectia Naturala isi face treaba. Ieri, alt erou a devenit un motociclist bun. Leul neincasat de catre taraba cu cafea din Copou e o pierdere tragica si ireparabila. RIP si mult rpm. Astept sa citesc mesajele alea savuroase, sper sa fie ceva original, nu sa zica ea/el ca el n-a invatat-o sa traiasca fara partener/a. Ceva mai original.

  • da, a avut mai multe organe intregi
    ala de la belvedere era perfect, se putea preleva numarul maxim de organe…data viitoare

  • cand te p!si pe linistea oamenilor care vor sa se odihneasca noaptea, intervine karma.

  • Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. Pacat de omul asta, atat de tanar, cu visurile lui, cu familia lui,..A pierdut controlul pe o sosea ca-n palma, pe o vreme buna, fara ploaie, fara intuneric, cu trafic minim, dupa o curba fara dificultate, circuland in panta. Va dati seama ce viteza avea? Cand tu mergi in autoturism, cu 120 km/ora si trece cate un „pasionat” pe doua roti pe langa tine, de zici ca stai pe loc, ce viteza poate sa aiba? Cine v-a injectat, dragi bikersi, cu serul dorintei de autodistrugere si de ce, oare, atatea tragedii nu va invata ca toti suntem muritori, indiferent de varsta, de visuri, de scoala, de realizari si mai ales, indiferent de „motor”?

  • bwa, poza aia cu avionul este tare
    h o moto s e x u a l, dar si bombardier maxim :))))))))))))))))

  • ia toji baladist

    spre deosebire de altul, asta avea capul pe umeri. nici nu i-au sarit ochii din cap de la smecherie. doar ca borna aia kilometrica l-a impins in copacul vietii. conspiratie, tentativa de omor, sa il desfrunzeasca 30 de zile.

  • Ce belciuge avea in ur3chi, zici ca era cel mai fioros taur din comuna!!!! Stai sa vezi ca urmeaza si prin Rediu-Breazu sa se intimple ceva. De cand au asfltat astia… merg ca baietii cu 200 la h. Politia doarme in bmw-urile astea noi dotate cu AC si tablete sa se poata uita la filme XXX

  • Cand citesc aceste comentarii imi vin brividi,cata rautate poate fi in unii,Dar de ce nu va ganditi ca in acel moment putea sa aiba un infart sau alt Ceva.

  • Politia este impotenta, cum a fost totdeauna. Stiu toti politistii de cursele cu motoare turate la maximum, de pe Copou, de pe soseaua stre Sculeni, etc…da-i doare la spate. Ei cu ciupeala, si in rest,..e trecut de ora programului.

  • 🐋🐋🐋

    Astia care mor cu motocicleta ar trebui aruncati ca hrana la pesti in Barajul Vidraru

  • – – – Sa mori biologic e una dar sa fii MORT SUFLETESTE precum parte din comentatori, e alta .Singura voastra hrana pare a fi suferinta altora si daca-mi amintesc bine aveti si un echivalent biblic pe masura .Ura voastra viscerala e doar un strigat de AJUTOR pe care nu aveti curajul sa-l cereti onest , nici unui duhovnic nici unui psiholog si nici macar MIRACOLULUI care sunteti voi insiva … Curaj va doresc , caci altminteri s-ar zice ca rataciti aiurea prin Univers .

  • Zoli, ma lasi? Ce infarct? Asta gonea ca nebunul spre moarte, cum o facuse de sute de ori. Si ca el mai sunt vre-o suta, poate, numai in Iasi. Merg de tampiti, cu viteza, fara tobe de esapament, cu cauciucurile slefuite, sa aiba ei viteza si sa bubuie motorul. Ii doare-n c– ca sunt copii sugari care dorm, oameni bolnavi sau batrani care se odihnesc. Nu au nicio treaba ca in Copou oamenii ies sa se relaxeze, nu, sa bubuie motorul si se uita la „prostimea” care nu are „motor”, cu un ranjet tampit si se arunca pe o roata, printre masini si cate si mai cate acte de bravada proasta…

  • Pacat de dansii, nu invata absolut nimic din pataniile altora. Asa cum spunea si cineva mai sus, aseara putin dupa ora 20, un grup de motociclisti tranzita zona…posibil sa fi fost si dansul printre ei…doar unul singur circula in limitele normalului …din pacate pentru el, limita a fost moartea. Dumnezeu sa il ierte ! Si celorlalti pasionati de motoare, sa le dea minte sa princeapa ceva pana nu e prea tarziu!

  • Guzganul Rozaliu

    Borna kilometrică trebuie arestată preventiv, a sărit în fața eroului pe două roți!

  • Din 12 mii de vizualizari s-au gasit cei mai cretini 30 de oameni sa comenteze. Si nu au put scrie „Condoleante familiei” ori Dumnezeu sa-l ierte!” ci cele mai abjecte cuvinte lipsite de empatie. Probabil o pisica sau un caine accidentat v-ar fi trezit sufletele din negura in care va aflati. Omul acesta, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, avea familie, avea o viata, avea prieteni. Prin imbecilitatile pe care le afisati jigniti un om care nu mai e printre noi, ii jigniti familia si prietenii. Sunteti niste bestii, niste creaturi josnice. Daca nu ai nimic bun de zis, mai bine taci. Regret enorm ca traiti printre noi, sunt ingrozit ca as putea sa va intalnesc intr.un magazin. Bine ar fi sa nu primiti si voi astfel de comentarii la moartea vostra, dar ma tem ca destinul va ofera ceea ce dati.

  • liviu si lucian …aveti fiecare cite o borna kilometrica, nu-i neaparat sa va dati in spectacol ca niste femei ce sunteti
    toti h o moto s e x u a li i sunt doar kworve ale atentiei

  • Pacat de borna kilometrica. Sper da fie reparata degraba si corespunzator.

  • Mai oameni buni, unde incape atata rautate in voi?
    A murit un om, un tanar, copilul cuiva, prietenul cuiva, colegul cuiva…
    V-ati pus intrebarea daca nu cumva a facut stop cardiac? Poate avea viteza, poate nu. Specifica undeva in articol asta?
    Judecati dupa aparente, lucru pe care il poate face doar un om fara un gram de educatie.
    Sunteti plini de ura si frustrari, altfel nu imi pot imagina cum poate un om intreg la cap sa vorbeasca asa.

  • Oamenii nu prea au la inima motociclistii. Oare de ce? Poate din cauza ca sunt nesimtiti si terorizeaza orasul cu zgomotul pe care-l fac?

  • cineva, plimba ursul
    daca toata lumea – cu exceptia ta – s-ar fi nascut ieri si nu i-ar vedea zilnic pe strazi..poate te-ar crede cineva 🙂
    h o moto s e x u a l i i au karma rezervata
    in momentul in care esti pe motoreta, bicicleta, trotineta sau monociclu…contezi proportional cu numarul de organe pe care il poti dona
    ideal ar fi sa nu produceti stricaciuni prea mari corpului cind muriti 🙂

  • 1. se spune ca omul prost isi merita soarta)
    2. va dati seama ce facea asta prin oras?
    3. ce fata de libidinos are, cam ca toti motociclistii, are o fatza cu iq mai mic decat unul de pe santier
    4. e greu sa traiesti cu astfel de prosti in societate, si cand te mai gandesti ca mai si conduc masini si motoare, te mai miri de ce viata e mizerabila in Romania

  • Omul asta a fost mai om decat voi, domnilor si doamnelor plini de rautate! Si nu stiu cum se face ca doar oamenii buni se duc, frate

  • Toți cei care ați vorbit urât la adresa acestui băiat…care a decedat să vă fie rușine ,ați arătat încă odată că sunteți niște oameni josnici și fără cultură generală prea multă…băiatul ăsta era un băiat inteligent…cu bun simț și foarte omenos ..nu era nici gay cum spuneți voi nici bombardier…este prietenul meu iar voi sunteți niste javre care mai târziu sau mai devreme o să vă primiti pedeapsa pentru cuvintele post mortem adresate lui…

  • Alin, ai spus ceea ce trebuie. Catalin face parte dintr-o familie braileana serioasa, cu bun-simt. Era istet, inteligent, sociabil. Nu cerceii din ureche, motorul, il caracteriza ca om. Comentariile afisate, pline de rautate, de mistocareala, de…greseli gramaticale, arata nivelul de pe retelele sociale, ale celor care se considera atotstiutori. Am intervenit, pentru ca nu mai am nr de telefon al familiei (mama, Carmen) pentru a le spune CONDOLEANTE si DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA. Daca tu il ai, trimite-mi-l prin mesaj. Fiica mea a fost colega cu Catalin. Multumesc.

  • Nemernicilor care ati comentat mai sus, nu puteti sa va numiti oameni. Sunteti niste scursuri care profitati de umbrela anonimatului ca sa debitati niste prostii imense. Il cunosc pe Catalin, era un baiat de toata isprava, sociabil, in nici un caz gay….Si chiar daca nu ar fi fost asa cum il descriu apropiatii… este COPILUL unor oameni care au ramas distrusi pe viata si nepotul a doua bunici in varsta care il plang. Sper sa va dea Dumnezeu si karma pe care o tot mentionati dupa suflet.

  • bwa, a intrat sororitatea h o moto s e x u a l a pe fir 🙂
    fetitelor, nimeni nu este interesat ce fel de persoana degenerata era
    n-i-m-e-n-i
    singurul lucru de care este lumea interesata este daca a mai omorit pe cineva, daca a produs pagube, etc
    din nefericire pentru fetite plingacioase care incearca sa eliciteze un raspuns emotional din partea lumii, majoritatea covirsitoare a celor care folosesc motorete, scooooteere, biciclete, trotinete si monocicluri nu respecta pe nimeni pe strada si/sau trotuar
    singurul bine pe care existenta voastra patetica il poate aduce pe lumea asta este sa donati organe 🙂

  • – – – „Macanache” draga , tu pari a fi un „jeniu pustiu” , meri la un psiholog mai baiete , acolo-i de tine si daca-ti confirma si retardul infantil cu care te mandresti atat de mult , bucura-te ca cel putin stii clar unde ai ajuns cu evolutia … Nu-i o jignire ci doar o constatare trista mai baiete . Zi faina sa ai

  • livia, ai un comportament de lumea a 3a
    eu traiesc in paradis
    nu ma mai contacta in acest fel
    🙂

  • @Liviu, ti-a cazut borna km pe jos

  • durere mare in lumea bornelor kilometrice, au pierdut una din cele mai deosebite reprezentante ale numerotarii din Romania

  • Cei care ați comentat atât de abject la acest articol aveți nevoie de câte un consult psihiatric la Socola, poate vă și internează la cronici să nu mai umblați printre noi. Iar între timp, vă doresc sincer și respectuos să vă moară și vouă cineva drag iar ceilalți să-și bată de joc la moartea lui și să-l facă în toate felurile. La moartea voastră nu e nevoie să vă doresc nimic căci oricum o să primiți fix ceea ce dați.

  • bwa 12k de borne kilometrice 🙂 , liviu, anonim bla bla
    prin gura ta de c u r i s t vorbeste satan
    ia o borna kilometrica in brate si plingi

  • Dupa ce am citit cateva comentarii aici iar m a apucat rusinea ca sunt roman.
    Cei ce au comentat aiurea la adresa lui sa suga o marr p u l a.
    Noaptea mintii si a inimii cam intensa la voi.
    Era un super baiat.

  • Dumnezeu sa îl odihnească și sa va ierte pe unii dintre voi!

  • Ștefan cel sfânt

    Ce moldoveni spurcați prin comentarii.

  • Ștefăniță

    Spurcatilor

  • Dumnezeu să te odihnească, Cătălin! Îmi vei rămâne în memorie așa cum te-am cunoscut, tu cel din clasa a 12-a,cu viola în mână, glumeț, talentat, pasionat, sufletist, cântând împreună în cvartetul din Galați. Drum bun, îmi pare extraordinar de rău, mulțumesc pentru tot!

  • cei mai terminati posibili in comentarii. @macanache spor la impins scaunul cu rotile ca la ce handicap ai te lasa mainile acusi de la laba, terminat mic ce esti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *