Prima pagină » Titlurile zilei » El este motociclistul care a murit, astăzi, în tragicul accident de la Valea Lupului! Avea 25 de ani şi un copil în vârstă de 1 an – (EXCLUSIV) – FOTO/ VIDEO

El este motociclistul care a murit, astăzi, în tragicul accident de la Valea Lupului! Avea 25 de ani şi un copil în vârstă de 1 an – (EXCLUSIV) – FOTO/ VIDEO

17 aug. 2020, 15:40,
Elena Nicoleta BUJOR în Titlurile zilei

El este motociclistul care a murit, astăzi, 17 august 2020, în tragicul accident de la Valea Lupului! Bogdan Ionuț avea 25 de ani şi un copil în vârstă de 1 an.

Accident rutier grav la Lețcani. Motociclistul a decedat

În urmă cu aproximativ o oră, un accident rutier s-a produs între localitățile ieşeane Lețcani și Valea Lupului. În cadrul accidentului au fost implicate un autoturism și o motocicletă.

Potrivit autorităților, distanța de frânare în cazul autoturismului s-a întins pe 17 m. În pofida eforturilor depuse de medicii prezenți la fața locului, viaţa motociclistului nu a mai putut fi salvată. Acesta a murit lăsând în urmă o familie îndurerată. Dumnezeu să-l ierte.

În momentul ajungerii echipajului medical la fața locului starea lui de sănătate era una foarte gravă. La faţa locului au intervenit polițiștii rutieri.

Un echipaj de la Terapie Intensivă Mobila a încearcat timp de zeci de minute manevrele de resuscitare, însă din păcate fără rezultat.

În urma impactului, porțiunea de drum de la Lețcani a fost blocată.

Citește și: Sportivul Sebastian Ciobanu candidează la Consiliul Local Iași, din partea PMP: „Suntem o echipă de campioni pentru Iaşi!” (EXCLUSIV)

Conform martorilor, conducătorul motocicletei ar fi încercat să efectueze o manevră de depăşire prin dreapta maşinii implicate. În acel moment, şoferiţa a încercat la rându-i să facă spre dreapta, iar motociclistul a intrat din plin în maşină. Impactul a fost unul puternic ce l-a proiectat pe motociclist la câţiva zeci de metri de la locul acestuia.

Testată cu aparatul alcooltest, s-a constatat că şoferiţa nu consumase alcool. Tânărul motociclist, Bogdan Ionuț avea 25 de ani. La faţa locului a venit de urgenţă familia bărbatului. Conform spuselor acestora, tânărul are un copil în vârstă de 1 an.

Urmărire ca în filme pe străzile Iașului. Un tânăr beat și fără permis a încercat să scape de polițiști. A gonit nebunește

Urmărire ca în filme la Iași. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a gonit câțiva kilometri cu polițiștii pe urme, încercând să scape. Nu avea permis de conducere și consumase băuturi alcoolice. A crezut că dacă va apăsa pedala de accelerație la fund va scăpa basma curată

Urmărire ca în filme terminată prost pentru un tânăr de 20 de ani din Țibana. Mihai Roman conducea un autoturism marca Toyota Celica și nu a oprit atunci când polițiștii i-au făcut un semn.

„La data de 11 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza municipiului Iași, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism. Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat, s-a procedat la urmărirea autoturismului. Ulterior, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr, de 20 de ani, din comuna Țibana, iar din verificările efectuate a rezultat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar cercetările continuă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județan (IPJ) Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`