Prima pagină » Titlurile zilei » El este „măcelarul” din Tudor Vladimirescu! După ce a petrecut în Glows Club, și-a atacat rivalul cu un cuțit! A plecat și l-a lăsat într-o baltă de sânge – EXCLUSIV

El este „măcelarul” din Tudor Vladimirescu! După ce a petrecut în Glows Club, și-a atacat rivalul cu un cuțit! A plecat și l-a lăsat într-o baltă de sânge – EXCLUSIV

15 oct. 2022, 02:00, 25 ,
în Titlurile zilei

În dimineața zilei de 13 octombrie 2022, în jurul orei 4:00, după o noapte de distracție pe cinste în Glows Club Iași, Emanuel M. și-a înjunghiat rivalul, Remus M., cu un cuțit. Conflictul a izbucnit spontan, dar Emanuel a încetat doar după ce l-a măcelărit pe tânăr, provocându-i mai multe plăgi

Victima este internată la Clinica de Chirurgie Generală a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon” Iași, starea sa nefiind gravă. Agresorul a fost identificat și reținut pentru 24 de ore de către polițiștii ieșeni, pe numele său fiind deschis un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

o imagine cu Club Glows

Conflictul a izbucnit spontan, dar Emanuel a încetat doar după ce l-a măcelărit pe rivalul său, provocându-i mai multe plăgi

Agresorul și-a urmărit victima și a atacat-o cu un cuțit

 o imagine cu agresorul din Tudor Vladimirescu

Agresorul a fost identificat și și reținut pentru 24 de ore de către polițiștii ieșeni, pe numele său fiind deschis un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice

Conflictul dintre Emanuel M. și Remus M., ambii fiind studenți, a izbucnit joi dimineață, 13 octombrie 2022, în jurul orei 4:00. După ce au petrecut în Glows Club Iași, la o petrece privată organizată de Liga Studenților, Emanuel M. l-ar fi așteptat pe Remus M. la ieșirea din clubul de noapte și l-ar fi urmărit până în spatele căminului T 13. Între cei doi tineri a izbucnit o ceartă, care a exacerbat, Emanuel M. atacându-și rivalul cu un cuțit. După ce l-a lăsat într-o baltă de sânge, Emanuel M. s-a făcut nevăzut.

„Au fost de la poliție și au preluat imaginile de pe camerele de luat vederi, dar conflictul nu a avut loc nici în incinta localului, nici în fața sa. Poliția a cerut imaginile de pe camerele de luat vederi pentru a recrea firul conflictului, nu știau de la ce a pornit. Din câte am înțeles, au participat la o petrecere privată cu Liga Studenților în local, dar l-a înjungiat în drum spre cămin sau în apropierea acestuia, în niciun caz în fața clubului”, a declarat patronul Glows Club Iași.

 o imagine de la conflictul din Tudor Vladimirescu

Victima este în prezent internată la Clinica de Chirurgie Generală a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon” Iași, starea sa nefiind gravă

„Măcelarul” din Tudor Vladimirescu a fost reținut de polițiștii ieșeni

o imagine cu un politist

Dacă se va dovedi că „măcelarul” din Tudor Vladimirescu a comis fapta, acesta va petrece ani grei după gratii

Remus M. are 29 de ani, este originar din Botoșani și este student la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași.  În data de 13 octombrie, în jurul orei 4:00, acesta a fost atacat de un alt student cu un cuțit. Ambii tineri se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Din cauza loviturilor primite, Remus M. a ajuns la spital cu plăgi multiple înjunghiate, fiind internat la Clinica de Chirurgie generală a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon” Iași.

„Pacientul în vârstă de 29 ani, M. R., din Botoșani, a fost găsit în Tudor Vladimirescu de o ambulanță tip C, după o agresiune fizică, cu plăgi multiple înjunghiate, plagă omoplat stâng de 3 cm, plagă 1/3 sub coapsa stângă reg post, plagă deget 3,4,5 mâna stângă, plagă superficială 1/3 inferior gamba stângă față ant. etilism acut, Hg 14g/dl la sosire, acidotic, palid transpirat. Internare chirurgie generală, suturarea plăgilor, nepenetrată”, a declarat prof. dr. Diana Carmen Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

Agresorul a fost identificat, pe numele său fiind deschis un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 04:00, polițiștii ieșeni au fost sesizați despre faptul că un tânăr ar fi fost agresat de către un necunoscut, în timp ce se afla în zona unui club de pe raza mun. Iași. În câteva ore de la sesizare, persoana bănuită de comiterea infracțiunilor, un bărbat din județul Vaslui, a fost identificată, pe numele său fiind emis un mandat de aducere. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 13 octombrie a.c., bărbatul a fost reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași și introdus în Arestul IPJ Iași.

La data de 14 octombrie a.c., a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, au transmis reprezentanții IPJ.

Dacă se va dovedi că „măcelarul” din Tudor Vladimirescu a comis fapta, acesta va petrece ani grei după gratii.

Comentarii
  • Toata vara a fost liniste, acum au venit toti harletzii de la curu vacii sa aglomereze orasul, sa-l umple de kkt si sa se omoare intre ei, Iasi capitala studentilor mioritici.

  • Toata vara a fost liniste, acum au venit toti harletzii de la curu vacii sa aglomereze orasul, sa-l umple de kkt si sa se omoare intre ei, Iasi capitala studentilor mioritici.

  • Sa ii uram la mulți ani lui spadafora asta de la tara

  • Lasă că sunt și străini care fac același lucru, prin centru. Ăsta este riscul atunci când ai un oraș universitar, vin tot felul de specii și indivizi din toate părțile lumii, și nu doar cei mai inteligenți, acum se vor pricopsi cu dosare penale, exmatriculați, ce mai….un viitor „strălucit”!

  • Iesean supărat

    Trebuie luate măsuri urgente de către autorități pentru calmarea acestor specii preistorice.Nu înțeleg de ce nu este un regulament de parcari autoturisme in campusuri? Sa se introcucă PLATA pe locul de parcare ( 100 lei/zi ) … Au ajuns urangutanii ăștia sa blocheze orașul, vin mârlanii cu maimuța de la coada vacii și blochează orașul. Faceți-le Park&Ride la intrare in oraș sa își lase acolo mașinile și sa le ia când pleacă înapoi . Prin oraș sa folosească mijloacele de transport in comun . De asta e blocat orașul ,de asta e poluare maximă,vin târtanii sălbaticii blochează orașul și se bat cocalarii prin cluburi

  • Un gunoi, trebuie aspirat!

  • Cum adica „daca se va dovedi ca el este autorul”? Victima traieste, il poate identifica, sunt imagini de pe camerele de luat vederi, au participat la aceeasi petrecere. Si ce legatura are Liga studentilor? Care liga anume a studentilor? Sunt multe ligi studentesti. Nu pot da petreceri? Ce treaba are liga cu acest eveniment? Poate ar fi indicat ca la intrarea in localuri sa fie cautati la intrare clientii de arme sau posibile arme.

  • Putea fi si invers atacul. Putea fi mai grav, cu mortaciune. Puteau fi implicati nevinovati.
    Asta se petrece cand se amesteca ghiolbania vegasluyana cu primitivismul bostonian.
    Ca se omoara sau se schilodesc intre ei nu e nicio paguba. Trist e ca ne ocupa orasul si ca dupa terminarea „studiilor” (auzi, student la 29 de ani, pai ce mai e de adaugat!!) in loc sa plece de unde au venit, raman aici. Se reproduc, se inmultesc.
    Ocupa parcari, gradinite, paturi de spital, locuri in tramvaie, restaurante, locuri de munca, umplu parcurile, sufoca traficul, polueaza zi de zi. Isi aduc rudele de la taranoaia sa se faca si aia „ieseni”.
    Cum zic clujenii : vinitura. Boston, vegasluy, etc.

  • Ciomârtani veniți de prin cine știe ce văgăuni, poluează Iașul.

  • Cand auzi de Botosani Vaslui Bacau tragi apa. Ciobani ordinari veniti de la kurul vacii

  • Parinti stud.

    N-oi lam trimis pe baiet la Iasi sa anvete, sa fie student, ansa ce-l de la botojani la provocat ca e mai mare are 29 ani si apoi sa taiet singor la mana si a tipat de a vinit politia si salvarea la loat la spital pe degeaba ce daca era baut bause un pahar de hin curat de la tara carei problema de ce nu se face paza ca sa poata studenti sa anvete civilizat an oras baietu nostru ai nevinovet ce-l din botojani la provocat si so taiet singur

  • Iesean 100 la 100

    pai târleții astia de la Botoșani la 29 de ani sunt studenti la Iasi? Ia unu sa fie tratat la botoșani si celalat incarcerat acolo!

  • el este.. cine este el daca i-ati ascuns fata

  • vasluieni sunt in top si la prostie dar mai ales la mirlanie ,ne termina cu sofatul ,in fiecare saptamina accidente cu masini cu nr de vaslui in special cu volan invers normalului.

  • Vaslui e orasul nr 1 in Moldova legat de omenie, curatenie, civilizatie, etc.
    Batai ?! in Tudor ?! Au fost dintotdeauna Politia nu-si face treaba.

  • Asa-i, asa-i, aia din boston is cei mai necivilizati. Se dau oraseni, da nu-s. Ce istorie au aia ?
    Noi vasluienii avem Podu Inalt, avem Husii, vinurile, pateul de ficat, etc.
    Bostonienii au prostia si ingamfarea.

  • Cei mai importanti oameni din istoria Moldovei s-au nascut la Botosani, Iasi e zero barat in toate, noroc ca e centru universitar.

  • Cei mai importanti oameni din istoria Moldovei s-au nascut la Botosani, Iasi e zero barat in toate, noroc ca e centru universitar.

  • Mai inteleptul

    Noroc ca va trimiteti la Iasi puradeii la scoli si bolnavii la tratament. In rest, da, bostonul da nastere la specimene care intra in istorie pe usa din dos. Si acolo raman. Marea istorie bostoniana, daca nu ar fi de plans e de ras zi de zi.

  • Doamne, câţi i.di.oţi mai comentează aici !!! Dacă ar fi fost amândoi din Iaţi, aţi fi tăcut mâlc, frustraţilor !!!

  • asta rupe dildourile la videochat

  • Al dracului ieseni! Nu le place de nimeni. Dupa ce ca stau intr un oras universitar, ei sunt total analfabeti dar si prosti gramada! Auzi la ei ca nu le convine de alti romani ce vin sa invete! Pai mai oligofrenilor, procentual vorbind, sunteti mult mai dobitoci decat restul veniti din alte orase. Plus de asta, voi stiti prea bine ca locuiti intr un oras universitar! Pai de ce mortii vostri nu plecati sa locuiti in p..@ cu satelitul daca vreti liniste si pace? Ca pace nu e nicaieri dobitocilor si cretinilor! Da fraieror, astia de au venit din alte locuri va ard femeile si copchilele pt ca sunteti prosti si analfabeti! Educatie ZERO! Desi e oras universitar! Sa va luam in p..@ mamele, surorile si femeile! Copchilele si alea atunci cand cresc! Iar voi, iesenii ordinari (nu toti!) Ce va comportati ca niste oligofreni, multa mui3!!!

  • CorulBagaboantelor

    Asta este o „EXCORTA” :))) Cica fac si in cuplu. El bisexual chipurile! Ii place la gagiu cocoselu ca la nevasta sa :)))))
    Ea era prostituata si inainte sa fie cu el. O jegoasa despre care se gasesc recenzii foarte urate pe nimfomane.

  • Cunoasteti cumva exemple de ieseni plecati sa locuiasca in vreuna din marele metropole boston, dorocoi, vegasluy, guși, ciuceava, fratauti, foltixeni city, bacchau, blebdea sau asemanator ? Nu ?
    De ce oare ?
    Ca la noi in Iasi e plin de provinciali din acele …zone, si nu numai.
    Cu totii au venit sa …invete.
    Si, frate, ce mai invata !
    Insa cei 7 ani de-acasa, saracii, n-au de unde. Ii recunosti dupa vorba, dupa scris…
    Ghiolbanul tot ghiolban ramane, chiar si mutat in Iasi, si nimic nu-l ustura mai tare decat sa-i amintesti ca e descalecat de la curul vacii.

  • Provintziala

    Mai baieti, nu sunteti cu toate acasa. Ce tot atat hate, ce tot atata discriminare in functie unde ne-a fatat mama, ca zona geografica? Ca o palma de pamant e si la Vs si la Bt si la Iasi. Nu asta te face om. Siii, ma rog, ce tot atata aduceti, cultilor, vorba despre curu’ vacii? Nu toti mancati de acolo? Tot respectul pt cei de la curu’ vacii, care ne hranesc pe toti. Iar cei carora nu le place ce scriu, sa nu mai aveti parte de lapte, branza si nici …. oua. Ca doar si astea vin de la curu’ gainii. Minti marunte si superficiale. Pacat de timpul meu, de l-am consumat aici, raspunzandu-va voua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *