Prima pagină » Titlurile zilei » El este iubitul secret al fiicei primarului Mihai Chirica! Tatăl său a deținut o funcție importantă și face parte din PSD

El este iubitul secret al fiicei primarului Mihai Chirica! Tatăl său a deținut o funcție importantă și face parte din PSD

Thea Maria Chirica, fiica cea mare a primarului Mihai Chirica, are un iubit secret. Adolescenta trăiește o adevărată poveste de dragoste cu fostul său coleg de clasă, Andrei Bulgariu, fiul fostului director al Aeroportului Internațional Iași

Recent, Andrei Bulgariu a cumpărat pentru el și iubita sa două bilete București – Malta. Ambele au fost plătite de tânăr. Se pare că cei doi profită de lunile acestea pentru a petrece cât mai mult timp împreună, deoarece din toamnă vor continua relația de la distanță. Thea Chirica va studia la București, iar iubitul său în Manchester, Anglia.

Iată ce iubit are fiica primarului Mihai Chirica

Poveste de dragoste desprinsă din filme! Thea Maria Chirica se iubește cu Andrei Bulgariu, fiul lui Cătălin Bulgariu, fostul director al Aeroportului Internațional Iași. Cei doi tineri în vârstă de 19 ani au fost colegi la Colegiul Național Iași și se cunosc încă din clasa a V-a. Relația lor pare a fi una secretă, deoarece în mediul online apare o singură fotografie de grup în care pot fi observați cei doi îndrăgostiți.

Andrei Bulgariu este pasionat de șah, iar în 2013, când avea doar opt ani, a devenit campion al Uniunii Europene, obținând o medalie de aur, în Malenovice, Cehia. O altă pasiune pe care o are acesta este geografia. A participat, în mai mulți ani, la olimpiada de geografie, cea mai recentă fiind etapa națională care s-a desfășurat în perioada 25-30 aprilie 2024, la Constanța.

Contactată de către reporterii BZI, Ana Maria Fodoreanu, mama Theei, nu a negat relația dintre fiica sa și Andrei Bulgariu, dar a precizat că tinerei îi place să păstreze discreția în ceea ce privește viața personală.

„Cine v-a trimis informațiile cu Bulgariu, eu nu v-am zis nimic. Fata nu vrea să fie asociată cu taică-său, ea a răzbătut prin munca ei, a învățat. Întrebați-o pe ea dacă are o relație cu Andrei Bulgariu. Unde au apărut poze cu Thea și Andrei Bulgariu? La fiică-mea nu sunt, unde sunt? Trimiteți-mi și mie, dacă puteți, ce poze aveți cu ei doi. Nu fac la caterincă, eu nu am știut că au apărut poze cu ei doi în mediul online. Până la urmă, e viața lor personală. Ei sunt prieteni, se cunosc, au copilărit împreună, sunt colegi din clasa a V-a”, a declarat Ana Maria Fodoreanu.

Thea Chirica și Andrei Bulgariu vor avea, din toamnă, o relație la distanță

Amintim faptul că după afișarea rezultatelor la examenul de Bacalaureat 2024, unde Thea Maria Chirica a obținut media finală 9,75, părinții săi i-au făcut cadou o bijuterie și o vacanță exclusivistă pe Coasta Amalfi, Italia.

Fiica edilului a fost admisă la două facultăți de Drept, una în București și alta în Cluj-Napoca, dar își va continua studiile superioare în domeniul juridic în Capitală.

„I-am făcut și un cadou pentru rezultatul obținut, i-am luat o amintire frumoasă, o bijuterie, va pleca și într-o vacanță după admiterea la facultate. Vacanța va fi în străinătate, în afară. Va pleca pe Coasta Amalfi, iar după aia, la anul, la sfârșitul lui ianuarie, pleacă o lună în Singapore, Malaezia și Bali”, a povestit Ana Maria Fodoreanu, fosta soție a primarului Mihai Chirica.

Fiica lui Mihai Chirica își ține iubitul secret, iar cei doi tineri își vor continua relația la distanță din toamna acestui an, deoarece Thea va studia în București, iar Andrei în Manchester, Anglia.

Comentarii
  • Chiar nu aveam tihnă dacă nu știam cine-i dă la buci coțohârlei! Mi se pare știre de kkt.

  • Stire de c.acat din toate punctele de vedere … treaba calului de unde bea magarul apa

  • Sefu de serviciu

    oricum are o fata de prost tantalaul ala

  • 🛐Motto: "Iar copiii noștri vor fi, la rândul lor, șefii copiilor voștri"

    Știrea e faină și numai un prost ( imbecil funcțional) ar spune că e o știre inutilă.
    Priviți cu atenție poza din articol, nu contează care, acolo apare viitorul șef al copiilor voștrii.
    El, cel din poze, o să vă certe sau concedieze odraslele voastre …pt că așa e scris in stele: copiii lor vor fi șefii copiilor voștri ! 😋

    • Neoss raspunde : e foarte ok sa fie asa … daca nu ve_ti educa copii sa creasca intrun mediu competitiv … oricare ar fi eforturile dumneavoastra … pana una alta trebuie sa fie cineva care sa faca curatenie in toalete

  • Noua ciocoime. Priviți-i pe viitorii politicieni ai Iașilor.

  • Arata cam gay. Noroc ca pleaca in UK. Va avea sansa sa isi lamureasca orientarea sexuala.

  • O sa l agate în UK. Bărbații cu adidașii aia

  • Neoss raspunde : e foarte ok sa fie asa … daca nu ve_ti educa copii sa creasca intrun mediu competitiv … oricare ar fi eforturile dumneavoastra … pana una alta trebuie sa fie cineva care sa faca curatenie in toalete

  • La Londra se îmbracă în femeie 😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *