Prima pagină » Cultural » El este iubitul Dariei, fiica lui Cătălin Crișan. “E magician și…”

El este iubitul Dariei, fiica lui Cătălin Crișan. “E magician și…”

28 nov. 2023, 10:50,
în Cultural

Au apărut primele informații despre iubitul Dariei, fiica lui Cătălin Crișan. Cei doi sunt împreună de trei ani și locuiesc împreună ca un cuplu. Artistul poate fi mândru de fiica sa din căsătoria cu Lucia Bubulac. Daria și-a finalizat studiile la facultatea de Teatru și face parte din proiectul Mamma Mia, unde împarte scena cu artiști consacrați precum Loredana Groza și Horia Brenciu.

Pe lângă succesul profesional, fiica artistului se bucură și de o relație sentimentală de trei ani cu un colegiu de-al său, Darisian, cu care împarte și un cămin. De asemenea, fratele ei, Raris, este student la Conservator.

El este iubitul Dariei, fiica lui Cătălin Crișan

Chiar dacă s-a răspândit un zvon că Daria ar avea o relație cu Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Jr., situația este complet diferită. Fiica lui Cătălin Crișan a descoperit, de fapt, dragostea alături de un magician.

„Iubitul meu e magician şi îl cheamă chiar Darisian. Din prima mi-a atras atenţia faza cu numele noastre şi am zis că ori suntem adversari, ori coechipieri. Suntem împreună de trei ani. Este şi el este un artist complet. Ne potrivim perfect, mai ales ca prieteni, suntem cei mai buni prieteni.  Viaţa de cuplu este foarte uşoară! Locuim împreună, totul vine natural, nu există compromisuri, este vorba de înţelegere şi comunicare. Nu înţeleg cuplurile care fac compromisuri, la noi este vorba doar despre foarte multă iubire!”, povesteşte fiica lui Cătălin Crişan, pentru Fanatik.

De unde crede Daria că are talentul

Fata cea mare a lui Cătălin Crișan a urmat mai întâi Medicina, însă se pare că acest domeniu nu i s-a potrivit și a renunțat. Și după cum se spune că așchia nu sare departe de trunchi, acest lucru a fost valabil și în cazul Dariei. Tânăra s-a îndreptat în cele din urmă către latura artistică, astfel că a început să studieze muzica și actoria. Daria a făcut parte din distribuția mai multor piese de teatru și își ajută tatăl la școala Cătălin Crișan Education Center.

Daria este convinsă că a moștenit talentul atât de la mama ei, cât și de la tatăl ei, Cătălin Crișan. Cei doi obișnuiesc să vină să o susțină și la spectacole.

„Moştenesc talentul şi de tata, şi de la mama. Vin la spectacolele mele, sunt captivaţi de ceea ce fac. Îmi dau sfaturi mereu, eu le ascult, iar eu iau fix ce mi se potriveşte. Nu fac cuvânt cu cuvânt ceea ce îmi spun ei, iau informaţiile şi le aplic în funcţie de nevoile şi caracterul mele. De tata ştie toată ţara cum cântă, dar puţini ştiu că şi mama este o soprană extraordinară. Am moştenit talentul de la ambii”, adaugă ea.

Iubitul Dariei, fiica lui Cătălin Crișan, este magician și sunt împreună de trei ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *