Prima pagină » Titlurile zilei » El este ieșeanul care face furori pe TikTok! Sorin Dumitraș a frânt inimile a sute de femei: „Eram cel mai iubit bărbat din România” – FOTO/VIDEO

El este ieșeanul care face furori pe TikTok! Sorin Dumitraș a frânt inimile a sute de femei: „Eram cel mai iubit bărbat din România” – FOTO/VIDEO

01 aug. 2023, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

Sorin Dumitraș are 34 de ani, iar fără doar și poate este unul dintre cei mai atrăgători bărbați din Iași. Tânărul este militar în prezent, iar timpul liber și-l petrece pe TikTok sau în sala de fitness. Acesta este antrenor personal, dar și striper, reușind datorită acestor activități să-și sporească veniturile. Pe lângă fitness, Sorin este pasionat și de călătorii

Sorin Dumitraș a participat și la câteva emisiune televizate. În anul 2014 a luat partea la emisiunea „Burlăcița”, reușind să se situeze printre preferații Andreei Mantea. Un an mai târziu, în 2015, ieșeanul a încercat să le cucerească pe fetele de la „Insula Iubirii”. Aceste apariții i-au adus lui Sorin foarte multă popularitate, tânărul bucurându-se de un real succes în rândul doamnelor și domnișoarelor. De altfel, a avut o relație de 2 ani și jumătate cu celebra cântăreață Bella Santiago.

Are 34 de ani și întoarce privirile ieșencelor: „Nu este ușor să ai o relație cu un dansator”

Sorin Dumitraș le-a povestit reporterilor BZI că a urcat pentru prima dată pe scenă în anul 2011, când era un simplu student, plecat în SUA prin intermediului programului Work and Travel. Dintr-o simplă întâmplare, Sorin a participat la un concurs de striptease, pe care l-a și câștigat. A obținut, astfel, pe lângă un premiu în bani și un job de dansator.

„Sunt tipi care practică doar striptease, iar unii care practică doar animație, eu le practic pe amândouă. Prima oară am urcat pe o scenă în anul 2011. Eram în America și a fost, pur și simplu, o întâmplare. Am mers cu niște colegi de muncă într-un club și am aflat că săptămâna următoare se organizează un concurs. Eu eram tânăr, student, investisem 3.000 de euro ca să plec cu Work and Travel și aveam nevoie de bani. Am văzut că băiatul câștigător primește 50 de dolari și contract cu respectivul club.

Am decis să particip și eu, eram să și pierd concursul, deoarece eu stăteam departe de locație. Am ajuns pe ultima sută de metri, am fost ultimul, dar cel dintâi, deoarece am câștiga concursul. Părinții mei nu au avut niciodată nimic împotriva acestei meserii, m-au încurajat să fac ce-mi place. Din cauza acestui job am avut multe probleme amoroase, dar de fiecare dată le-am explicat clar iubitelor că este un job, o sursă de venit, am vrut să mă susțină în chestia asta. Nu este ușor să ai o relație cu un dansator sau cu o dansatoare, pentru că, evident, are contact cu publicul, are contact cu persoane de sex opus”, a povestit Sorin Dumitraș.

În anul 2014, Sorin a participat la emisiunea „Burlăcița”, unde a încercat să o cucerească pe Andreea Mantea. Ieșeanul a profitat de abilitățile sale și i-a făcut burlăciței un show de striptease ca la carte.

„Am avut un date mai interesant, într-un cadru romantic. Din punctul meu de vedere a fost cel mai fain date. Clar a fost totul regizat. Ei m-au pus s-o fac, pentru că mie îmi era jenă să fac asta filmat, dar nu-mi pare rău. Andreea Mantea m-a eliminat pe motiv că am mers prea departe, că am avut anumite fantezii. I-a plăcut și ei la maxim, sunt convins că, dacă eram în viața reală, seara ar fi continuat”, a mărturisit tânărul.

Sorin Dumitraș își dorește să devină din ce în ce mai popular pe TikTok

În anul 2015, Sorin a participat la o altă emisiune TV, la „Insula Iubirii”, unde a fost ispită. Tânărul le-a dezvăluit reporterilor BZI că în viitor plănuiește să mai participe și la alte emisiuni.

„Eu nu sunt genul de bărbat care să stea în limbă după o femeie, indiferent de cum ar arăta ea. Dacă știu că 99 de bărbați o asaltează, eu nu vreau să fiu al 100-lea care face același lucru. Dacă e să fie a mea, o să fie, dacă nu, asta e. Eu am intrat în emisiune un pic mai târziu, emisiunea era deja începută, cărțile erau deja făcute, între fete și ispite existau deja niște simpatii.

Eu, la «Burlăcița», am avut foarte mare succes, eram cel mai iubit bărbat din România, toate femeile mă opreau toate să fac poze cu ele și cu iubiții lor, era o nebunie. Chiar și după 9 ani de zile, oamenii încă mă recunosc pe stradă”, a mărturisit Sorin.

Sorin Dumitraș a început să fie activ pe TikTok în octombrie 2022, iar de atunci a reușit să strângă mii de urmăritori și zeci de mii de aprecieri. Deși petrece doar câteva ore pe zi pe TikTok, Sorin reușește să obțină, din live-uri și match-uri, destul de mulți bani.

„La început credeam că TikTok-ul e o prostie, o maimuțăreală. De fapt, am descoperit că este o sursă de venit, sunt oameni care câștigă bani frumoși din chestia asta. În plus, te poți exprima liber. Eu mă regăsesc în chestia asta, dar sunt criticat inclusiv de familia mea. Dacă faci TikTok, nu înseamnă că ești neserios”, a dezvăluit Sorin Dumitraș.

Comentarii
  • Art.8 c)să preţuiască onoarea şi gloria de luptă ale forţelor armate ale României, ale armei şi unităţii din care fac parte, precum şi demnitatea gradului şi a uniformei militare pe care le poartă – Legea 80/1995

  • Prostitutie mascata

    Reclama pt prostitutie mascata!!!cunoastem stilul…

  • Mioara, fabrica de textile Pascani

    Bai, ma gandeam ca face ceva, …canta, spune poezii, picteaza, scrie romane, poate e contabil pe undeva?!? Nimic.
    Daca era ceva de capul lui, sareau televiziunile din USA sau Bucuresti si avea si el o emisiune, ceva.
    Din ce am vazut pe tiktok, tipul nu prea le are cu vorbitul/exprimatul ideeilor.
    De exemplu, in primul clip sta la bustul gol si invarte cureaua de la pantalon, wtf?

    Mesaj intim pentru acest ieșean:
    Oricum, noi, femeile din industria textila de iubim, că ca tine nu gasim. 🤪

  • O mare personalitate, cu care ieșenii se mândresc nevoie mare. Vasluienii, botoșănenii, etc. mor că n-are valoarea mea.

  • Asta rupe video chat-ul…nu mai promovați toate petardele steroidizate

  • $$$$ Streaptease? Sa fie dat afara din armată. Efectiv face de râs aceasta uniforma $$$$

    De ce acest individ mai face parte din structurile ministerului apararii?
    Face de ras uniforma. Nu cred ca buneii nostrii care au patat cu sânge au facut „streaptease”.
    Nu ai voie cat esti sub contract sa prestezi asemenea ,, talente ,,.
    Sa-si dea demisia din armată, dupa aia poate sa faca ce vrea el.

  • Hopaa , după paradele gay avem acum și articole cu petarde masculine

  • Chiar ati innebunit de tot in ultimul timp.
    Au disparut barbatii adevarati, ori sunt lover boys ori se dezbraca si isi arata țîțele ori vor sa fie femei.
    Petece-ti timpul liber altcumva, stai pe tiktok si te prostituezi.

  • Nu e frumos deloc, are ochii umflati de bautura, pare taranoi si destul de prostut

  • IPS Onilă gay

    Fix poze de genul asta sunt pe toate platformele gay , Escort gay, e homalău? Sau face bani și cu ăștia ? E activ ? ori pasiv ?

  • decat sa omoare in razboi mai bine rupe pe tictoc

  • Fereasca! Numai femeile batute in cap si disperate dupa ceva ce au barbatii in pantaloni s-ar uita la acest individ 😬. Sincera sa fiu, nu ma atrage. Parca e prostituata masculina 😑

  • Gina, femeie care iubeste bărbații frumoși.

    Bai, da natărai mai sunt unii moldoveni.
    Cum apare un moldovean frumos, destept …cum sar proștii/invidioșii pe el sa-l atace, chiar nu aveti minte deloc ?
    Aștia care-l criticati, uitați-va la ardeleni…!!!
    Ardelenii cheliosi,aia cu burtă, cu ochelari, mici de statura pana 1.76cm, care is urați cu draci…nu sunt promovati, sunt trimiși la stână, unde să faca brandza bună.
    Doar aia frumosi, cu par,barba si inalti de peste 1,89 sunt scoși la inaintare, îi vezi la tv, îi auzi la radio, apar in ziare.

    De azi inainte, cine mai critica un moldovean frumos, masa-i baga€boantă, taica-su…sofer de taxi galben 🚕 iar el e un chelios/spân cu puța mica de 2cm. 🌝

  • Gina, aia de care vorbesti sunt unguri 🙂 Si au mustata pe piept.

  • Mie mi so întărit ciocanul și so făcut cît turnul Eifel , ah ce laș bate la funduleț și īn guriță

  • Boguta kuk mik

    Eu boguta cuc mik sint idolul femeilor …apelati la mine ca eu sint gigolo..

  • O may god!!!
    Mie mi-a frânt inima…pisicuța din poza…
    Frumușică foc! Îl eclipsează pe gigoloul militar!.Cred că face furori pe Tik-Tok…
    Cate vizualizări are? Splendida…

  • Cinema și teatru ieftin

    Mii milă de el. Din nou se face de rușine. Încă nu a înțeles nici în ziua de azi că are un stil antipatic și arogant.
    Eu sunt aici să citesc comentariile. Mi-am luat și pop corn cu cola zero 😅

  • pai asta fac oamenii frustrati!

  • pai asta fac oamenii frustrati!

  • moldoveni comunisti batuti in creier care nu suporta cand un om este mai bine ca ei,vedeti-va fratilor de viata voastra plictisitoare si de femeile voastre nasoale ! pai daca il vedeti pe strada nu aveti curaj sa-i spuneti asa ceva in fata,ca va desfiinteaza numai din vorbe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *