Prima pagină » Titlurile zilei » El este Gheorghe, individul ridicat de mascați din Tudor Vladimirescu! A primit o geantă de bani după ce a șantajat un bărbat. Povestea suna periculos: viol și lipsire de libertate – EXCLUSIV/FOTO

El este Gheorghe, individul ridicat de mascați din Tudor Vladimirescu! A primit o geantă de bani după ce a șantajat un bărbat. Povestea suna periculos: viol și lipsire de libertate – EXCLUSIV/FOTO

22 ian. 2024, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Un individ a fost ridicat de mascați la Iași, în Tudor Vladimirescu, după ce a primit zeci de mii de lei în urma unui șantaj. Polițiștii au organizat un flagrant, iar bărbatul a ajuns în arest. Ulterior, a fost prezentat în fața judecătorilor, iar aceștia l-au arestat pentru 30 de zile

Acțiune-fulger a polițiștilor din Iași într-un centru comercial din cartierul Tudor Vladimirescu. Vineri seara, mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS) au înconjurat un individ care avea asupra lui zeci de mii de lei pe care i-ar fi primit de la un bărbat pe care l-a șantajat. Mai precis, Gheorghe Antoche ar fi cerut 20.000 de euro de la acesta pentru a nu-l denunța la poliție.

Antoche i-ar fi spus bărbatului că în cazul în care nu va primi suma cerută îl va denunța autorităților din Italia pentru că ar fi sechestrat și violat o femeie. Povestea era însă una inventată. Victima a cerut ajutorul polițiștilor, iar după mai multe verificări, oamenii legii i-au întins o cursă lui Antoche. Acesta a fost prins în flagrant în timp ce avea asupra lui 10.000 de euro, bani obținuți în urma șantajului.

Ridicat de mascați la Iași, din Tudor Vladimirescu, și dus în arest

După ce a fost ridicat de mascați, a ajuns în arest.

„La data de 19.01.2024, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Iași un bărbat, de 43 de ani, din județul Neamț, care este bănuit pentru comiterea infracțiunii de șantaj, faptă prevăzută și pedepsită de art. 207 Cod penal. Cel în cauză este cercetat pentru faptul că în cursul lunii decembrie 2023 ar fi solicitat unei alte persoane sume de bani pentru a nu divulga anumite informații de natură a prejudicia persoana vătămată.

În cadrul activităților efectuate în dosarul penal aflat în lucru, la data de 19.01.2024, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Biroului de Investigații Criminale, cu sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale și Brigăzii de Operațiuni Speciale Iași, au prins în flagrant, pe raza municipiului Iași, pe cel bănuit în timp ce primea de la persoana vătămată o sumă de bani. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Iași. În cursul zilei de 20 ianuarie 2024, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței de judecată”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

A fost arestat pentru 30 de zile

Polițiștii l-au prezentat pe Antoche în fața judecătorilor ieșeni, iar aceștia au decis să-l aresteze preventiv.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași în ceea ce îl privește pe inculpatul ANTOCHE GHEORGHE și dispune arestarea preventivă a inculpatului pentru comiterea infracțiunilor de șantaj începând cu data de 20.01.2024 și până la data de 18.02.2024, inclusiv”, se arată în decizia magistraților ieșeni.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu individul care a fost ridicat de mascați la Iași, în cartierul Tudor Vladimirescu.

Comentarii
  • Vinitură. Toate scursurile din provincie sunt atrase de orașul ăsta și nu mai scăpăm de ei.

  • Cum de au ajuns ma taranoii astia sa detina titluri de ziar? Cum a ajuns pleava asta in oras?

  • Invatati sa scrieti !!!! V – a ?!?!? Stiti sa l folositi ? Incultilor !!!

  • fereasca!!!!! de unde apar aceste fetze ???!!!! cu creieru in pantaloni ?!!!!!!!!!!!!!!

  • R E A L I T A T E A

    Gunoaie generate de democrație și clasa politică care de orice s a ocupat, numai de siguranța societății nu! Din contra.

  • In(cultule) grammair,nu te da rotund pe tastatura:”v-a” se foloseste pentru timpul trecut ori in art.scrie ca”va” primi,”va” sta etc.

  • La puscarie drogatul de chirica

    Jos chirica La puscarie chirica!!!!!!!nu mai promovati tarani care sa uitat numai la filme toata viata lor ….pe noi ieseniii ne intereseaza cum scapam de infractorul chirica!!!!

  • Mare e grădina! 😬

  • Era sa intreb de unde a mai aparut aceasta față de cur pictat. Dar am aflat. Aceste gunoaie venite la oras din strafundurile provinciilor numai rau aduc. Numai beșini in capetele lor. Legea e aiurea. Da drept ghiolbanilor sa vina la oras. Pentru asta pana si Blebea (de unde vine plebea) e prea mult.

  • Încă sunt uimit de numărul mare de ieșeni gomoși, care cred că Iașul e un soi de capitala, iar orașele din jur sunt „provincia”. Mai greu le este ieșenilor care merg la București și dau fata in față cu realitatea: ce sa vezi, și ei sunt băgați în troaca provincialilor, viniturilor, a celor care aglomerează traficul bucurestean fara rost și ocupa locurile de parcare ale bucureștenilor.

  • Nu pare genul care a muncit vreodată în viața lui, dar are cam de toate. Iar ca el sunt multi. In timpul asta, pulimea plătește salariile alora de la ANAF.

  • Politistul peste acoperire

    Da. Vinitura. Ghiolbanas de la tara chinuit prin Hanglea, venit la oras sa faca figuri. Acuma fraierii care platesc salariile la ANAF ii platesc si cazarea la bulau. Si haleala. Insa ii fetita frumoasa, aranjat, par vopsit, ii place sa stea cracanat. Ti-l aranjeaza fratiorii la ochiul maro. Soarta de vinitura.

  • El este Gheorghe! Gheoghe se duce acum la puscarie.

  • Pentru Plm.Dar oare cine sunt cei de la Bucarest?Pentru cultura ta,daca ai bani plateste un studiu si ai sa vezi ca peste 80% din bucuresteni sunt proveniti din parinti venetici sau chiar ei sunt venetici si nu sunt pur-sange Bucuresteni.Au fugit din Moldova,Transilvania,Dobrogea la viata mai buna si bani mai multi pe munca usoara.Si multi stiu cu ce se ocupa femeile pe acolo.Asa ca mai scutiti-ma.

  • sigur e adevarat el e peste l a filmat p ala cu prostituata si l are l amana
    doar ca aici e ceva putred cred ca asta d a dat banii e bastan la stat pe undeva

  • Așa fenomene mai rar , și urat și prost!
    Nu faceți ca Gheorghe , vă mănâncă pușcăria!
    Om penal fără scrupule! După ce ca e prost mai cere și bani pentru prostia lui
    Dă Doamne să nu se mai nască așa ceva
    Păcat de moștenitorii acestei “doamne blonde”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *