Prima pagină » Local » El este criminalul care a ucis azi noapte la Iaşi! Înconjurat de mascaţi a fost adus la reconstituire – EXCLUSIV/ FOTO, VIDEO

El este criminalul care a ucis azi noapte la Iaşi! Înconjurat de mascaţi a fost adus la reconstituire – EXCLUSIV/ FOTO, VIDEO

10 iun. 2022, 09:14, 18 ,
în Local

Criminalul din centrului Iașului a fost prins de poliţişti. Oamenii legii au recurs la focuri de armă pentru a-l putea prinde pe presupusul făptaș.

Vă aducem aminte faptul că în cursul nopţii trecute o crimă s-a produs în centrul Iașului. Cadavrului unui bărbat a fost găsit pe trotuarul de lângă stația Petrom de pe str. Sf. Andrei.

Criminalul din centrul Iașului a fost prins cu focuri de armă

Așadar, oamenii legii au tras mai multe focuri de armă pentru a-l prinde pe criminalul din centrul Iașului. Bărbatul este principalul suspect în dosarul penal deschis în cursul nopţii trecute. Așadar, acesta a fost dus de oamenii legii la secția nr.1 de poliție şi a fost reținut pentru 24 de ore. Bărbatul va fi condus în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În aceste momente criminalul a fost dus de polițiști pentru a face reconstituirea crimei. Criminalul se numește Cezar Bercu.

Criminalul din Iași a ucis cu sânge rece?

Firul evenimentelor urmează să fie completat după ce criminalul din Iași va face reconstituirea crimei. Până în aceste momente oamenii legii au mai multe necunoscute. Nu se știe cu exactitate dacă criminalul și-a ucis victima cu sânge rece, sau pur și simplu a fost din culpă. Unele informații arată faptul că victima s-ar fi întâlnit pe str. Sfântul Andrei cu mai mulți tineri, iar după câteva schimb de replici, unul dintre aceștia i-a aplicat un pumn. Bărbatul ucis s-a despărțit de grup, dar mai mulți tineri au început să îi aplice pumni și picioare. Momentan totul este la stadiu de ipoteză, oamenii legii încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat cu exactitate. Între timp, trupul victimei a fost preluat de anchetatori și dus la IML unde medicii vor stabili cu exactitate cauza morții.

 

Comentarii
  • Acum o sa plateasca cu vreo zece ani de puscarie pentru cele 10 minute de ”bombardier”

  • Roman sigur nu e, dupa aspect ori alt araboi de la umf ori rrom, Romania se transforma in vestul salbatic cu atatia refugiati

  • IACOBAN SEVER

    POLITIA NU FACE PREVENTIE. STAU ASCUNSI,NU VEZI NICIUN ECHIPAJ SA-I INTREBE CE CAUTA NOAPTEA BETI PE STRADA.SE DROGHEAZA,NIMENI NU VEDE, ZIUA MARE IN FATA LUMII.POLITISTII NU-SI MARITA LEAFA!

  • Mâncați cacat

    Bai Iacobeni căcat sever , dacă umblu noaptea în grup de 2 e persoane ,fara că grupul sa provoace scandal ce plm sa facă poliția ,să înțeleg că nu ai voie să ieși noaptea în grup de mai multe persoane pes strada ,numai manca cacat

  • Grupuri de tineri romi inițiați la sălile de box din Iași de prin Păcureț și Sf Andrei tolerați de Miliție încearcă provocarea celor fără apărare …de aici s a ajuns la crima din păcate …

  • Când am batut 4 puști din Păcureț in pandemie deoarece am fost provocat fara motiv am dat cu subsemnatul la poliție juma de an

  • Veti publica cati ani va primi pentru crima comisa?

  • Dacă eram în locul lui în situația de autoapărare, îi tăiam pe toți

  • Pentru ca tot a semnat cineva mai sus „comunist” , sa știți ca pe vremea aceea, în București cel puțin, noaptea era miliție din 200 în 200 de metri. Și era liniște. Puteai merge noaptea fără probleme, acum este jale. Se stie cine a fost omorât? Câți ani avea?. Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihnească în pace!!

  • Ce fata comuna de trotilat handicapat si fara intelect.

  • Doamne Ajuta!!!

    Cred ca daca se ocupa procurorul Chifan Vasile de acaz, se da lejer 25 ani!!!

  • Care politie sa faca preventie: batasusul de Danila Cristi de la Sc 2 Pol….politista Corina Lungu care se ingrasa pe zi ce trece si e cat balena de pling saracele tocuri cand le incalta, Nenu, Sava care sta pitit in loganul alb la trecerea de pietoni de la Coriolan din Lapusneanu….

  • Jurnalistul analfabet

    “Nu se știe cu exactitate dacă criminalul și-a ucis victima cu sânge rece, sau pur și simplu a fost din culpă.” CUM OARE SĂ FIE “din culpă?! “Unele informații arată faptul că victima s-ar fi întâlnit pe str. Sfântul Andrei cu mai mulți tineri, iar după câteva schimb de replici, unul dintre aceștia i-a aplicat un pumn.” MINUNATĂ FORMULARE!!! Cu cine ai făcut limba română, măi prostovane care ai scris mizeria asta în care nu spui nimic?

  • Cristi pancu

    E un borît din cartierul Galata o saracie împuțita si el si taicasu vai si amar de gunoaie foamea e de vină jur ca foamea e vinovată îi cunosc vai si amar

  • Borît din Galata saracie împuțita si el si taicasu foamea e vinovată😂😂😂😂

  • Cetățeanul turmentat

    Ar trebui mai.multe patrule de poliție și jandarmerie noaptea!!! Sa i ia pe toți la întrebări și controale. Prevenție!!!

  • Cetateanule…..te cam crezi pe timpul lui Ceausescu ! Poate nu stii…dar omul are dreptul sa circule pe strada la orice ora !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *