Prima pagină » Actualitate » El este cel care a ucis zeci de copii într-o școală din SUA, într-un atac armat. A postat pe rețelele de socializare arma – FOTO

El este cel care a ucis zeci de copii într-o școală din SUA, într-un atac armat. A postat pe rețelele de socializare arma – FOTO

25 mai 2022, 08:17,
BZI.ro, în Actualitate

Salvador Ramos, în vârstă de 18 ani este suspectul principal în uciderea a 19 copii într-o scoală din SUA într-un atac armat. Un fost coleg de clasă cu împușcatorul școlii, Salvador Ramos, a spus că bărbatul înarmat i-a trimis un mesaj cu fotografii cu o armă de foc pe care o avea și cu o geantă plină cu muniții cu câteva zile înainte de atac.

Atacul armat dintr-o școală din SUA s-a produs marți la ora locală 11.00. Atacatorul a deschis pur şi simplu focul și a rănit alte zeci de persoane, printre care și doi polițiști de frontieră.

El este cel care a ucis zeci de copii într-o școală din SUA, într-un atac armat.

În atacul armat dintr-o scoală din SUA au murit 19 copii și doi adulți printre care o profesoară. Se crede că Ramos și-a împușcat bunica înainte de a merge la școala elementară, spun trei surse ale forțelor de ordine pentru CNN. Bunica este internată în spital în stare critică.

Cel puțin un agent al Poliției de Frontieră a fost rănit de focuri de armă de la trăgătorul care se baricadase înăuntru, potrivit Departamentului de Securitate Internă al SUA.

„Riscându-și propriile vieți, acești agenți ai Poliției de Frontieră și alți ofițeri s-au pus între trăgător și copiii la fața locului pentru a atrage atenția trăgătorului de la potențialele victime și pentru a salva vieți”, a spus purtătorul de cuvânt, Marsha Espinosa .

Se presupune că suspectul a postat arma crimei pe rețelele de socializare cu câteva zile înainte de a o folosi pentru a ucide zeci de copii

O fotografie cu două puști în stil AR15 a apărut pe un cont de Instagram legat de bărbatul înarmat cu doar trei zile înainte de împușcătura de marți. Fotografia a fost postată ca o poveste sub numele de utilizator „salv8dor_”. Mai mulți colegi de clasă au confirmat că contul aparține presupusului bărbat înarmat Salvador Ramos, care a fost împușcat ucis de ofițerii care au răspuns la împușcătura din școală. Pagină lui TikTok are doar o singură postare a unui joc mobil, dar în biografia de sub fotografia lui de profil scrie: „Copiii fie speriați” sau în viața reală.

Suspectul era luat în derâdere de colegii de clasă

Prietenul, care nu a vrut să fie identificat după nume, a spus că este oarecum „apropiat” de Ramos și că s-ar mai fi văzut cu de el din când în când pentru a juca Xbox împreună.

„Îmi trimitea mesaje ici și colo, iar în urmă cu patru zile mi-a trimis o poză cu AR-ul pe care îl folosea… și un rucsac plin cu muniție.” „Eu am spus: „Frate, de ce ai asta?” și el a spus: „Nu-ți face griji pentru asta”, a spus prietenul. „Mi-a trimis un mesaj: „Arăt foarte diferit acum. Nu m-ai recunoaște’”, a adăugat el.

Prietenul a spus că Ramos a fost batjocorit de alții pentru hainele pe care le purta și pentru situația financiară a familiei sale și, în cele din urmă, a fost văzut mai puțin în clasă.

„Nu ar fi vrut să meargă la școală… și a început să renunțe la ea”, a spus prietenul. „Abia a venit la școală.”

Nu este prima oară când un incident de acest fel se întâmplă. Statele Unite ale Americii au un regim permisiv de procurare a armelor și munițiilor, iar acest lucru facilitează astfel de incidente. Așadar, cel mai recent incident a avut loc în februarie când doi polițiști au fost împușcați. Zeci de copii au fost uciși într-o școală din SUA ca urmare a unui atac armat, iar acest lucru ar trebui să ducă la schimbări urgente din punctul de vedere al achiziționării armamentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *